Clubul Bohemian: secta globală (II)

 

Citiți prima parte a articolului

Legăturile cu programele de control al minții

„Sclavii de vârstă înaintată sau cu programare defectuoasă au fost uciși într-un ritual sacrificial, la întâmplare, pe terenurile împădurite ale Clubului Bohemian, și am simțit că era doar o chestiune de timp până când va veni și rândul meu.” – Cathy O’Brien, Trance Formation of America, The True Life Story of a C.I.A. Slave (Trans(ă) Formarea Americii. Povestea adevărată de viaţa a unui sclav C.I.A.)

Cathy O’Brien și fiica ei de 8 ani au fost supuse unui program de control al minții care implica armata americană, CIA, NASA și alte agenții guvernamentale americane. Ele au fost salvate, reabilitate și ajutate să se stabilească în Alaska, în 1988, de către Mark Phillips. Au fost victime ale operațiunilor de programare a controlului minții prin traume. Aceste operațiuni sunt cunoscute sub denumirea de Programul Monarch. Nu există niciun document scris care să lege Programul Monarch de proiectul CIA MK-ULTRA (Manufacturing Killers Utilizing Lethal Tradecraft Requiring Assassinations – Producerea de ucigași folosind condiționarea pentru asasinare), deși în ambele cazuri este vorba despre manipularea comportamentului.

Asemenea lui Cathy O’Brien, numeroase alte persoane care au reușit să scape din acest program au făcut relatări, ca, de exemplu, K. Sullivan, care a mărturisit că „mai multe persoane mi-au antrenat, condiţionat şi apoi distrus voinţa şi psihicul şi m-au programat în diferite stări alterate”.

Stările modificate sunt personalități diferite, care sunt create independent unele de celelalte în același trup. Aceste personalități, aceste „alter-ego” pot fi reactivate la voință, pentru a determina persoana programată să îndeplinească sarcini specifice. Declanșatoarele acestor modificări pot fi anumite tonuri de telefon, versuri ritmate, dialoguri de film sau anumite semne făcute cu mâna. Atunci când declanșatorul este perceput de persoana programată, aceasta începe să execute planul care i-a fost în prealabil introdus în minte, cu ajutorul unor medicamente sau prin hipnoză. Într-o secundă, un cetățean inofensiv astfel programat își va schimba în mod inconștient personalitatea prin intermediul acelui declanșator, transformându-se într-un asasin periculos. K. Sullivan putea să fie în serviciul sexual al unor bărbați și femei, fie gardă de corp, fie asasin, sau putea fi folosită pentru eliberarea unor ostatici, în funcție de declanșatorul folosit.

Comportamentul părinților și bunicului lui K. Sullivan ne oferă indicații asupra evenimentelor despre care se spune că s-ar petrece în pădurea Clubului Bohemian:
„Tatăl meu a fost acela care m-a făcut să sufăr cel mai mult. A făcut-o prin teroare. A făcut-o prin tortură. (…) Tatăl său era un druid galez, care pe când era copil fusese vândut unui căpitan, care l-a adus în Statele Unite. Cel puțin aceasta este mentalitatea în familia mea, sclavia copiilor este admisă. Am auzit asta de la membrii cei mai bătrâni ai familiei. Nu au negat niciodată. Dar bunicul meu era de asemenea un druid clandestin. Sunt sigură că a adus cu el această religie din Țara Galilor. Unul dintre lucrurile pe care le făcea era să meargă la cimitirul din apropiere, unde dezgropa cadavre, pe care le aducea apoi în pivniță și se distra cu ele. De asemenea, el făcea uneori ritualuri nocturne în pădure, în timpul cărora sacrifica prunci.”

Sullivan vorbește despre mediul său de origine ca despre un amestec de supunere față de elită perpetuat din generație în generație și un comportament legat de satanism.

 

„Brice Taylor a fost un «model prezidențial» a cărei programare consta în a avea relații sexuale cu președinții, după cum ne revelează ea în cartea intitulată Starshine: One Woman’s Valiant Escape from Mind Control (Strălucirea stelei: Cum a scăpat cu mult curaj o femeie de controlul minții). Frecventa pe atunci anumiți bărbați care sprijineau Noua Ordine Mondială, o politică pe care ea o explică astfel: „Este încercarea de a înființa un guvern mondial care să permită familiilor elitei să obțină ceea ce doresc. Ei considerau că planeta este suprapopulată și că trebuie făcut ceva: un război psihologic și biologic. Ei vedeau controlul minții ca pe un instrument, atuul lor cel mai de preț, un aspect cu adevărat special, care putea acționa ca o armă invizibilă.” Cei care dirijează toate aceste mașinațiuni sunt de fapt un „grup de oameni plasați deasupra lui Kissinger și a lui Rockefeller. Ei au fost configurați genetic pentru a … deține diferite abilități de conducere. Ei sunt, de fapt, cei care decid.”

Ted L. Gunderson a ieșit la pensie din F.B.I. în 1979, într-o vreme în care conducea biroul din Los Angeles, în care avea sub comanda sa 800 de oameni. El a fost apoi detectiv privat și consultant de securitate. În 1993 el declara: „De-a lungul anilor am colectat date. Până acum aproximativ doi ani am continuat să spun că în această țară există o rețea clandestină care implică droguri, pedofilie, prostituție, corupție și așa mai departe. Însă de când mi-am aprofundat cercetările, sunt convins că este ceva cu mult mai grav. Este mai mult decât o rețea clandestină, este o adevărată conspirație – și știi cum te tratează mass-media când folosești acest termen. Dar o voi dovedi. De fapt, această conspirație include pornografie, droguri, pedofilie și răpiri de copii organizate.”
[Vizionați aici conferința cu dezvăluirile uluitoare ale lui Ted Gunderson].
 
În lucrarea satanistului Aleister Crowley intitulată Magick in Theory and Practise (Teoria și practica magiei), descoperim că „pentru cele mai mari opere de magie [neagră, n.n.] trebuie să alegeți o victimă cu cea mai mare și cea mai pură energie. Un copil de sex masculin de o inocență perfectă și de o mare inteligență este victima cea mai adecvată și cea mai satisfăcătoare.” Gunderson precizează că „aici vorbim despre sacrificiu uman”. În lucrarea The Law Is For All (Legea este pentru toți), Aleister Crowley scria: „În plus, Bestia 666 (el se numește astfel pe el însuși) sfătuiește ca toți copiii să fie obișnuiți, de la cea mai fragedă vârstă, să participe la toate tipurile de acte sexuale, precum și la procesul nașterii, ca nu cumva pâcla minciunilor și a misterului să le impresioneze mintea, să contrarieze și să distorsioneze sistemul lor subconștient de simbolism.”

Originea lui Moloch, Druidismul și Cultul din Canaan

„Lucrarea noastră este deci autentică din punct de vedere istoric; este vorba despre redescoperirea tradiției sumeriene.”
Aleister Crowley, satanist

Canaanul reunește teritoriile din Fenicia și Palestina, unde avea să se formeze mai apoi Israelul. Se presupune că religia canaanită este un derivat al religiei babiloniene, ea însăși derivată din teologia sumeriană, pe care a interpretat-o Zecharia Sitchin. Ulterior, cultura religioasă canaanită a influențat în mod considerabil religia israelită. Din aceste teritorii provin învățăturile care afirmă că Moloch era un sinonim al lui Nimrod sau Tammuz.

 
Nimrod

În mitologia sumeriană, babiloniană și în alte mitologii găsim în mod frecvent personaje ale căror povești sunt similare, dar având nume diferite. Personajul Moloh / Nimrod / Tammuz era cunoscut ca fiind cel care a fondat Babilonul atunci când purta numele de Nimrod, precum și cel care a construit cetăți ca Ninive, unde au fost găsite multe tăblițe sumeriene.

Lui Nimrod i-a fost atribuit numele de Baal (Domnul) și el a fost reprezentat ca fiind atât soțul, cât și fiul lui Semiramis. Aceasta din urmă este numită și Ninkharsag sau Nin-Khoursag, „Doamna muntelui“ în miturile sumeriene, în care ea este soția Zeului Enlil.

 
Semiramis

Atunci când Nimrod a purtat numele de Tammuz, se spune că el ar fi fost crucificat cu un miel la picioare și apoi depus într-o peșteră, de unde a dispărut trei zile mai târziu, în ciuda stâncii care bloca singura cale de acces în acea peșteră. Această poveste este similară cu cea a miturilor egiptene, indiene, chineze, asiatice și chiar cu învierea lui Iisus în ziua stabilită. Aceste culte au fost bazate pe sacrificiul uman. De ce facem apel la ceremonii de cult în secolul XX?

Aceasta arată cel puțin o atracție pentru practici sectare, adică adorarea distrugerii, a sângelui, barbarie și sacrificarea copiilor. Sacrificii umane au fost făcute de mult timp, de vreme ce în Cartagina se cunoștea încă faimosul sacrificiu „molk” în timpul căreia erau dați pradă focului copii nou-născuți. Biblia va menționa sacrificări ale copiilor încă o mie de ani mai târziu în Israel.

John Milton, în Paradisul Pierdut, îl descrie pe Moloch în felul următor: „În primul rând înaintează Moloh, regele oribil, stropit cu sângele sacrificiilor umane și cu lacrimile taților și mamelor, deși din cauza zgomotului asurzitor de tobe și țimbale, strigătul copiilor lor nu a fost auzit atunci când treceau prin foc la idolul schimonosit”.

 
O altă reprezentare a lui Moloch.
Remarcați prezența rugului la picioarele lui și a copilului gata de a fi sacrificat.

Aceste sacrificii de copii se practicau și în cadrul ritualului celtic „Bealltainn“, realizat de druizi în Marea Britanie pe 1 mai. David Icke ne spune că acest cuvânt, „druid“, ar putea proveni din galicul „druidh“ care înseamnă „om înțelept“ sau ”vrăjitor“, dar ar putea la fel de bine proveni și din cuvântul irlandez „Drui“, care înseamnă „oamenii stejarilor“. Druidismul din insulele britanice era pur și simplu un derivat al vrăjitoriei satanice** și al magiei Egiptului antic. Misteriile druidice din Marea Britanie, Irlanda sau Franța erau predate la marginea unor păduri. Întâlnirile Clubului Bohemian se desfășoară într-un loc numit Bohemian Grove (Pădurea Boemiană), iar fotografiile ne arată densitatea și maiestuozitatea copacilor din acel loc.
* & **: Notă: „Satanism” sau „păgânism”, după punctul de vedere al fiecăruia. Este adevărat că David Icke desfășoară o muncă importantă de cercetare, însă nu toate concluziile sale au maxim de acuratețe.

 
În această imagine puteți observa poziția înaltă a Marelui Consiliu al Druizilor în piramida fraternității satanice.

De fapt, sacrificiile ar avea o dublă origine. Prin sacrificiul realizat, sufletul victimei este făcut să anime, să însuflețească locul sau ființa căreia îi este consacrat. Jertfirea rituală a unei victime permite ființei jertfite să găsească un nou corp și „să-i dea viață” și astfel să susțină acest nou corp, oricare ar fi acesta.

De inspirație cosmogonică, ritualul se regăsește și în miturile creării omului. Enouma Elish, poemul babilonian al Creației, datat oficial cu 2000 de ani înaintea erei noastre, explică faptul că omul este rezultatul luptei zeilor. Pierzând lupta, zeii sacrifică pe unul din ei pentru a crea omul. Omul va trebui să asigure serviciul divin prin închinare și sacrificii. El își va asuma de fapt vina și pedeapsa zeilor înfrânți în locul acestora. În tableta a VII-a din Enouma Elish se poate citi, scris cu caractere cuneiforme:
„Stăpân al încântării sacre, care-i învie pe cei morți,
Căruia i-a fost milă de zeii înlănțuiți,
I-a eliberat pe zei, dușmanii săi, de jugul impus,
Și pentru a-i salva, a creat omenirea.”

Zeul sacrificat, Kingou, apare apoi în fața călăului său, Ea, care îi taie venele și cu sângele său creează omul. Prin urmare, în conformitate cu acest mit, omul nu este la naștere o ființă nevinovată și pură, deoarece prin venele lui curge sângele unui zeu vinovat și condamnat. Omul își asumă pedeapsa unei crime pe care nu a comis-o, fiind totodată creat pentru serviciul divin.

Concluzie: 
Mircea Eliade (1907-1986) extinde domeniul de acțiune al actelor ritualice: „Nu numai Cosmosul ia naștere în urma unei asemenea jertfe, ci și plantele alimentare, rasele umane sau diferitele clase sociale”. El scrie mai departe: „Enouma Elish ne dezvăluie deci cum a fost creată Lumea noastră, pornind de la o realitate preexistentă, larvară și haotică. (…) Mitul luptei dintre un Mare Zeu și un Dragon este atestat în Orientul Apropiat, în Grecia și în India. Semnificațiile acestor mituri diferă de cea din Enouma Elish și variază de la un caz la altul, rămânând în același timp în mod fundamental solidare. (…) O serie de mituri și legende, care relatează lupta dintre un erou venit de departe și Dragonul stăpân absolut al unei țări, exprimă conflictul dintre autohtoni – sau reprezentanții vechii ordini a lucrurilor – și invadatorii victorioși care pun în cele din urmă bazele unei noi ordini (a unui nou stat, a unei noi dinastii, a unei noi organizări sociale etc).”

La începutul acestui articol v-ați întrebat cu siguranță care ar putea fi legătura dintre Clubul Bohemian, această adunare a unor oameni aflați la putere în America și riturile care sunt incluse în termenul foarte vag de „satanic”. Sperăm că acum înțelegeți mai bine această legătură. Dacă satanismul, așa cum este el cunoscut publicului larg, este un fel de talmeș-balmeș care revelează o stare de rău social, punerea în aplicare a unora dintre aceste ritualuri de către oameni inițiați depășește orice înțelegere, prin natura și efectele ei. După cum am văzut, druidismul se află la un nivel înalt al piramidei cunoașterii a fraternității satanice. Conform multor mărturii și înregistrări video, se pare că personalitățile care promovează instituirea Noii Ordini Mondiale caută să atragă sorții de partea lor recurgând la ritualuri sacrificiale menite să-i ajute să-și ducă la îndeplinire scopurile sinistre.

Citiți și:

Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice

«Cu ochii larg închişi»

Frăția Babiloniană satanică a Șarpelui – istoria dezvăluită a așa-zișilor Iluminați și a reptilienilor Anunnaki (I)

 

yogaesoteric
18 septembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More