Col. (rez.) Florin Șinca, reacție la Legea Big-Secu-Brother, legată de Big Pharma și Marea Resetare: „Nu la voi e puterea!”

E ceva vreme de când la noi, în Europa și în lumea largă se înseilează un nou regim. N-are mamă, n-are țară. N-are doctrină, n-are principii, dar are legi, actori, planuri minuțioase, strategii, bani la greu. Este un mutant, un microb molipsitor, o ciudățenie pe cale să ne acapareze viețile. Un deep state mondial, un stat paralel universal. Iar ceea ce e înseilat, pare provizoriu, rămâne uneori pentru multă vreme.

Col. (rez.) Florin Șinca

Întocmai ca în Europa, și la noi „actorii” care ne țin bocancul pe cap au pretenția năroadă că au puterea.

Că se numesc Iohannis, Arafat, Orban, Cîțu, Belo, Rafila, Ciucă, Barna, Ciolacu, că sunt CNSU, prefecți, servicii, judecători și procurori, parlamentari, jandarmi și polițiști…

În sens administrativ sunt „la putere” (executivă, judecătorească, legislativă), dar n-au PUTEREA! Sigur, când se bagă o mizerie de proiect de lege și ei votează la patru mâini, zdrobind opoziția, se excită ca niște puștani, că au putere. Ea îi hipnotizează pe toți. Dar poporul vede. El are „legile” lui imuabile, transcendente.

În fapt, ăștia de acum sunt executanții unei fantome. Beleaua e că unii sunt așa de proști, încât nu-și dau seama că sunt folosiți. Alții au fost din vreme „prelucrați”, plătiți, au deja discipoli.

Astăzi putoarea de putere este de fapt o pseudo-putere în sensul clasic, este un monstru care a suferit mutații. Și e doar începutul.

Această putere se află în planurile și pixul ocultei mondiale.

Noi am fost învățați să ne luptăm în luptă dreaptă, dar acum trăim vremuri cumplite cu un potrivnic parșiv, hoț, diavolesc, pătrunzător, cuceritor.

Întotdeauna egalitarismul comunist și ordinul de sorginte militară a fost și va fi atractiv pentru dezechilibrați, psihopați, unii de renume mondial, din Occident ori Orient. Tu poruncești, plebea se supune.

Să nu uităm cine i-a hrănit pe Hitler, Lenin, Marx, Engels ș.a. Și cine a împărțit lumea în sfere de influență. Cine te-a vândut ori s-a vândut o dată, se vinde și te vinde și a doua oară.

Legile care se dau azi, de inspirație egalitaristă, „politically correct”, sunt o mare mizerie globalistă. Astea sunt legi strâmbe și este necesar să fie combătute cu fermitate. La felul cum arată „Puterea” de azi la noi, ele vor trece prin Parlament ca prin brânză.

Iată, un singur exemplu prin care „sistemul” o să intercepteze tot, inclusiv online. Și bine ar fi să o facă pentru a băga la beci: trădători, ucigași, spioni, traficanți, migratori, tâlhari… Dar nu. Legea să fie văzută în altă cheie: controlul globalist. Legea a trecut fluierând de Cameră! Mai e nădejde la Senat.

Sincer acum, m-am sucit ca hoțul la declarație, nu mai am nicio tragere de inimă să ies în stradă. A striga la clădiri goale, în vreme ce adevărații vinovați stau la căldurică și se zgâiesc la tv, este o înșelătorie. La fel ca petițiile online. În plus, protestele sunt infiltrate, compromise și deturnate. Se detensionează nemulțumiri și te culci pe-o ureche gândind că ți-ai făcut datoria de cetățean și gata, hai acasă. Partea benefică e doar puterea exemplului.

În plus, când te întorci acasă riști să mai fi și înjurat. Funestul regim și-a fătat mutanții ideologici: e vecinul, e vărul, e colegul, e consilierul, e semenul tău. E cel care se bate cu pumnul în piept „Noi suntem români”, dar e laș. „Omul nou”, îndobitocit, sclav al pornirilor și comod tocmai s-a dresat!

Văd două modalități de protest față de mizeriile de acum și bolșevismul digital. Prima e o formă de rezistență țărănească, veche de când e poporul: opoziția la tot ceea ce e poruncă strâmbă, sistem, normă, că ce e val, ca valul trece.

A doua, ieșim uniți, ca țăranii pe vremuri, să ne opunem, nu să strigăm lozinci la megafon!

Lupta continuă.

Citiți și:
Col. Florin Șinca: Suntem într-un război asimetric. Este un război economic, război pentru resurse, pentru controlul absolut asupra omului
Comisar-șef Florin Șinca: „Unde sunt bărbații, zmardoii cu B.M.V., foștii mei colegi, ajunși la vârsta maturității în Servicii, în Poliție, în Justiție, în Jandarmerie?”

 

yogaesoteric
5 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More