Astro-biochimia pentru nativii din semnul zodiacal al constelației Taur

W. Carey, după o viață de cercetare, a găsit că există o relaţie între cele douăsprezece elemente minerale și cele douăsprezece semne ale zodiacului. Aceia care nu cred în astrologie, nu vor fi interesați de acest aspect și vor spune că biochimia poate fi studiată fără a cunoaște astrologie. Dar veți remarca în cele ce urmează că există o legătură foarte clară între cele două discipline și ele sunt interconectate.

Fiecare ființă consumă o cantitate mai mare din sarea alocată semnului sub care s-a născut sau semnului în care se află Soarele la momentul naşterii sale, decât din oricare altă sare. Poziția și aspectele Lunii și ale planetelor mai importante vor indica și ele care sunt carențele de minerale pe care le poate avea o persoană.

Citiți prima parte a articolului, Medicina astrelor

Semnul zodiacal al constelației TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Guvernat de sfera subtilă de forță a planetei Venus

Sarea biochimică: NATRUM SULPH (sulfat de sodiu)

În 21 aprilie, Soarele intră în semnul zodiacal al constelației Taur, cel de-al doilea semn al zodiacului. Taurul este un semn al pământului, iar simbolul acestuia este bivolul înaripat al lui Nineveh. Acest simbol dezvăluie un adevăr substanțial și anume acela că pământul s-a format prin precipitarea elementelor atmosferice. Substanța este aerul materializat, iar aşa-numita substanţă solidă se poate descompune în aer.

Bivolul înaripat al lui Nineveh

Oamenii de știință ai erei Taurului (de acum patru mii de ani) erau conștienți de acest fapt de natură chimică, de aceea ei au sculptat emblema semnului lor zodiacal cu aripi. Persoanele Taur pot descinde foarte adânc în materialitate sau se pot înălţa „tot atât de sus ca și cerul unde se învârtește Taurul”, parafrazându-l pe Edwin Markham, care s-a născut sub acest semn.

Semnul zodiacal al constelației Taur se proiectează în trupul uman în următoarele zone: în cerebel sau creierul mic, la nivelul gâtului, urechilor, maxilarului inferior, gâtlej, ficat și vezica biliară.

Sulfatul de sodiu sau sulfatul de natriu este sarea biochimică asociată acestui semn zodiacal și este prima sare tisulară care devine deficientă atunci când sunt observate simptome de boală la persoanele născute în semnul zodiacal al Taurului.

Funcția principală a sulfatului de sodiu (sau natriu) este de a elimina surplusul de apă din trup. Când vremea este umedă și caldă, atmosfera devine supraîncărcată cu apă, care pătrunde în sânge prin plămâni. Sângele devine supraîncărcat cu apa din atmosferă și nu din cauza apei pe care o bem.

O moleculă din sarea biochimică are puterea de a absorbi și de a elimina două molecule de apă din organism. De aceea, cu cât surplusul de apă ce este nevoie să fie eliminat din sânge este mai mare, cu atât este necesar mai mult sulfat de sodiu.

Afecțiunile biliare şi malaria sunt efectele deficitului acestei sări biochimice. Răcelile, lepra, frigurile provocate de malarie etc. sunt metode naturale de eliminare a surplusului de apă prin spasme musculare, spasme nervoase, vasculare și prin transpirație.

Există unii oameni care se îngrașă, în ciuda regimului dietetic atent pe care îl țin. Aceasta se datorează faptului că sistemul limfatic este invadat lent de un exces de fluid provenit din atmosferă, prin respirație. Astfel de oameni au nevoie de foarte mult sulfat de natriu pentru a îndepărta acest exces de fluid.

Nativul din semnul zodiacal al constelației Taur este de obicei calm, muncește din greu şi este hotărât. Copiii din acest semn zodiacal au nevoie de încurajare și afecțiune. Este indicat să nu fie niciodată constrânși sau dominați, căci în caz contrar va ieși la iveală încăpățânarea specifică Taurilor. Pot fi cuceriți prin dragoste şi afecțiune și este foarte necesar să li se trezească simțul artistic.

Unul dintre punctele slabe ale acestui semn zodiacal îl reprezintă toleranţa exagerată, de aceea persoana născută sub acest semn zodiacal este bine să devină moderată la mâncare și băutură.

Acești oameni sunt organizatori practici foarte buni, în foarte multe domenii, pot fi constructori, grădinari, croitori, matematicieni sau ingineri. Ei sunt capabili să opereze cu fonduri financiare, ca administratori, gestionari sau casieri.

Având în vedere abilitatea lor practică în domeniul financiar, tinerii pot fi îndrumați să devină lideri plini de caracter şi demnitate.

Deoarece sulfatul de natriu funcționează împreună cu fluidele trupului, aceasta este una dintre cele mai importante săruri care influențează organele digestive. Sucurile gastrice, sucurile pancreatice și produşii de secreție ai rinichilor depind de furnizarea unei cantități adecvate de sulfat de natriu pentru a funcționa normal.

Citiți și:
Zodia Taur
Zodiacul şi Ayurveda (I)
3 băuturi care curăță ficatul și elimină grăsimile

 

yogaesoteric
5 mai 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More