Colonelul Dragomir: Mafia farma și din spitale e protejată de serviciile secrete și politicieni

 

„Avem de a face cu o adevărată mafie în zona firmelor de farma şi spitale, mafie protejată de politicieni şi serviciile de informaţii pe sume de sute de milioane de euro. Am uitat de Condrea şi Hexifarma? Nu vedeţi că ieri [21 martie, n.n.] un fost coleg al meu de la SRI a cumpărat teste de 14 milioane de euro din Coreea de Sud? Statul român nu ştie să comande? Doar Securitatea ştie? Adică noi suntem toţi proşti şi nu ştim ale cui sunt toate firmele astea?”, a afirmat colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir în emisiunea Controverse realizată de Andrei Bădin la B1.

Reacția lui Dragomir survine după anunțul farmaciștilor privind scumpirea medicamentelor de 2 sau 3 ori și lipsa celor pentru bolnavii cronici.

„În România nu se testează suficient. 50.000 de teste face Franţa pe zi. Pe zi! Vin unii să ne dea lecţii acum, că nu suntem pregătiţi: păi nu aţi fost voi toţi la butoane? Nu v-aţi împărţit funcţiile şi contractele babane pe la Ministerul Sănătăţii şi pe la casele de sănătate. Acum vreţi solidaritate! Mai vin unii care zic că nu mai avem producători interni şi că nu suntem pregătiţi. Iar noi? Nu. Voi. Când Coldea şi Kovesi, generalii Anaconda şi Cozma alergau oamenii de afaceri români şi le închideau firmele şi le ridicau autorizaţiile, îi aplaudaţi. Au omorât ticăloşii ăştia tot: noi nu mai producem nimic, doar stăm cu mâna întinsă la străini să importăm”, a mai susținut Daniel Dragomir.

Citiţi şi:

Avocatul Gheorghe Piperea scrie despre Big Pharma, acțiuni listate la bursă și o mega-lovitură financiară pe baza coronavirusului

SRI şi SIE nu sunt servicii de informaţii, ci asociaţii de interese care trebuie să fie desfiinţate!

 

yogaesoteric
8 aprilie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More