Compatibilitatea erotică pentru femei


Vă oferim aici, femeilor mai ales, un zodiac erotic special care descifrează secretele compatibilităţii erotice între femeile şi bărbaţii născuţi în diferitele semne ale Zodiacului. Amuzaţi-vă din plin cu acest zodiac, dar nu uitaţi nici o clipă că ASTRELE PREDISPUN, DAR NU DETERMINĂ. Pe baza acestor secrete ale compatibilităţii amoroase puteţi să vă armonizaţi în cel mai înalt grad relaţiile de cuplu bazate pe iubire şi transfigurare.

Femeia din zodia Berbec

Femeia din zodia Berbec se înfierbântă prea repede de obicei, într-o relaţie amoroasă. Este atât de precipitată şi prinsă în satisfacerea dorinţelor sale, încât s-ar putea să nu observe de la început pe cine a sedus cu imaginaţia ei înflăcărată şi  provocatoare. Ea trebuie să găsească un bărbat care să-i stimuleze imaginaţia şi să se bucure de jocul schimbului de roluri. Îi trebuie un iubit care să treacă uşor de la aspectul dinamic la cel pasiv, care să o înveţe să iubească amorul la intensităţi diferite şi care să o ajute să-şi dăruiască mai mult din senzualitatea şi sentimentele sale.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA BERBEC

Femeia din zodia Taur

Femeia născută sub semnul Taurului are nevoie de timp pentru a-şi manifesta afecţiunea şi pentru a fi sigură de  dăruirea bărbatului ei, care îi va oferi iubirea sa din tot sufletul. Mai mult decât nativele din orice altă zodie, nativa din Taur se teme de eşecul relaţiilor sale amoroase. Experienţa sexuală o conectează rapid la cele mai profunde sentimente ale sale şi deseori se implică emoţional, uitând că sexul nu presupune întotdeauna şi iubire. Ea trebuie să înveţe diferenţa dintre a face sex şi a face amor. Are nevoie de un bărbat care să-i preţuiască senzualitatea copleşitoare – fin, tandru şi seducător, cineva care să trăiască plăcerea nu numai prin simţurile trupului, ci şi prin sentimente.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA TAUR

Femeia din zodia Gemeni

Femeia din zodia Gemeni are capacitatea de a fascina mulţi bărbaţi. Dar pe ea oare câţi bărbaţi pot să o incite? Deseori îi lipseşte discernământul în alegerile pe care le face. Ea are nevoie de un iubit care să îi coordoneze viaţa interioară şi care să-i corespundă din punct de vedere intelectual. Are nevoie de un bărbat ludic, imaginativ, care îi satisface fantezia, de cineva capabil să înţeleagă  aşteptările ei fluctuante şi deseori idealiste în privinţa erosului.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA GEMENI

Femeia din zodia Rac

Erotismul femeii din zodia Rac, ca şi în cazul celorlalte semne personale ale zodiacului, Berbecul, Taurul şi Gemenii, este preponderent orientată spre propria persoană, mai mult decât la celelalte opt semne ale zodiacului. Ei îi place amorul pentru că îi oferă un simţ al propriei identităţi. Aceasta nu este o atitudine egoistă, ci pur şi simplu defensivă. Teama de a nu fi respinsă este mai puternică decât la orice alt semn zodiacal, astfel ea are nevoie de un iubit care să-i asigure un cadru sigur pentru necesităţile ei. Are nevoie de un bărbat dispus să se modeleze după ritmurile ei şi să o facă să simtă treptat o legătură intimă, bazată pe încredere, respect, iubire şi pasiune.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA RAC

Femeia din zodia Leu

Nativa în zodia Leu trebuie să fie adorată în cadrul relaţiilor amoroase. Ea are nevoie să găsească un iubit, care să o trateze ca pe o regină şi să facă dragoste cu ea fără inhibiţii sau ezitări. Ea are nevoie de un bărbat, care să-i inspire pasiune şi să împărtăşească propria ei nevoie de dramă şi poezie. Dar cel mai mult are nevoie de un iubit, care să o ajute să-şi descopere sensibilitatea feminină în timpul fuziunilor amoroase.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA LEU

Femeia din zodia Fecioară

Femeia din zodia Fecioară îşi alege cu atenţie iubitul care va putea să îi ofere tot ce are nevoie pentru a ajunge la perfecţiune. Ea e o specialistă în a face studii asupra relaţiilor sale amoroase: analizând, disecând relaţiile şi nevoile partenerului. Are nevoie de un iubit devotat care poate primi şi oferi plăcere în mod egal.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA FECIOARĂ

Femeia din zodia Balanţă

Femeia din zodia Balanţă va căuta întotdeauna să obţină echilibrul şi armonia în relaţiile de cuplu. Adoră jocurile de cuplu, cu schimbări de roluri, putând fi deopotrivă sălbatică şi pasională dar şi languroasă şi tandră. Are nevoie de scenă, de ambianţă şi caută un iubit care să-i împărtăşească toate dorinţele şi fanteziile ei romantice dar care să o şi ajute să-şi dobândească echilibrul interior.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA BALANŢĂ

Femeia din zodia Scorpion

Femeia în zodia Scorpionului consideră că erosul este o experienţă serioasă şi are nevoie să fie cu un bărbat care să-i respecte energia sexuală intensă şi în aceeaşi măsură să exploreze căile diferite şi multiple de a atinge orgasmul. Ea are nevoie de un iubit care să accepte natura ei ascunsă şi care să poată înţelege dorinţele ei neîmplinite.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA SCORPION

Femeia din zodia Săgetător

Bărbaţii vor fi mereu fascinaţi de femeia din zodia Săgetător datorită charismei erotice mai sălbatice şi a răspunsurilor ei total dezinhibate. Dorinţa ei fizică pe care o simte atunci când este atrasă de cineva depinde nu doar de vitalitatea şi stilul acestuia, ci şi de capacitatea lui de a-i accepta independenţa ei amoroasă impetuoasă. Amorul pentru ea reprezintă celebrarea corpurilor.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA SĂGETĂTOR

Femeia din zodia Capricorn

La fel ca şi femeile din celelalte semne de pământ, femeia din zodia Capricornului are nevoie de un iubit cu care să se bucure de o relaţie erotică şi emoţională de lungă durată. Nativa Capricorn are nevoie de un iubit care să treacă de senzualitatea ei fragilă şi să-i elibereze natura feminină.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA CAPRICORN

Femeia din zodia Vărsător

Femeia din zodia Vărsător are o empatie naturală faţă de stimularea verbală şi mentală specifică bărbaţilor din zodii de Aer. Ei îi plac provocările intelectuale şi cu bărbaţii din aceste semne ea se va simţi în consonanţă cu modul detaşat şi abstract de a aborda experienţele amoroase.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA VĂRSĂTOR

Femeia din zodia Peşti

Femeia din zodia Peşti are nevoie de un iubit care este deopotrivă poet, frumos şi tandru şi care totuşi îi va arăta cum să-şi exprime şi să-şi accepte propriile ei nevoi interioare. Ea are nevoie de un bărbat care să îi ofere plăcerea unei pasiuni constante.
COMPATIBILITĂŢILE EROTICE ALE FEMEII DIN ZODIA PEŞTI

yogaesoteric 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More