Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia CAPRICORNULUI


Femeia din zodia Capricorn şi bărbaţii din semnele de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Cu bărbaţii din semnele de pământ ea se va simţi instinctiv în siguranţă în lumea lor plină de senzualitate şi prietenia lor se va baza mai mult pe plăcere decât pe pasiune.

Femeia din zodia Capricorn se va aprinde repede în faţa virilităţii şi a profundei senzualităţi a bărbatului din zodia Taur. La început ea se poate simţi intimidată de natura lui animalică, dar el simţindu-se atras de natura ei specifică zodiei de pământ, ea va începe să se relaxeze în ceea ce priveşte nevoile ei erotice. Între ei se creează o legătură solidă, relaţie în care ei îi va creşte respectul de sine şi în care plăcerea lui poate fi explorată. Este o uniune profundă care creşte în mod gradat şi care rămâne profund intimă şi privată. Ei sunt mereu conştienţi de nevoile celuilalt, şi el este total dăruit în a oferi şi a primi plăcere. Acest lucru face ca relaţia să dureze în timp, plină de fericire. 

Bărbatul din zodia Fecioarei o determină să-şi perfecţioneze stilul erotic. El îi va oferi toate metodele sofisticate, sfaturi şi un cocktail de fantasme şi de locuri idealiste. Sexualitatea lui este bazată pe o stimulare intelectuală; el trebuie să fie incitat atât din punct de vedere mental cât şi din punct de vedere fizic. Ea poate să cadă uşor în mrejele lui, dar la un moment dat va simţi nevoia să se retragă. Împreună pot avea numeroase momente frumoase, dar pentru a susţine relaţia amoroasă el ar trebui să se implice mai mult decât este dispus.

Nativul Capricorn poate să îi ofere un eros simplu, sincer, ceea ce ea preferă. El este suficient de experimentat ca ea să se simtă în siguranţă în patul lui. Ea se va abandona acestui bărbat, iar el o va găsi pe ea mai caldă decât a crezut el vreodată. El are nevoie să domine, dar ei îi place să se simtă de parcă ea ar domina – o diferenţă subtilă. Cei doi prezintă afinităţi erotice, pasionale, dar este important ca ei să înveţe să se deschidă şi să-şi împărtăşească sentimentele.


Femeia din zodia Capricorn şi bărbaţii din semnele de Aer (Gemeni, Vărsător şi Balanţă)

Modul intelectual, aerat de a aborda viaţa, specific semnelor de aer, trezesc femeii din zodia Capricorn atât fascinaţie cât şi respingere.

Dacă cumva are de-a face cu un bărbat din zodia Gemenilor, ea îl poate găsi amuzant, jucăuş şi absolut fermecător în pat. El o va tachina purtând cu ea conversaţii cu tentă erotică sau cu telefoane spontane în zorii zilei, când el este cel mai excitat. Dar el o poate irita cu felul său instabil de a fi şi datorită unei incompatibilităţi erotice. Atunci când se confruntă cu diferite probleme ea şi le împărtăşeşte. El nu va sta prea mult în braţele ei dacă o va simţi prea puternică, dominatoare sau prea misterioasă, datorită sexualităţii sale ambivalente.

Cu bărbatul din zodia Balanţă ea va simţi o stare de adoraţie faţă de îmbinarea erosului estetic cu înalte valori etice, şi ea va fi sedusă instant de viziunea sa idealistă asupra relaţiei amoroase perfecte. El va fi impresionat de aura ei rece, ştiind că în spatele ei se ascunde multă senzualitate. Ei îşi pot oferi unul altuia plăcere fără o implicare emoţională profundă. Pot avea o relaţie amoroasă de lungă durată, atâta timp cât el îi împlineşte dorinţele ei erotice ce ţin strict de specificul zodiei de pământ.

Cu un nativ Vărsător, dacă ea are Venus în Vărsător, sau dacă el are Venus în Capricorn, atunci relaţia poate fi una de succes bazată pe intelect şi ambiţie. Acest bărbat îi poate lărgi repertoriul ei erotic şi să-i acceseze nevoile ei interioare, dar doar dacă ea acceptă să se deschidă lăuntic. Dacă ei amândoi se retrag din când în când şi nu mai fac dragoste o perioadă, atunci când se vor reîntâlni vor veni cu mult mai multă energie unul faţă de celălalt. Singura problemă este că el are nevoie de mult spaţiu şi preferă să iubească toate femeile, nu doar pe una singură. Dacă el are Venus în Capricorn, între ei se poate lega o relaţie de lungă durată.

Femeia din zodia Capricorn şi bărbaţii din semnele de foc  (Berbec, Leu şi Săgetător)
 
Cu bărbaţii din semnele de foc ea va descoperi pasiunea şi forţa, şi se va bucura de o experienţă erotică cu adevărat eliberatoare.

Cu un nativ Berbec ea se poate implica în relaţie mai repede decât de obicei. El îi va adora senzualitatea şi aura ei seducătoare specifică semnului de pământ. El este rapid, pasional şi impetuos. Ea se trezeşte uşor, este plină de tandreţe. Această relaţie le poate aduce o profundă satisfacţie amoroasă atâta timp cât ambii îşi respectă necesităţile erotice foarte diferite.

Bărbatul din zodia Leu se delectează adesea cu prezenţa încântătoarei femei native în  Capricorn. El are înalte standarde erotice, şi deşi au o viziune diferită asupra vieţii, latura ce ţine de intimitate o au foarte asemănătoare. Ea este incitată de frumuseţe, succes şi putere. La fel şi el. Ea are nevoie de o legătură amoroasă continuă, la fel şi el. Dar el va cere o completă loialitate în schimb, şi ea i-o va oferi cu uşurinţă. El o va satisface mult peste aşteptările ei, iar ea va începe să se relaxeze şi să savureze latura sălbatică a expresiei fizice.  

Cu un bărbat din zodia Săgetător ea simte că a găsit armonia datorită entuziasmului lui de a face dragoste. Dar natura lui este una exploratoare, aventuroasă şi nocturnă. Ea nu rezistă prea mult cu un astfel de bărbat, decât dacă are Venus în Săgetător sau dacă el are Venus în Capricorn, conferindu-i mai multă stabilitate. El îi va sugera locuri exotice, neobişnuite, romantice în care să facă dragoste. Ea preferă cearşafurile albe şi siguranţa succesului. El preferă caravanele, raliurile, maşinile rapide şi amorul spontan chiar şi în spaţii publice. Ea vrea locuri private, intimitate şi un eros controlat. Diferenţele dintre ei îi afectează în cele din urmă, chiar dacă el este deschis  spre alte perspective.


Femeia din zodia Capricorn şi bărbaţii din semnele de apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Complexitatea emoţională a semnelor de apă  îi deschide universul erotic spre un fel de putere complet diferită.

Cu un nativ Rac, care este şi semnul ei opus în zodiac, ea se simte atrasă într-o relaţie profund satisfăcătoare din punct de vedere fizic şi emoţional. Bărbatul Rac poate fi iniţial timid şi neîndemânatic, dar el va intui că dincolo de modul ei graţios de a fi şi aerul de suficienţă se ascunde o sexualitate fragilă. Ei îşi oferă unul altuia ocazia de a descoperi tandreţea şi senzualitatea de care le era frică amândurora să o experimenteze.

În contact cu urzeala unui bărbat din zodia Scorpion şi glaciara lui obsesie sexuală, ea poate deveni rapid foarte rece. Dar apoi ea descoperă că sexualitatea lui intensă şi mocnită îi dă şansa să-şi trezească natura ei amoroasă sălbatică pe care este dispusă să şi-o exploreze. Ei îi va face plăcere să-l domine şi el aşteaptă ca ea să-l răsplătească pentru transformarea ei erotică pe care el este capabil să o declanşeze. Cu alte cuvinte o competiţie a puterii. El se simte  puternic datorită  orgasmelor; ea se simte puternică datorită unei relaţii profunde. Poate fi extrem de pasional şi incitant, dar şi obsesiv.

Bărbatul nativ Peşti este capabil să intre în relaţie pentru o vreme, fiind atras de profunda ei senzualitate şi aura sa rece. Se vor topi unul in braţele celuilalt. Calitatea efemeră şi sexualitatea eluzivă a bărbatului din zodia Peşti nu va fi suficient de împlinitoare pentru ea, neatingându-i nevoile specifice semnului ei de Pământ. Ei trăiesc pentru o vreme fantezii romantice şi binecuvântarea erotică, dar realitatea practică a nevoilor ei specifice semnului de Pământ constituie acel ceva faţă de care el alege să fugă.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More