Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia PEŞTILOR


Femeia din zodia Peşti şi bărbaţii din semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Bărbaţii din semnele de Apă vor rezona la maxim cu femeia Peşti şi ea se va simţi instantaneu în ton cu ritmurile lor. Ea se va simţi în siguranţă datorită dorinţei lor de a asocia senzualitatea şi sentimentele.

Cu un bărbat din zodia Rac ea se va simţi inspirată de ritmurile sale senzuale şi de stările pasionale variate, uneori subtile şi uşor incitante şi alteori ritmate, dominante şi instinctuale. Există un mare echilibru amoros între ei. El îi adoră feminitatea şi voinţa de a se adapta şi de a se mula pe nevoile lui. Singura problemă este lipsa de comunicare, în rest această relaţie este o încântare totală.

Cu un bărbat din zodia Scorpion, la început ea se poate simţi hărţuită datorită calităţii hipnotice a ochilor săi. El o va copleşi repede şi nevoia lui de a controla va produce fie o incitare erotică totală, fie o va face să simtă că nu poate cere ceea ce vrea cu adevărat. Oricare ar fi scenariul, atracţia şi senzualitatea sunt teribile şi va avea loc un schimb pasional de neuitat.

Cu un bărbat din aceeaşi zodie (Peşti) ea va intra imediat în relaţie şi comunicare. Deoarece ei se aseamănă foarte mult, vor avea parte de multe jocuri erotice, schimbând reguli, temându-se de respingerea celuilalt. Ei pot de asemenea deveni total prinşi într-o lume a fanteziei, rareori privind realitatea. Ea se va simţi euforică din punct de vedere amoros, dar când se va confrunta cu problemele vieţii, dependenţa lor unul faţă de celălalt se poate transforma în gelozie, frică sau abandon.


Femeia din zodia Peşti şi bărbaţii din zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător)

Focul, prin natura lui, este un combustibil. Nativii din semnele trăiesc mai mult în viitor, pentru posibilităţi diverse, exprimându-se cu ajutorul imaginii şi a forţei. Senzualitatea lor delicată se îmbină cu o pasiune unduitoare. Aceştia sunt iubiţii pasionali şi dornici, aşa că ea trebuie să se ferească să li se ofere în totalitate, ca să nu se trezească în cazul unei eventuale despărţiri că nu a mai rămas nimic din ea.

Cu un bărbat din zodia Berbec ea se simte ca şi într-o călătorie plină de aventuri erotice, plină de pasiune şi de necunoscut. Dacă ea are Venus în Berbec sau dacă el are Luna sau Venus în Peşti această relaţie ar putea fi o experienţă erotică de necrezut. El nu poate să reziste senzualităţii ei, iar ea va fi uşor cuprinsă de rapida lui înflăcărare şi de stilul lui erotic dezinhibat. Dificil de menţinut o mai lungă perioadă de timp, dar potrivită unei relaţii pasionale şi delicioase din punct de vedere erotic. Ei trăiesc pasiunea, misterul şi devoţiunea în timp ce sunt prinşi într-un abandon fizic. Dar când se confruntă cu nevoia lui de libertate, iar ea cu nevoia de mai multă poezie, ei pot deveni ca doi străini tânjind amândoi după o relaţie care există mai degrabă doar în imaginaţia lor decât în realitate.

Cu un bărbat din zodia Leu ea va fi trezită imediat din somnul senzualităţii sale. Ea este fascinată de mirajul lui erotic plin de exotism şi erotism. Şi ea va răspunde nevoii lui de a fi adorat şi incitat în mod senzual. Bărbatului din zodia Leu îi place să fie mângâiat, iar femeia din zodia Peşti este încântată să joace orice rol pe care îl aleg împreună. Ea îi va dărui totul, doar pentru a încerca să evite suferinţa unei posibile respingeri din partea lui. Dorinţa lui de a i se acorda multă atenţie poate deveni obositoare, dar ea poate să manifeste o delicateţe feminină cu care să-i mai atenueze lui egoul puternic.

Dificultăţile şi tensiunile dintre femeia din zodia Peşti şi un bărbat în zodia Săgetătorului pot fi uneori rezolvate printr-o nevoie reciprocă de variaţie, printr-o escapadă neobosită  prin lumea lor fantezistă. Acest bărbat este amantul lăudăros, în timp ce ea este adepta unui eros clandestin şi misterios. El o va răsfăţa în toate felurile posibile şi se dovedeşte a fi cel mai incitant iubit pe care ea l-a întâlnit vreodată. Ambii adoră amorul oral şi el va fi sedus mereu de aura ei eluzivă. O minunată relaţie amoroasă atâta timp cât ea îi va acorda libertatea de care el are nevoie.


Femeia din zodia Peşti şi bărbaţii din zodiile de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Nativii din semnele de pământ sunt deosebit de preocupaţi în a-şi exprima sexualitatea prin bucuria unei plăceri senzuale. Acest ritm de viaţă o ajută pe femeia din zodia Peşti să se bucure şi mai mult de propriul său corp.

Dacă bărbatul din zodia Taur o invită la unul din picnicurile sale senzuale, el este capabil să trezească în ea o varietate de plăceri specifice elementului subtil pământ. Dar senzualitatea ei delicată oscilează între nevoile ei erotice şi cele emoţionale. Bărbatul din zodia Taur nu va reuşi niciodată să înţeleagă misterioasa ei vulnerabilitate. La el dorinţa pentru plăcere senzuală este naturală. El este uşor sedus de feminitate. Singura problemă cu care se confruntă este aceea că este dificil pentru el să  pătrundă dincolo de un eros fizic, în timp ce ea are nevoie de o experienţă mai puţin grosieră şi mai mult intangibilă.

Fecioara este semnul opus din zodiac. Şi ce mare este atracţia faţă de bprbaţii din zodia Fecioară! Există aici un contrast între frumuseţea erotică şi perfecţiunea erotică. Între ei pot să apară tensiuni şi momente dificile interminabile. Magica seducţie dintre cei doi este profundă şi ei vor descoperi o devoţiune obsesivă în aşi îndeplini unul altuia nevoile amoroase.

Cu bărbatul născut în zodia Capricornului ea se va simţi extrem de vulnerabilă, dar el îi va şti sentimenele şi se va purta cu delicateţe faţă de ritmurile ei erotice şi nevoile ei de variaţie. El preferă să nu dea curs propriilor sale dorinţe de teama unui conflict emoţional. S-ar putea ca ea să nu fie mulţumită de performanţele lui amoroase care ar fi putut-o menţine într-o relaţie profundă cu el. Ea poate fi fascinată de el deoarece el este senzual, dominant şi stabil. Dar aceasta nu este o relaţie uşoară decât dacă el are Luna în peşti.


Femeia din zodia Peşti şi bărbaţii din semnele de aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Bărbaţii din semnele de aer reprezintă o provocare misterioasă pentru femeia din zodia Peşti. Ea se bucură de fantezie şi conversaţie, de romantism şi absenţa implicării sentimentale şi va fi fascinată de abordarea lor aerată a vieţii.

Cu bărbatul din zodia Gemeni ea va fi incitată de natura lui  extrem de ambiguă. Uneori el vrea să se bucure de o întâlnire amoroasă plină de voioşie şi conversaţii. Alteori el va dispărea din patul ei în zori pentru a pleca în vreo misiune sau alta. Ea va adora stilul său, teama lui de a nu se plictisi şi nevoia unei stimulări erotice mentale. Ea se va simţi însă obosită şi fără resurse dacă propria ei energie amoroasă va fi epuizată.

Cu bărbatul din zodia Balanţă se va bucura de o relaţie profund erotică şi romantică. Ambii sunt idealişti, deşi în feluri diferite. Amândoi preferă o plăcere estetică a erosului, aventurilor sălbatice, imorale. Totuşi abordarea lui specifică semnului de aer a vieţii va începe să o deranjeze atunci când ea va fi profund implicată emoţional, chiar şi atunci când sunt îmbrăţişaţi şi nu au nici o grijă. Dacă tendinţa lor reciprocă de a fi împăciuitori şi supuşi dispare, aceasta ar putea fi o problemă. Dar ei au multe să-şi ofere unul altuia dacă îşi amintesc să îşi comunice nevoile. O relaţie de vis, aproape ireală, irezistibilă din punct de vedere erotic.

Cu bărbatul din zodia Vărsător ea se poate simţi expusă unei sexualităţi care nu se aseamănă deloc cu a ei. Părerile lui despre eros şi mândria lui nu sunt în armonie cu ideile ei efemere aşa că, deşi din punct de vedere amoros pot fi foarte atraşi reciproc, pot întâmpina dificultăţi în felul de a-şi manifesta nevoile erotice. În general este o experienţă de scurtă durată sau o aventură.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More