Compatibilitatea erotică pentru femeile din zodia SĂGETĂTORULUI


Femeia din zodia Săgetător şi bărbaţii din semnele de foc (Berbec, Leu şi Săgetător)

Natura focului este de a arde şi de aceea relaţiile ei cu bărbaţi născuţi în semnele de foc vor fi de genul pasional, ele pot genera multe scântei dar nu vor avea suficientă substanţă.

În relaţia cu un bărbat din zodia Berbec ei vor fi amândoi spontani şi pregătiţi să-şi asume riscuri. El se va bucura de entuziasmul ei pentru intimitate, bazat pe pasiunea lui impetuoasă şi pe dorinţa ei de a nu pierde nici o ocazie de a face amor. Bărbatul din zodia Berbec este egocentric şi ei se luptă care să facă ceva celuilalt. Totodată, felul lui sălbatic de a fi o vor excita şi o vor stimula pe ea, şi astfel ea va trezi în el stări de extaz cu atingerile ei pasionale. Împreună se vor bucura de un act amoros exploziv, ambii preferând să evite intimitatea unei apropieri emoţionale.

Bărbatul din zodia Leu păstrează plăcerea numai pentru el. Ea poate să-l perceapă ca fiind exotic, fascinant şi seducător, dar poate obosi rapid din cauza pretenţiilor sale. El simte nevoia să domine şi să fie răsfăţat, în timp ce ea ar prefera o anumită egalitate între ei. Problema lor cea mai mare este că nativul Leu se aşteaptă ca loialitatea  să fie parte din experienţa lor amoroasă. Femeia din zodia Săgetător se poate simţi prinsă ca într-o capcană, iubirea pentru ea însemnând în special prietenie.

Doi nativi Săgetător au o afinitate naturală unul faţă de nevoile celuilalt. Ei îşi împărtăşesc conversaţiile despre eros, practică amorul oral din belşug şi depăşesc împreună diferite tabuuri sexuale. Ei se bucură împreună de latura sălbatică a nevoilor lor amoroase. Pot deveni iresponsabili, presupunând că ceea ce vor în orice moment este ceea ce şi celălalt doreşte. Relaţia dintre ei se bazează pe o afinitate erotică incitantă, dar deoarece ambii au nevoie de multă libertate există şansa ca unul dintre ei să se îndepărteze cam prea mult.


Femeia din zodia Săgetător şi bărbaţii din semnele de aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător)

Bărbaţii din semnele de aer pot fi iubiţi ideali pentru femeia din zodia săgetătorului, îmbogăţind latura non-emoţională în intimitate şi plăcerea care este suavă, jucăuşă şi variată.

Bărbatul din zodia Gemenilor, deoarece aceasta este opusul zodiei Săgetător în zodiac, o atrage pentru că între ei se produce o electricitate; o energie care nu se transformă imediat în nişte scântei. Ea adoră bărbatul din zodia Gemeni deoarece este  amuzant, fantezist, spontan şi căruia îi place o varietate erotică extraordinară. Ambii adoră să vorbească în timpul actului amoros sau să se bucure de multe conversaţii erotice la telefon sau prin e-mail. El nu vrea să aibă nici un fel de obligaţie şi nu-i place prea multă senzualitate, iar femeia săgetător se simte cu adevărat liberă în jocurile erotice. Singura lor problemă este aceea că idealurile ei se bazează pe o mare viziune erotică – îşi asumă riscurile şi explorează escapadele sexuale în mod inteligent. El este interesat mai mult de idealuri mentale, riscând să aibă o relaţie mai mult în imaginaţie decât în realitate. O afinitate erotică provocatoare, de lungă durată; forţă combinată cu înţelepciune, umor şi în special libertate.

Femeia din zodia Săgetător îşi doreşte un bărbat al cărui corp este armonios, un fizic pe care ea să-l poată adora. Ea nu este interesată de un singuratic şi nici de genul macho. Atunci când întâlneşte un bărbat frumos din zodia Balanţei ea simte că în sfârşit şi-a întâlnit idealul. În mod egal el se va simţi trezit instantaneu de pasiunea, vitalitatea şi încrederea naturii ei. Lui îi place să fie condus de ea, dar în acelaşi timp lui îi va fi frică să nu fie dominat de prea multă pasiune. Cea mai mare plăcere o vor simţi când vor petrece împreună. Conversaţiile lor erotice vor fi începutul atracţiei erotice dintre ei, până când se vor atinge unul pe celălalt. Lui îi plac femeile puternice, vivace şi împreună vor atinge înălţimile extazului erotic. Dacă el are Luna sau Venus în Săgetător atunci această relaţie ar putea avea un viitor de lungă durată, menţinându-se erotică şi vibrantă.

Împreună cu bărbatul din zodia Vărsător ea se bucură de extraordinar şi de nou. Ea este gata să experimenteze şi să accepte idei opuse faţă de ale ei în viaţa erotică, şi se va bucura cu adevărat de compania erotică a bărbatului din zodia Vărsător. El îi respectă nevoia de libertate şi independenţa erotică. Preferând prietenia deschisă monogamiei, împreună ei pot rămâne detaşaţi şi împliniţi din punct de vedere amoros. Ei vor explora cu entuziasm experienţe ieşite din comun. Vor avea parte de o relaţie erotică de lungă durată.


Femeia din zodia Săgetător şi bărbaţii din semnele de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn)

Ea poate învăţa multe de la semnele de pământ, pline de senzualitate şi erotism. Dar aceşti bărbaţi pot fi mult prea posesivi sau statici pentru nevoia ei de libertate.

Femeia din zodia Săgetător va fi fascinată de sexualitatea puternică emanată de către bărbatul din zodia Taur. El fiind atât de diferit de propria ei vivacitate, ea va fi iniţial atrasă de seducătorul nocturn şi de senzualitatea lui lascivă. El este o fiinţă nocturnă, nu un vânător pe timp de zi. Această calitate, deşi foarte diferită de a ei, are puterea de a o aduce pe ea într-o stare de excitare. Focul ei va fi adus pe pământ printr-o plăcere pe care ea nu a mai experimentat-o niciodată. Actul amoros este mai puţin spontan, dar este o experienţă extrem de senzuală. Singura lor problemă ar putea apărea atunci când el devine posesiv şi ea are nevoie de multă libertate.

Împreună cu bărbatul din zodia Fecioară ea se poate delecta cu tehnicile lui erotice sofisticate, cu abilitatea lui de a transforma fiecare atingere şi fiecare sărut într-o formă de artă. Pentru ea este uşor să facă dragoste cu el, plăcerea lor erotică neimplicând prea mult sentiment. El are nevoie chiar de ritm, dar ea poate deveni prea nerăbdătoare şi agitată pentru a avea o experienţă erotică explorativă. O relaţie între cei doi este dificil de menţinut o mai lungă perioadă de timp deoarece el vrea perfecţiunea, iar ea adoră spontaneitatea.

Dacă bărbatul din zodia Capricorn are Venus în Săgetător, sau dacă ea are Venus în Capricorn, atunci relaţia dintre cei doi se poate bucura de un puternic erotism. Felul lor extrem de diferit de a vedea lumea şi de a-şi exprima sexualitatea poate fi ca un magnet, dar în acelaşi timp poate să-i îndepărteze. Ea vrea un eros fără restricţii, în timp ce reacţiile lui erotice conservatoare şi adesea reprimate cer o senzualitate debordantă. Ea vrea să facă dragoste; el vrea să muncească; ea vrea spontaneitate; el vrea un timp şi un loc. Dacă bărbatul din zodia Capricorn şi-ar putea înţelege nevoile profunde ale pasiunii sale deseori reprimate, el ar putea să se bucure de această femeie dezinhibată şi extraordinar de jucăuşă.


Femeia din zodia Săgetător şi semnele de apă (Rac, Scorpion şi Peşti)

Cu bărbatul din zodia Racului ea simte nevoia să preia conducerea mult prea des. A iniţia şi a seduce este uşor pentru ea, dar dacă bărbatul din zodia Rac este stângaci şi prevăzător ea poate deveni frustrată din punct de vedere sexual şi va râvni după un iubit mai înfocat. Dacă el se poate deschide faţă de spontaneitatea ei sălbatică, el poate începe să se simtă în siguranţă cu atitudinea ei de libertate şi de relaxare. Deoarece nativul Rac este extrem de posesiv, ea va vrea să fugă de o prea mare dependenţă emoţională asupra experienţei lor erotice.

Enigmaticul barbat din zodia Scorpionului va da dovadă iniţial de o puternică atracţie faţă de entuziasmul ei pasional. Dacă ea are Venusul în Scorpion sau dacă el are Venus sau Luna în Săgetător, această relaţie ar putea fi de o pasiune explozivă. Intensa lui dorinţă pentru putere o poate aduce pe ea într-o zonă amoroasă în care nu a ajuns niciodată: una în care bucuria este umbrită de obsesie. Ea îl consideră pe el a fi prea întunecos, prea înăbuşit, iar el o găseşte prea delicată, prea romantică. Totuşi el este un maestru al trezirii erotice, iar ea se poate juca mult şi intens cu el în felul ei propriu de a căuta plăcerea.

Într-o relaţie cu un bărbat din zodia Peşti ea va avea parte de un suflet retras, extrem de visător, dar capabil să-i răspundă amoros în cele mai variate moduri. Dorinţa lui va fi fluidă şi senzuală, deşi el nu va vorbi despre sentimentele lui prea curând. Pentru o vreme ea se va bucura să facă dragoste cu el. El preferă o ambianţă plăcută şi intimă, flori şi lumânări, în loc de experienţe inedite precum a face amor înafara casei într-o noapte de iarnă. Nevoile lor emoţionale sunt foarte diferite.

yogaesoteric

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More