Condamnat la moarte de „eroii din linia întâi” pentru că este nevaccinat

Un american cu boală cronică de rinichi de gradul 5 a fost scos de pe lista de transplant, unde se afla de trei ani, din cauză că este nevacccinat.

Bărbatului, pe nume Shamgar Connors, din Stafford, statul Virginia, i s-a comunicat de către Centrul de Transplant al Universității Virginia că nu mai este eligibil pentru un transplant de rinichi – de care depinde viața sa – deoarece nu este vaccinat anticovid-19.

Shamgar Connors

Într-o convorbire telefonică între Connors și o doctoriță de la Centrul de Transplant, și difuzată de canalul de televiziune Newsmax, aceasta îi explică bolnavului că, din cauza statutului său vaccinal, nu mai este considerat „activ” pe lista de așteptare.

Politica noastră este ca pentru a fi activ pe lista de grefe și a obține o grefă, dvs este necesar să fiți complet vaccinat. Nu doriți să mergeți mai departe?”.

Mai degrabă prefer să mor de insuficiență renală”, răspunde Connors.

Iar „eroina din linia întâi” continuă la fel de halucinant:

Bine. Aceasta este posibil – vreau să spun că poate fi un moment de răscruce în evaluarea dvs., pentru că nu va fi făcută o excepție, știința este destul de clară cu privire la vaccin.

Am avut covid și am trecut peste asta”, spune Connors. „Nu îmi este teamă. Sunt 99,9997% șanse de supraviețuire.

Nu este așa”, se încăpățânează doctorița. „Acestea sunt informații destul de incorecte. Dar, evident, este alegerea dvs., dar nu este alegerea dvs. dacă vreți să fiți activ pe listă.

Realizatorul de la Newsmax, Grant Stinchfield, a declarat că producătorii emisiunii sale au urmărit să ia legătura cu Centrul de Transplant al Universității Virgina pentru a obține o reacție, însă au primit răspunsul că vor fi contactați ulterior, ceea ce nu s-a mai petrecut. Când producătorii au revenit cu un nou apel, li s-a închis telefonul în nas.

Stinchfield i-a spus lui Connors:

Ei bine, mă tem că nu sunteți singurul în situația asta. Cât de îngrijorat sunteți? Presupun că riscați să muriți.

Bolnavul a răspuns:

Păi, starea mea nu are cum să se îmbunătățească, asta mi-au spus doctorii. Așa că, dacă nu primesc un transplant de rinichi, da, alternativa este moartea.

Și Connors a adăugat:

Mă aflam pe lista de așteptare de trei ani, poate chiar mai mult. Așa că acum sunt nevoit să o iau de la capăt în altă parte. Asta înseamnă că, până când va apărea un rinichi potrivit pentru mine, care am sânge pozitiv, mi s-a spus că timpul de așteptare este de șase-șapte ani. Nu știu dacă până atunci o să mai fiu în viață.

Citiți și:
Americanii nevaccinați sunt interziși la petrecerile în familie. Sondaj
Studiu: Vaccinații sunt mai periculoși decât nevaccinații

 

yogaesoteric
21 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More