Confesiunile lui Ronald Bernard – insider din lumea marilor finanţe


Ronald Bernard, un insider din lumea finanţelor marilor fluxuri de capital de la nivel mondial, a intermediat acțiuni de spălare a banilor și schimburi valutare între diferite bănci şi marii lor clienţi: guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupări teroriste. Dar asta nu este tot.

Interviul în care bancherul olandez Ronald Bernard face dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale a făcut vâlvă în media alternativă. Deși nu reprezintă ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă, precum și faptul că elitele ne consideră pe toți că suntem niște paraziți sau mâncători inutili – sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri pe care îi credem un exemplu de moralitate.

Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați deplini, însă așa cum recunoaște Bernard, el nu a trecut acest examen dovedind că are conștiință. Bancherul olandez afirmă că motivul pentru care s-a despărțit de amicii săi elitiști au fost copiii-victime ale pedofililor din rândul elitei dar și ale sacrificiilor criminale către zeii lor întunecați.

Interviul cu bancherul olandez nu a atras atenția mass-mediei din Occident, deși ar fi fost necesar să o facă, dar poate singurul motiv pentru care nu a făcut-o este faptul că mass-media este deținută și controlată de aceiași pedofili și sataniști care ne conduc. Pedofilia în rândul elitelor este ceva obișnuit în Occident, persoane importante din politică, presă sau industria de divertisment fiind pedofili cu multe victime la activ. Cazul faimosului prezentator Jimmy Saville din Marea Britanie este relevant în acest sens.

Pentru cei ce nu cred că Satana (Lucifer, reptilienii, insectoizii s.a.m.d.) există, este necesar să punctăm că elitele chiar cred în entități malefice cărora le dedică sacrificii umane. Unii elitiști au afirmat că își datorează averea și faima lui Lucifer, în schimbul acesteia vânzându-și sufletul lui SATANA.

În aceste vremuri caracterizate de dezvăluiri explozive și neașteptate, în care știrile reale sunt mușamalizate printr-un potop de știri false, este nevoie de mult curaj pentru aceia din interiorul sistemului care doresc să facă public tot adevărul.

Ronald Bernard, unul dintre fondatorii site-ului B of Joy este unul dintre acești oameni curajoși care au îndrăznit să-și spună povestea în fața camerei de filmat. El dezvăluie cum a intrat progresiv din ce în ce mai adânc în lumea marilor finanțe, în care – după cum afirmă – a fost avertizat direct că va fi nevoie să-și poată pune „conștiința în congelator” și să o păstreze acolo pentru totdeauna.

În cele din urmă această istorie se încheie cu o cădere psihică completă. Ronald își spune povestea cu sinceritate și își expune deschis emoțiile pentru a explica tot ce a precedat acest punct de cotitură în viața sa. El detaliază modul distorsionat în care funcționează lumea, în care un mic grup de elite care numără între 8000 și 8500 de oameni conduc întreaga planetă, și dezvăluie „recompensele” pe care le primesc membrii acestei secte a aşa-zişilor „iluminați”.

După ce veți vedea acest interviu, în mod automat vă va apărea întrebarea: „Cum vom rezolva această problemă atunci când nu vom mai întoarce capul de la crunta realitate, ci ne vom uni toți puterile?”

Ronald Bernard a reușit să iasă dintr-o lume hidoasă care aproape că l-a costat viața. A ales umanitatea și demnitatea. În mod neobosit el s-a dedicat organizației neguvernamentale United People Foundation (Fundația Oamenilor Uniți), la care a aderat cu proiectul său B of Joy: „Viziunea noastră are ca scop central gestiunea adecvată a vieții în integralitatea ei. Viziunea noastră se bazează pe Declarația Universală a Drepturilor Omului în care este descrisă o lume a păcii și a prosperității. Obiectivul nostru este să promovăm și să dezvoltăm produse și servicii financiare echitabile și corecte, inovatoare și care servesc exclusiv întregii societăți.”

Ronald este o persoană care a trecut prin iad, a avut o experiență aproape de moarte și a obținut o a doua șansă. Scopul său unic este de a se dedica pentru a aduce această lume pe culmea păcii și a prosperității, știind ceea ce este necesar să fie făcut pentru a realiza acest deziderat. Prin urmare, motto-ul său este: „Cooperați, pentru că transformarea este necesar să înceapă la baza societății, cu oameni conștienți și informați, care aleg să colaboreze pe baza unei voințe libere și independente, pentru o lume pe care o vom lăsa cu mândrie copiilor noștri.”

Ronald Bernard vorbește despre membrii sectei care conduce lumea. Aceștia au o ură extremă pentru semenii lor și chiar pentru întregul pământ, ceea ce le permite să fie capabili să distrugă și să anihileze tot ceea ce are viață. El a aflat din experiență directă că viața umană este considerată a fi un gunoi fără valoare de către acești illuminati. Mai mult decât atât, el a experimentat și a dezvăluit cum oamenii ca el sunt împinși să participe la crime ritualice și apoi sunt șantajați și forțați să rămână tăcuți. Refuzând să se implice în astfel de acte, Ronald a ajuns la un moment de criză existențială în care el a ajuns literalmente să se prăbușească din punct de vedere fizic.

Citiți și:

Planul secret, diabolic al așa-zișilor «Iluminaţi» ce a fost conceput pentru secolul XXI

Fostul francmason Maurice Caillet propune separarea francmasoneriei de Stat

Scopul declarat al francmasoneriei este distrugerea suveranităţii naţiunilor şi instalarea dictaturii unui guvern mondial

yogaesoteric
12 ianuarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More