Congresmanul Robert Aderholt despre influența ONGurilor din rețeaua Soros în România

Ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se petrece

În timpul vizitei sale în România, congresmanul american Robert Aderholt a vorbit și despre influența ONG-urilor finanțate de George Soros în viața politică a altor state.

Reprezentantul statului Alabama în Congresul american a spus că este la curent cu investigația din țara sa asupra banilor folosiți de Soros pentru intervenția în alte state și spune că dacă așa ceva este adevărat, atunci oamenii trebuie să știe.

„Eu și congresmanul Chris Smith (cel care a declanșat investigația asupra banilor lui Soros) suntem prieteni buni, am lucrat împreună la multe proiecte. Cred că sunt niște întrebări aici. Dacă acești bani sunt aduși în România sau în orice altă țară, pentru a influența cultura, pentru a influența guvernul, atunci asta trebuie spus foarte clar, și oamenii trebuie să știe așa ceva. Cred că este posibil ca orice grup să pătrundă și să influențeze țara în orice fel, dar cred că trebuie să ne asigurăm că așa ceva e cunoscut public și oamenii știu ce se întâmplă. Dar ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi, e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns, în secret și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se întâmplă. Am aflat despre această situație din Statele Unite și sunt niște semnale de alarmă”, a spus Aderholt la Antena 3.

În România, ca și în Europa și SUA, sunt numeroase organizații non-guvernamentale de stânga fondate și finanțate direct sau prin burse de către Fundația Open Society (Pentru o societate deschisă) a lui George Soros. Fundația Pentru o Societate Deschisă (cunoscută generic sub numele de Fundația Soros) a fost primul ONG înființat în România post-comunistă, în 1990. Primul ei președinte a fost actualul consilier prezidențial Sandra Pralong.

Citiți și:
Pașoptiștii lui Soros preiau puterea în România
ONG-urile lui George Soros trebuie să fie urgent interzise în România!
Erorile lui George Soros

yogaesoteric
20 octombrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More