Contactul dintre mayași și extratereștri este dovedit

Raul Julia-Levy, producătorul filmului documentar Revelațiile mayașe despre 2012 și după, documentar ce a fost realizat sub patronajul guvernelor mexican și guatemalez, a declarat că are dovezi care atestă faptul că civilizația mayașă a intrat în contact cu extratereștri.

El a publicat o fotografie care a fost făcută în anii ʼ30, într-o junglă din sudul Guatemalei. În fotografie apare un cap sculptat descoperit în junglă și care reprezintă un extraterestru.

 Teoria producătorului este susținută și de celebrul fizician Stephen Hawking. Monumentul care a fost fotografiat a fost sculptat în perioada 3500 și 5000 î.Hr., și reprezintă dovada unei civilizații dezvoltate.

Fotografia reprezintă un bust cu un chip alungit, cu trăsături fine, care nu concordă cu trăsăturile pre-hispanice ale locuitorilor Americii. Bustul a fost creat de o civilizație superioară, care avea cunoștințe impresionante și despre care nu există nicio dovadă pe Pământ.

„Această fotografie explică cine sunt. Asta arată de ce aceste monumente sunt peste tot în lume.” Producătorul a mai declarat că Hawking a fost cooptat în echipa sa, pentru a continua cercetările.

Declarațiile au continuat cu un semnal de alarmă. „Am avertizat omenirea că extratereștrii au fost acolo. Asta nu înseamnă că dacă au fost prieteni cu mayașii, vor fi și cu noi. Oamenii trebuie să evite contactul cu extratereștri, oricât ne-ar consta.”

Tot producătorul susține că în jurul acestei fotografii a fost o conspirație guvernamentală. Fotografia a fost publicată o singură dată într-o revistă englezească care, ulterior, a fost retrasă de pe piață.

El a mai spus că bustul din fotografie are 17 metri înălțime și 6 metri lățime, dar el nu mai este în jungla din Guatemala, ci a fost preluat și ascuns de americani.

Monumentul poate fi comparat cu Statuile Moai din Insula Paștelui sau cu Sfinxul din Egipt. În ultima parte a declarației, Raul Julia-Levy a mai spus că „mayașii și extratereștri au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Nu există nicio îndoială, lumea este pregătită pentru aflarea adevărului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial.”

Citiţi şi:
O scurtă incursiune în istoria mai puţin cunoscută a omenirii
Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?
17 artefacte care dovedesc că au existat civilizaţii preistorice avansate 

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More