Convertire la Islam, cu cântec

 

 

Un membru al Partidului Alternativa pentru Germania, un conservator, care s-a convertit recent la Islam, a declarat că gestul său vine în urma „declinului moral al Bisericii Protestante”.

Arthur Wagner, în vârstă de 48 de ani, care până recent era un membru important al partidului în landul Brandenburg, a declarat pentru Bild că decizia sa a venit parţial în urma deciziei bisericii de a accepta căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi prezenţa preoţilor la paradele gay.

„Unul dintre motivele convertirii mele are legătură cu schimbările care au avut loc în biserică, o instituţie care nu mai reflectă valorile mele”, a spus Wagner.

Pentru a-şi explica decizia, Wagner a făcut referire la poziţia bisericii „privind Alternativa pentru Germania, suportul pentru căsătoria pentru toţi şi participarea preoţilor la parada gay de la Berlin, unde sunt şi copii. Este inacceptabil!”.

Convertirea lui Wagner este cu atât mai surprinzătoare cu cât în trecut a ocupat o poziţie oficială în cadrul Bisericii Protestante. Wagner s-a convertit în octombrie 2017 dar a făcut anunţul public abia în luna noiembrie a acestui an, atunci când şi-a şi dat demisia dintr-o funcţie de conducere a partidului. A rămas, totuşi, membru de partid.

Decizia lui Wagner nu a picat deloc bine în partid, care are o poziţie anti-Islam. Unul dintre colegii săi, Kai Berger, a declarat că este „foarte îngrijorat”. „Mulţi membri se aşteaptă ca el să-şi dea demisia din partid. Din păcate, nu putem să îl dăm afară”, a adăugat Berger.

Citiți și:

O biserică protestantă vrea să introducă un robot preot pentru a marca 500 de ani de la reforma religioasă 
Orgii homosexuale în care au fost implicați înalți prelați de la Vatican
Papa de la Roma face declarații șocante care în plus sunt aberante: «Nu există iad, toate religiile pot fi unite într-una singură, acceptăm orice…»

 

yogaesoteric
25 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More