Convulsii după vaccinul Pfizer

SUA: Femeie care a suferit convulsii după vaccinul Pfizer, testată pentru leziuni neurologice permanente. VIDEO devenit viral şters de Facebook

Cazul dramatic al unei femei din Louisiana care a început să aibă convulsii după vaccinul Pfizer a făcut înconjurul lumii, după ce fiul ei a postat pe reţele de socializare o filmare cu mama sa care se chinuie să meargă.

Brant Griner a lansat un apel pe Facebook după ce mama sa a început să aibă probleme medicale grave la câteva zile după administrarea vaccinului. Într-o postare virală, Griner a arătat cum mama sa tremură necontrolat în timp ce încerca să meargă, sprijinindu-se de pereți și de o ușă.

La scurt timp, Facebook i-a șters filmarea și pe unde a fost reprodusă este taxată ca „informație nesigură”, deși femeia a fost spitalizată.

Mama e acum și mai rău și încă nu am răspunsuri de la medici cu privire la modul de rezolvare a acestei probleme. Vă rog să vă rugați pentru ea. Nu suport să o văd pe mama așa. Vă rugăm să nu luați vaccinul Covid-19”, a scris el.

Postarea și videoclipul au fost distribuite de aproape 160.000 de ori și au adunat peste 35.000 de comentarii.

Griner a refuzat să dezvăluie la ce spital a primit vaccinul, spunând că nu vrea ca acesta să devină ținta unei campanii de hărțuire online.

Potrivit lui Griner, mama sa s-a trezit cu dureri de cap la o zi după ce a fost vaccinată. Câteva zile mai târziu, a suferit „mișcări asemănătoare convulsiilor” la piciorul stâng. În a patra zi, nu avea „niciun control” asupra picioarelor și a fost dusă la camera de urgență.

Spitalul a stabilit că are o „reacție neurologică”, a spus el, adăugând că medicii pun aceste probleme pe seama „metalelor din vaccin”.

Mama lui Griner a fost testată pentru leziuni cerebrale permanente, însă medicii speră că ea se va recupera complet.

Pfizer a transmis într-o declarație că „cercetează” cazul, dar până acum nu a reușit să-l „confirme”.

Tulburările neuromusculare nu au fost identificate ca semne de nesiguranţă a vaccinului până în prezent”, a declarat un reprezentant al companiei farmaceutice.

Craig Everett Haseman, un medic local, a declarat: „Pentru a provoca tremurături incontrolabile, ar trebui să aveți ceva care vă afectează creierul sau sistemul nervos. Ar trebui să provoace un fel de anomalie neurologică în măduva spinării sau în creier”.

Un pompier a intrat în convulsii după vaccinarea cu serul Pfizer

Un pompier din Turnu Măgurele a ajuns de urgență la spitalul din Alexandria după ce a primit prima doză de vaccin de la Pfizer. La doar câteva ore după ce a fost vaccinat, bărbatul în vârstă de 30 de ani a avut convulsii, iar soția acestuia a sunat la 112 să ceară ajutor.

Incidentul a avut loc la câteva ore după vaccinarea cu Pfizer la un centru din Teleorman. Pompierul a ajuns acasă și după trei ore a început să se simtă rău. Soția sa a fost nevoită să cheme ambulanța în momentul în care acesta a acuzat stări de leșin şi convulsii.

Cei de la ambulanță i-au acordat primul ajutor şi l-au transferat la spitalul din Alexandria.

Medicii au afirmat că nu se poate stabili o legătură directă între vaccin și ceea ce s-a petrecut la scurt timp după aceea.

Citiţi şi:
Tot mai multe victime ale vaccinării anticovid. Dar vaccinarea continuă…
România ascunde morții de vaccin

 

yogaesoteric
19 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More