Tot mai multe victime ale vaccinării anticovid. Dar vaccinarea continuă…

Mexic: Doctoriţă de 32 de ani, diagnosticată cu encefalită după ce a primit vaccinul Pfizer

Autoritățile mexicane au declarat că studiază cazul unei doctorițe în vârstă de 32 de ani, cu antecedente alergice, care a fost internată în spital după ce a fost injectată cu vaccinul Pfizer/BioNTech împotriva covid-19, informează agențiile internaționale.

Doctorița, al cărei nume nu a fost dat publicității, a fost internată în unitatea de terapie intensivă a unui spital public din statul nordic Nuevo Leon după ce a suferit convulsii, dificultăți de respirație şi o erupţie pe piele la jumătate de oră după administrarea vaccinului.

Diagnosticul inițial este encefalomielită”, a declarat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat de presă. Encefalomielita este o inflamație a creierului şi a măduvei spinării.

Ministerul a adăugat că nu există dovezi din studiile clinice că cineva a dezvoltat o inflamație a creierului după administrarea vaccinului.

Femeia are antecedente de reacţii alergice la medicamente precum trimetoprim cu sulfametoxazol, un antibiotic ce combate infecţiile urinare, a relevat Ministerul Sănătăţii.

Prima serie de vaccinuri anti-covid-19 a fost distribuită în Mexic din 24 decembrie, fiind destinată exclusiv angajaţilor din domeniul sănătăţii.

 SUA: Un angajat din domeniul sănătății a murit la 4 zile după a doua doză a vaccinului Pfizer. Autoritățile au deschis o anchetă

Oficialii din Orange County, California, investighează moartea unui lucrător în domeniul sănătății, în vârstă de 60 de ani, care a murit la patru zile după ce a primit a doua doză de la vaccinul Pfizer-BioNTech covid, scrie ChildrenHealthDefence.

Tim Zook, angajat la South Coast Global Medical Center din Santa Ana, a fost internat pe 5 ianuarie, la câteva ore după ce a fost vaccinat. Soția lui Zook, Rochelle Zook, a declarat pentru Orange County Register că sănătatea soțului ei s-a deteriorat rapid în următoarele câteva zile. A murit pe 9 ianuarie.

Rochelle Zook a spus că soțul ei credea în vaccinuri și nu a dat vina pe nicio companie farmaceutică pentru moartea sa.

Dar când cineva are simptome la două ore și ceva după vaccin, aceasta este o reacție. Ce altceva s-ar fi putut petrece? Am dori ca publicul să știe ce s-a petrecut cu Tim și că nu a murit degeaba. Reacțiile severe sunt rare. […] oficialii este necesar să facă mai multe cercetări. Este nevoie să cunoaștem cauza. Vaccinurile trebuie să fie cât mai sigure posibil. Fiecare viață contează.”

Tim Zook era „destul de sănătos”, a spus soția sa, deși lua medicamente pentru hipertensiune arterială și era ușor supraponderal. „Nu a fost niciodată internat.”

Zook i-a spus soției sale că nu se teme să primească vaccinul și chiar s-a fotografiat pe 5 ianuarie, înainte să se îmbolnăvească, cu un pansament pe braț și cu o poză cu cardul de vaccinare.

Decesul lui Zook este unul dintr-o serie de rapoarte despre decese și / sau reacții alergice atât la vaccinurile Pfizer, cât și la cele ale Moderna.

Mai mulți oficiali de stat și federali investighează moartea unui bărbat din Placer, California, la 21 ianuarie, la câteva ore după ce a primit un vaccin anti covid. Acesta fusese testat pozitiv în decembrie.

Legenda baseball-ului, Hank Aaron, a murit la 18 zile după ce a primit prima doză de vaccin Moderna. Aaron a murit, potrivit USA Today, în urma unui accident vascular cerebral.

La începutul lunii ianuarie, un medic de la spitalul Johns Hopkins a declarat pentru New York Times că este o „certitudine medicală” că vaccinul Pfizer a cauzat moartea, pe 3 ianuarie, a unui medic din Florida. Dr. Gregory Michael a murit de purpură trombocitopenică idiopatică (ITP), o boală autoimună rară, la aproximativ două săptămâni după ce a primit primul vaccin Pfizer. Oficialii din sănătate din Florida îi investighează moartea.

Începând cu 15 ianuarie, 1.785 de decese au fost raportate la sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinului (VAERS) al guvernului SUA ca fiind legate de vaccinurile covid. Un studiu realizat în 2010 de către Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA a concluzionat că „mai puțin de 1% din leziunile cauzate de vaccinuri” sunt raportate către VAERS, iar experții spun că sistemul de raportare al guvernului este „defect”.

Cadru medical din Brăila, chinuit de vaccin: „Nu puteam să respir, mă ardea tot trupul, nu puteam să-mi ating pielea și o mână invizibilă-mi strângea gâtul!” Nimeni nu a raportat cazul la DSP!

Magdalena Săbăduș, în vârstă de 36 de ani, lucrează la Spitalul clinic Județean de Urgență Brăila și din păcate se numără printre persoanele cu efecte adverse la vaccinul anti-covid. Pentru a putea fi auzită, aceasta și-a povesti calvarul prin care a trecut din cauza vaccinării.

Astfel, ea a fost nevoită să facă plângere la DSP București după ce a avut o reacție severă la vaccinul anti-covid iar medicul ce asista pacienții vaccinați a fost ferm în concluzia sa: „Nu este de la vaccin!”. „Surpriză! Nimeni nu știa de reacția mea alergică la vaccin! Nu fusese raportat! De ce oare?”, scrie doctorița.

Surpriză! – adăugăm noi – DSP nu a făcut public cazul pentru a avertiza populația prin intermediul presei asupra pericolelor vaccinului. Câte astfel de cazuri sunt oare în toată țara, neraportate la centru sau, atunci când sunt raportate, ascunse sub preș de ministerul condus de V. Voiculescu și „comandamentul” lui R. Arafat?

Iată întreaga istorie:

La acea vreme de început nu am știut și nu am crezut că voi trece și eu prin tot ce înseamnă această etapă a omenirii. M-am bucurat că vom beneficia cu toții de o mare protecție, vaccinul. Și de ce să nu-l fac, m-am gândit, mai ales că lucrez în domeniul medical. De ce să nu fac și eu micul pas către imunizarea mult așteptată, către protecția mea și a întregii familii.

 În data de 06.01.2021, conform programării, m-am vaccinat. Atunci avea să înceapă calvarul. Am început să mă simt rău din primele secunde după vaccinare. Senzație de edem la ambele brațe și sufocare ușoară. Medicul ce asista pacienții vaccinați a fost ferm în concluzia sa «Nu este de la vaccin!». Mi-a fost administrat tratamentul de urgență și am crezut că totul s-a sfârșit. Dar, zi după zi, starea mea s-a agravat.

 Colegii mei, cărora le sunt nemărginit recunoscătoare, au încercat să mă ajute cu tot ce au putut și tot ce au știut, dar binele era de scurtă durată. În ziua de luni, 11.01.2021, am ajuns la internări UPU. Starea mea era deplorabilă. Nu puteam să respir, mă ardea tot trupul, nu puteam să-mi ating pielea și o mână invizibilă-mi strângea gâtul. După internare, speram că medicul meu curant mă va salva şi-mi va reda viața de zi cu zi. M-am înșelat. Nimeni nu credea ceea ce vedea, nimeni nu credea în suferința mea, în drama ce o trăiam.

 Până și medicul dermatolog mi-a spus că sufăr de «sindromul piciorului tăiat» și că ar trebui să merg și la un psihiatru. Toți așteptau să-mi treacă și să plec acasă. Dar… starea mea era gravă. Din ce în ce simțeam că nu mai pot, că nu mai pot să respir, să mă odihnesc, să trăiesc și… medicul curant mi-a spus că «Nu știu ce să-ți mai fac!».

 Când am cerut să fiu transferată la un spital de specialitate, mi s-a comunicat că este imposibil, voi fi externată, apoi pot eu să merg unde doresc. Păi, unde să mă duc? Ce știu eu de medicină? Dacă știam… mă tratam singură și nu aș mai fi stat într-un pat de spital lăsându-mi doi copii minori singuri acasă și un soț îngrijorat, ce trebuia să ducă povara grijilor și a copiilor. «Faceți-mi ceva că nu mai pot!»

 Abia după o săptămână de suferință pe un pat de spital, când medicul curant dorea să mă externeze, am spus că «Nu mai pot! Faceți-mi ceva, ce știți, sau să mă trimiteți undeva că nu mai pot!». Nu mai puteam nici să mă ridic din pat. Simțeam că tot trupul meu este cufundat în apă fierbinte. Totul ardea și ardea rău.

 Nu mai puteam! Familia, îngrijorată de starea mea, a trebuit să facă plângere la DSP București pentru ca medicul curant și toți cei ce mă îngrijeau să facă ceva. Surpriză! Nimeni nu știa de reacția mea alergică la vaccin! Nu fusese raportat! De ce oare?

 ATENȚIE! După, am fost chemată la rapel deși eu eram încă internată!!! Atunci a venit salvarea mea. Medicul curant a chemat un specialist, un medic alergolog. Un medic mic de statură, dar cu un suflet mare, cu o inimă nemărginită, o femeie ce nu a uitat să fie medic și om în acelaşi timp. Doar ea a văzut și a crezut în suferința mea, a crezut prin ce trec. Mă rog în fiecare zi să existe medici ca ea, ce nu au uitat jurământul de la absolvirea facultății de medicină.

 De la tratamentul administrat de ea de două ori pe zi, fiecare picătură ce venea prin perfuzie îmi ușura respirația. Arsurile pe care le simt sunt constante, dar la fiecare tratament intensitatea scădea cu câte puțin. După 19 zile de la internare, arsurile încă mai sunt. După aceste zile am terminat tratamentul dat de doamna doctor alergolog. M-au externat dându-mi acasă un tratament pe pastile.

 De ce a trebuit să facă plângere familia mea la forurile superioare? De ce doar după începerea unei anchete am fost tratată așa cum se cuvine? Știți, domnule doctor, că uneori doar o vorbă bună și o mângâiere poate aduce o stare mai bună pacientului pe care îl tratați? Poate acum după cele petrecute cu mine veți învăța. Poate veți vedea cum și în ce fel își tratează pacienții doamna doctor alergolog și poate veți aprecia și sprijinul de la toți colegii mei și să nu uitați că sunt și colegii dumneavoastră și nu trebuie să aruncați vina, teama și nepriceperea altora pe umerii celor ce m-au ajutat. Trebuie să se știe că pot exista și astfel de reacții alergice la vaccin.

 Scriu toate aceste rânduri deoarece după cele trăite de mine să se știe că pot exista și astfel de reacții alergice la vaccin. Să se știe că deși am fost o persoană puternică și sănătoasă, am făcut această reacție urâtă la vaccin din primele secunde după vaccinare, și nu în ultimul rând scriu pentru că mă întreb, dacă eram singură fără familia mea care a făcut plângere la DSP București, ce se petrecea oare? Răspunsul cred că îl știu, dar nu-ndrăznesc să-l rostesc.

 Mulțumesc celor care m-au sprijinit, susținut și ajutat”, a scris Magdalena Săbăduş, pe pagina sa de Facebook.

 

Citiți și:
Cel puțin 811 de decese şi 15.785 de reacții adverse în SUA, după vaccinurile Pfizer și Moderna
Un experiment cum nu s-a mai văzut până acum. Ce NU ne spun autoritățile și producătorul despre noul vaccin anti covid bazat pe tehnica ARNm

 

 

yogaesoteric
3 aprilie 2021

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More