Fiica unui milionar s-a căsătorit. În loc de cadou, ea a cerut 90 de apartamente pentru a le oferi celor săraci

Multe fete visează să se căsătorească, iar Sheira Munot nu a făcut excepție. Tatăl ei, miliardarul Ajay Munot, a vrut ca visul fiicei sale să se împlinească. Și a cheltuit o sumă substanțială pentru a-și aminti această zi pentru totdeauna.

Ajay Munot este unul dintre cei mai bogați oameni din India și se ocupă cu revânzarea grâului și a țesăturilor. De asemenea, este un expert financiar cu renume.

Când fata a aflat că tatăl ei a pregătit 122 de mii de dolari pentru nunta ei, a fost surprinsă. Planurile ei nu includeau o sărbătoare atât de mare. Munot a decis să folosească banii pentru a construi locuințe pentru persoanele fără adăpost din regiunea sa din India.

Sheira Munot și soțul ei au fost mândri de fapta tatălui lor și au deschis oficial noile locuințe. Sheira a spus că decizia tatălui ei a fost „cel mai bun cadou pentru nunta ei”.

Cheile pentru locuințe au fost date familiilor care locuiau în zonă de ani de zile și aveau case stricate și fără facilităţi curente. Acestea au acum acces la serviciile de strictă necesitate, cum ar fi electricitate și apă.

Iată cum nunta unui cuplu a devenit ziua în care alte 90 de familii s-au făcut fericite.

Citiți și:
34 modalități simple de a aduce mai multă fericire în viața ta zi de zi
Cele două vâsle
Pomul cel generos

 

yogaesoteric
19 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More