Copiii americani își schimbă „genul” pe capete: numărul cazurilor s-a triplat în ultimii cinci ani – Micuții sunt mutilați chimic și chirurgical

Un studiu recent realizat de compania Komodo Health arată amploarea colosală pe care a luat-o printre copiii de 6-17 ani din Statele Unite fenomenul „identificării” cu un alt „gen”.

Reuters, care a analizat studiul, scrie: „Mii de copii din Statele Unite se identifică acum în mod deschis cu un gen diferit de cel care le-a fost atribuit (!) la naștere”.

Datele arată că, între 2017 și 2021, numărul copiilor diagnosticați cu „disforie de gen” s-a triplat.

În cursul acestor ani, cel puțin 121.882 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani au fost diagnosticați cu disforie de gen, dintre care 42.000 numai în 2021.

Și asta nu este totul.

Numărul copiilor care au primit o formă de „tratament de afirmare de gen” – mutilare chimică sau chirurgicală – a crescut și el.

Diferitele mijloace la care recurg părinții pentru a „repara” sau „vindeca” disforia de gen a copiilor merg de la administrarea de blocante ale pubertății, în jurul vârstei de 10-11 ani, la hormoni sexuali de sex opus și până la intervenții chirurgicale pentru extirparea unor organe genitale sănătoase.

Blocantele pubertății împiedică producerea hormonilor sexuali ca testosteronul și estrogenul.

Reuters precizează: „Administrația Medicamentului din Statele Unite a aprobat medicamentele pentru tratarea cancerului de prostată, endometriozei și a pubertății precoce centrală, dar nu și a disforiei de gen.”

Iar agenția continuă: „Utilizarea lor fără aprobarea AM în tratamentele de afirmare de gen, deși legală, nu se bazează pe teste clinice pentru a le stabili inocuitatea pentru un astfel de tratament.”

Numărul copiilor de 6-17 ani diagnosticați cu disforie de gen și „tratați” cu blocante de pubertate experimentale a crescut de la 633 în anul 2017, la 1.390 în 2021.

Însă numărul REAL este probabil mult mai mare, deoarece datele studiului nu au luat în considerare cazurile neacoperite de asigurarea de sănătate.

De asemenea, cel puțin 14.726 de copii cu vârste între 6-17 ani au fost tratați cu hormoni sexuali de sex opus.

Reuters notează că utilizarea acestor hormoni este periculoasă și prea puțin studiată: „Tratamentul hormonal poate lăsa un adolescent infertil, mai ales dacă copilul a luat blocante de pubertate la o vârstă precoce.”

Și mai sinistru, din 2019 până în 2021, Komodo a contabilizat cel puțin 776 de „intervenții chirurgicale superioare”, sau mastectomii, asupra copiilor cu vârste între 6 și 17 ani.

De asemenea, au avut loc cel puțin 56 de operații genitale.

Reuters repetă că este vorba de numărul copiilor ale căror intervenții chirurgicale au fost plătite de stat ca urmare a asigurării de sănătate. Intervențiile plătite personal nu au intrat în această statistică.

Citiți și:
Suedia: creștere masivă a numărului adolescentelor cu disforie de gen
Un chirurg din SUA compară așa-zisul „tratament” pentru disforia de gen cu experimentele naziste: „Ne aflăm în mijlocul unei atrocități medicale”
Franța – 50 de medici și psihologi au semnat o scrisoare-manifest împotriva schimbării genului la copii. „O derivă serioasă”

 

yogaesoteric
6 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More