Copiii nu pot fi cobai – Medicul Lucian Duță a răbufnit: „Lăsaţi propaganda!”

Dacă românii nu au grijă să se protejeze pe ei înşişi de efectele secundare ale vaccinurilor anticovid-19, măcar copiii să şi-i pună la adăpost, avertizează medicul chirurg Lucian Duță, fost preşedinte al Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate.

Duță subliniază într-un mesaj de pe Facebook că se cunosc doar efectele secundare pe termen scurt ale vaccinurilor – unul dintre ele fiind chiar moartea injectatului –, dar nu se ştie nimic despre efectele secundare pe termen mediu şi lung, vaccinurile aflându-se încă în procesul de testare. De aceea, românii au obligaţia morală de a nu-şi expune copiii la riscuri de nebănuit, punctează fostul şef al CNAS. În plus, vaccinurile şi-au dovedit ineficacitatea cu ocazia exploziilor de infectări în ţări cu rate ridicate de inoculare a acestor substanţe.

De asemenea, cei care se vaccinează nu fac altceva decât să întreţină ticăloşia autorităţilor, care promovează delirant vaccinurile experimentale, trecând în acelaşi timp sub tăcere faptul că există tratamente cu anticorpi împotriva coronavirusului, iar astfel de remedii au o rată de succes de aproape 95%, adaugă Lucian Duță.

Redăm postarea de pe Facebook a medicului chirurg:

„Te voi salva, copile! Sunt părintele tău!

Normal că am mulţi prieteni medici. Şi este natural să avem păreri divergente în ceea ce priveşte vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoştinţele acumulate, nu am primit răspunsuri convingătoare de la niciun coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsaţi propaganda! M-am vaccinat şi mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care şi eu fac parte. O spun clar şi răspicat: NU mi-aş vaccina copiii niciodată împotriva covid. Asta e convingerea mea şi aşa voi face. Şi am argumente:

  1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinam vom reveni la o viaţă normală. Fals: cei vaccinaţi transmit boala la fel ca cei nevaccinaţi. Adică sunt la fel de periculoşi pentru societate ca cei nevaccinaţi. Cu alte cuvinte, contacții vaccinaţi ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinaţi!
  2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt, aceste efecte sunt prezente uneori, chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale). Pe termen mediu şi lung, efectele sunt necunoscute!
  3. Vaccinul oferă protecţie împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite, aşa cum am menţionat, de către vaccinaţi, iar simptomele pot varia de la om la om!
  4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viaţa normală. Fals: ni s-a spus apoi că este necesară a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu ştie!
  5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest fapt. Adică poţi alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali)! Nu există niciun efect secundar dacă te tratezi cu aceşti anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!
  6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranţei şi laşităţii de care dăm dovadă acum.
  7. Nu mai minţiţi! Aţi furat destul şi v-aţi îmbogăţit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viaţa lor dorinţa voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente, pe care ştim sigur că le aveţi. Şi pe care voi vi le administraţi pe ascuns!
  8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!”

Citiți și:
Avertisment al medicilor din Marea Britanie: Copiii nu au nevoie de vaccinare pentru a fi protejați sau pentru susținerea imunității colective. Este iresponsabilă, neetică și realmente inutilă includerea copiilor în campania de vaccinare împotriva covid-19
Scrisoarea deschisă a medicului Lucian Duță despre necesitatea controlului civil asupra Sistemului Informatic Unic Integrat

 

yogaesoteric
1 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More