Un popor cu mentalitate de oaie are un singur viitor: să devină pastramă!

Idioţii utili ai campaniei de vaccinare sunt aceiaşi care au îmbrăţişat guvernul comunist al lui Petru Groza, aceiaşi care au îmbrăţişat venirea armatei „salvatoare” sovietice, aceiaşi care colaborau cu domniile fanariote, cu stăpânirea otomană în Valahia, cea maghiară în Ardeal sau influenţele polono-maghiare în Bucovina sau Moldova. Şi au aceeaşi mentalitate de-a lungul istoriei.

În Germania nazistă idioţii utili au fost şi martori şi complici la holocaust. În perioada colonizării Americii în rândurile triburilor de nativi americani existau idioţi utili care colaborau cu coloniştii europeni. Peste tot în lume există cârduri, cirezi întregi de idioţi utili gata-gata să-şi trădeze ţara, neamul, familia, prietenii apropiaţi pentru a se pune bine cu sistemul. Tot ce e nevoie să faci este să găseşti un duşman imaginar şi să-i porneşti pe idioţii utili la lupta de clasă împotriva acestuia.

În perioada comunistă, burghezia şi micul proprietar erau duşmanul de clasă al comuniştilor. În Germania nazistă, duşmanul era micul întreprinzător evreu care avea un butic la colţul străzii. Azi, în perioada aşa-zisei „pandemii”, duşmanul de clasă este nevaccinatul.

Pentru idiotul util nu este vorba despre drepturi şi libertăţi. Pentru el siguranţa turmei este dată de ciobanul cu bâtă groasă, cel care mulge oile, sacrifică mieii şi face pastrama. Singurul scop al unei turme de oi este să satisfacă cerinţele ciobanului. Câtă vreme se vor găsi oi conformiste, se vor găsi şi ciobani pe măsura lor.

Heiiii… un popor cu mentalitate de oaie are un singur viitor: să devină pastramă!!!”… ţipă din când în când câte o oaie din turmă. Dar fiind nevaccinată, devine oaia neagră a turmei şi vocea ei nu mai contează câtuşi de puţin.

Citiți și:
Ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal
Dictatura Noii Ordini Mondiale se va impune cu ajutorul prostului majoritar, în special al celui ‘cu școală’!

 

yogaesoteric
1 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More