Corectitudinea politică în Anglia: „Persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”

În numele corectitudinii politice, neomarxiștii secolului XXI vor să schimbe până și legile naturii. De la facerea lumii, femeile rămân însărcinate și nasc copii. E axiomă, cum se spune în matematică, adică nu mai este necesar să fie demonstrată.

Dar iată că în Anglia se schimbă legile naturii. Contul oficial al NHS (Sistemul Național de Sănătate) East of England de Twitter a publicat poza unei doamne din administrație care declară că sarcinile sale sunt de „a implementa toate programele de screening pentru persoanele însărcinate și nou-născuții lor”.

Vă dați seama ce lume visează aceşti smintiţi? Una în care totul este uniform, nu mai există femei și bărbați, fetițe și băieți, mame și tați, există doar persoane. Totul neutru, totul gri, o lume plină de indivizi fără personalitate care nu vor avea voie să gândească decât cum le este permis de la stăpânire.

Citiţi şi:
«Mama» și «tata» reprezintă o «rană» pentru familiile «homo-parentale» și vor fi eliminați
Grădinițele «de gen neutru» din Suedia îi învață pe băieței să poarte rochii

 

yogaesoteric
26 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More