Corey Goode: Experienţe cu extratereştri (II)

 

Citiţi prima parte a articolului

La aceste întâlniri ale Super Federaţiei erau şi oamenii cu piele verde. Pielea lor avea aceeași culoare cu o măslină verde pe care o scoți dintr-un borcan, nu era nicio diferență. Erau acolo un bărbat și două femei, prezenţi de fiecare dată. Bărbatul avea înălţimea de aproximativ 2 – 2,10 m, iar femeile erau de aproape 1,80 m, toţi foarte bine făcuţi. Bărbatul avea un păr foarte scurt, milităros, genul periuță. Femeile aveau un păr negru extrem de lung și de strălucitor care mergea în jos până spre mijlocul spatelui lor. Aceştia erau tăcuţi în timpul întâlnirii, dar după aceea ei mergeau pe la grupurile prezente şi discutau.

Destul de interesant, în ultima mea călătorie am avut o întâlnire cu una dintre aceste femei. A fost singura dată când am avut o întâlnire directă cu un extraterestru, în cadrul acestor întâlniri. Câţiva empatic-intuitivi care erau tipi din armată, din PSS, au făcut o glumă despre faptul că ea arăta ca iubita căpitanului Kirk. Ea empatic sau telepatic și-a dat seama despre ce vorbeau și cred că era așa de mult în conștiința noastră, că noi am devenit parte din conștiința ei. Iar ea venit și ne-a întrebat în engleză dacă acest căpitan Kirk era cineva sub care am servit?

Un alt grup de ființe avea un aspect asiatic. Pielea lor era de o nuanță mai portocalie, și aveau nişte ochi albaștri ca de pisică, în care irisul ocupa aproape tot globul ocular. I-am văzut interacționând destul de mult cu celelalte grupuri și păreau destul de ostile față de grupurile de tip insectoid. Exista un fel de prăpastie între aceste două grupuri, cel mai probabil o dispută legată de aceste programe genetice.

Ei aveau ochi asemănători cu felinele, dar nu ar trebui confundaţi cu rasa felină veritabilă pe care eu am întâlnit-o doar o singură dată, pe o navă de cercetare, unde am văzut când mutau trupul unei astfel de fiinţe. Exista un ordin de capturare sau de ucidere pentru aceste ființe. Se pare că ele se teleportau de colo-colo, și totuşi au reuşit să prindă un exemplar, care a murit, nu au putut să îl țină în viață. Era un fel de ființă ce arăta ca o pisică de culoarea lavandei, iar capul, urechile și fața semănau foarte mult cu o pisică, dar corpul era mai mult ca de umanoid.

O altă rasă este reprezentată de mantide. Ele sunt extrem de implicate în latura genetică a acestor 22 de programe și participau în câteva programe diferite. Oamenii au văzut adesea mantide împreună cu cenușii sau împreună cu nordici și chiar și cu reptilieni. Aceste grupuri lucrează în multe programe genetice diferite și sunt cunoscuți ca fiind maeștri geneticieni.

În multe dintre relatările celor care au fost răpiți de extratereştri, se remarcă faptul că aceşti oameni au niște întâlniri foarte terifiante cu aceste ființe. Un aspect ciudat legat de ele este acela că noi nu puteam recepționa emoții așa cum am făcut-o cu alte fiinţe de tip umanoid.

Ei comunică unii cu alţii printr-un fel de rețea neuronală, ca un fel de telepatie sau ca o conștiință împărtășită, iar pentru ei necesită un efort să se conecteze şi să comunice cu noi. Ei sunt complet diferiţi de noi în ceea ce priveşte emoțiile, așa că noi îi considerăm cumva inumani. Aceste fiinţe erau acolo lucrând la un proiect, iar noi eram subiecții acelui proiect.

Un alt grup este cel al cenușiilor înalți. Ei sunt de aproximativ 2,5 m înălțime și arată similar cu cenușii clasici care sunt descriși de oameni. De obicei lângă acești cenușii înalți se află ființe cenușii de 90 – 120 cm înălțime. Acești mici cenușii sunt de obicei un fel de robot biologic, o formă de viață programată. Pentru cenuşiii înalţi ,cât şi pentru nordici şi reptilieni, aceşti mici cenuşii sunt un fel de hardware standard sau ceva asemănător, pe care îl folosesc. Este ca și cum toată lumea are un Mac sau un PC şi folosește genul acesta de tehnologie.

Cenușii înalți sunt foarte mult implicați în partea genetică a acestor 22 de programe diferite, se află în competiție cu grupurile de insectoizii și cu grupurile de umanoizi, dar ei lucrează îndeaproape cu ele la diverse aspecte ale acestor programe. Așa că lor li s-a oferit mai multă libertate să vină aici jos și să lucreze printre oameni, în cadrul acestor programe genetice.

Unii oameni care au fost răpiţi descriu că în cadrul acestor experiențe au văzut un cenușiu înalt precum și un om într-o uniformă a armatei SUA. Aceasta se petrece deoarece există o conexiune foarte puternică și o înțelegere între cenușiii înalți și guvernul SUA, guvernul din umbră.

Asta implică primirea de specimene biologice din afara planetei și tehnologii în schimbul permisiunii ca ei să vină jos să-și facă experimentele fără a fi deranjaţi. Iar de multe ori, militarii umani sunt prezenţi pe aceste nave care răpesc, în calitate de observatori, luând notițe cu numele tuturor şi ţinând un jurnal cu aceste răpiri. La început, s-a presupus că aceste ființe ne oferă informațiile cu privire la cei pe care îi răpeau, dar am aflat că nu erau sinceri cu noi. Deoarece noi avem capacitatea, prin intermediul programelor noastre spațiale avansate, să respingem nave care încearcă să intre în atmosfera noastră, acum ei sunt nevoiţi să lucreze cu noi și să permită prezenţa unor observatori umani pe navele lor.

Nu am descris prezenţa reptiliană Draco la aceste întâlniri… asta deoarece există o animozitate destul de mare. Draconienii susțin că acest corp al Super Federației, cu mult timp în urmă, cu milioane și milioane de ani – 65 de milioane, mai exact, a venit pe această planetă și a distrus un experiment care era deja în desfășurare, experimentul reptilian. Ei susțin că dinozaurii erau un fel de experiment, în care amestecau un reptilian cu un mamifer. Acest experiment a fost distrus, iar rasele de ingineri genetici care făceau parte din Super Federație au început să vină și să creeze genetic un mamifer complet nou. Draconienii susțin că Pământul era planeta lor și că ei aveau aici un experiment în desfășurare de mult timp. Acum, ei au reprezentanți în această Super Federație, ființe cu aspect reptilian, unele au chiar structura osoasă umană dar au o piele ca de reptilă. Adică ei arată mai mult ca un amestec între oameni și draconieni. Deci draconienii nu pot să vină la întâlnire ei înșiși, dar au diferiți membri cum ar fi fiinţe insectoide, ce arată mai mult ca o furnică.

Aceste ființe lucrează aproape cu draconienii și sunt intermediari la genul acesta de întâlniri.

Când am participat prima dată în program (PSS), inițial, pentru vreo 10 luni, am fost pus în Programul de Interceptare și Interogare a Intrușilor. Am interacționat cu tipuri diferite de ființe, dar nu am auzit niciodată de vreo ființă care să arate ca o pasăre albastră de 2,4 m. Dar am avut un vis foarte lucid în care o ființă aviară albastră a apărut și a început să facă semne cu mâinile, conectându-se cu mine telepatic și apoi mișcându-și cumva buzele. După acel vis am fost extrem de tulburat. Am știut că era altceva decât un vis.

Într-un final a apărut în fața mea, fizic. Eram aşezat pe canapea, alături de câinele meu. A apărut în cameră şi acest fapt a fost un mare șoc pentru mine.
Ființa avea 2,4 m înălțime, era albastră, dar părea foarte umană, avea 5 degete, și a comunicat cu mine. Am aflat că există o parte a acestui grup de ființe care se află în consiliu şi care urmărea să ne ajute în tranziția noastră către o densitate mai înaltă.

Ei se aflau aici și nu erau preocupaţi de cele 22 de programe genetice. Erau interesaţi de aspectul energetic şi spiritual al acestor întâlniri. Noi le-am considerat poate de a 4-a sau a 5-a densitate, pe scala densității. Acești aviari albaștri și celelalte grupuri care sunt cu ei, au spus că sunt din a 6-a densitate sau chiar mai de sus. Ei erau capabili să apară și să dispară la voință și în esență mi s-a explicat că ei își potriveau vibrația pentru o anumită locație în care doreau să fie, și pur și simplu apăreau acolo.

Ceea ce a fost de asemenea interesant, a fost prezenţa unei alte ființe care era parte a acestei Alianțe, o Ființă Sferă, care arăta chiar ca o sferă. Dimensiunea nu contează pentru aceste fiinţe, căci ele pot apărea fie suficient de mari cât să cuprindă întregul nostru sistem solar, ceea ce au şi făcut, sau pot fi atât de mici cât o minge de ping-pong, și sunt bile de un albastru-indigo strălucitor, care zboară. Ele sunt cele care au venit şi m-au dus la întâlnirile cu Tier-Eir, fiinţa aviară, şi mi-au spus că sunt ființe de densitatea a 9-a, ființe fără corp, care erau parte din colectivul lor.

Am avut şi o întâlnire cu o fiinţă reptoidă, având foarte puțin timp de pregătire. Am zburat către ceea ce părea a fi un hotel părăsit în mijlocul Vestului, era deșert peste tot. Ne-am dus în vârful clădirii, iar apoi am mers la un lift care cobora într-o zonă ca un fel de curte. Toate încăperile erau pe o parte a liftului, iar drumul către în jos era complet gol – era un lift de sticlă care cobora până jos în foaier.

Pe măsură ce coboram cu acest lift, nivelul meu de anxietate creştea și tot creştea, deoarece am început să văd aceste ființe aflate jos, uitându-se spre noi şi urmărindu-ne. M-am simțit cumva ca un pește într-un cilindru, era un sentiment foarte inconfortabil, iar în momentul în care s-au deschis ușile, un miros de urină și mosc a pătruns în lift, un miros foarte, foarte oribil, care la început ne-a sufocat, dar apoi am început să ne obișnuim cu el.

Am mers în interior unde erau prezente și ființe de tip insectoid, existau și alți reptilieni pe care majoritatea oamenilor obișnuiesc să îi vadă, aceia cu solzi verzi-olive ținând în mâini arme de tip lance lungă. Era şi o ființă ca o șopârlă albă de 4 metri înălțime, care m-a pietrificat literalmente în momentul când a intrat în încăpere.

Mă străduiam să-mi mențin cumpătul deoarece știam că era necesar să interacționez cu această ființă. Ea s-a îndreptat către mine, a venit suficient de aproape cât să fie foarte intimidantă și a început să interfereze cu mine. Iar când a făcut asta, nu era ceva asemănător cu interferențele pe care le făcusem în trecut, care erau mult mai pasive, în care eu mergeam înainte și înapoi în conversație. Această fiinţă imediat, ca o undă tractoare, mi-a capturat conștiința și citea ceea ce dorea de la mine… s-a simțit ca un viol mental… și mă controla. Ulterior am refuzat să mă mai întâlnesc cu aceste fiinţe. A fost terifiant.

Acestea au fost câteva experienţe printre multe altele pe care Corey Goode le-a avut cu fiinţe extraterestre şi pe care le-a dezvăluit în diverse emisiuni în care a fost învitat, dezvăluiri care pot fi tulburătoare pentru mulţi dintre noi.


Citiţi şi:

Dezvăluiri uimitoare referitoare la trei rase extraterestre cu care omenirea este în contact

Este istoria omenirii scrisă de civilizaţii extraterestre?

 

yogaesoteric
14 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More