Covidul și interesul european ‒ cei doi vectori ai distrugerii sistemului de sănătate

În caz că n-ați observat, valabilitatea vaccinului este de șase luni! Șase luni, atât! De fapt, dacă mă gândesc bine, într-o campanie media instrumentată tot de cei interesați din industria farma, se spunea, pe la începuturile vaccinării, că vaccinul ar asigura o imunitate de opt luni. De atunci, pe măsură ce masa s-a vaccinat, știrile cu privire la eficacitatea vaccinării s-au împuținat până la dispariție. Motivul este simplu: modelul de business impune o vaccinare continuă, iar cele șase luni au devenit o realitate pe prospectul vaccinului. Așa se fac banii!

Acum se împart „segmentele de piață” ale business-ului. De aceea vedeți atacuri. În mod evident, PR-ul Pfizer e mult mai puternic deoarece au așteptări uriașe în urma campaniilor mondiale de vaccinare: peste 15 mld $!!! Imaginați-vă că această sumă (sau una superioară) le va intra anual în buzunar. Păi n-ați aloca sume generoase către presă și giganții tehnologici pentru a vă întreține narativul cât mai viu?

Așa cum limpede observați, avem de-a face cu o imensă schemă de fraudare. Nu-mi dau încă seama care-i scopul întregii „scame”. Cel mai îngrijorător aspect este dat de faptul că au ieșit în linia întâi nume mari care au denunțat-o. Printre aceștia îl putem menționa la loc de cinste pe Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer. Ceea ce spune omul acesta într-o serie de articole și interviuri e de-a dreptul devastator. Iată câteva idei:

  • Masca nu protejează, făcând mai mult rău decât bine. De asemenea, lockdown-urile, așa cum de altfel s-a dovedit, sunt inutile și nu au decât un efect de creștere a gradului de infectare;
  • Există la unele persoane o imunitate naturală la acest virus, fapt contestat de companiile farmaceutice printr-o campanie de manipulare media. Dr. Yeadon susține că aproximativ 30% din populație are această imunitate datorată răcelilor banale care activează celulele T;
  • Dezvoltarea vaccinurilor-rapel pentru variantele noi de covid reprezintă o fraudă prin care se forțează vânzarea a miliarde de vaccinuri suplimentare inutile;
  • Vaccinarea în masă nu ne va scăpa de pandemie, ci doar imunitatea naturală de masă poate face asta;
  • Nu în ultimul rând, Yeadon avertizează asupra faptului că această teroare care a fost instaurată, alături de resetarea mediului bancar, va conduce la un totalitarism global așa cum nu s-a mai văzut până acum.

Simțeam toate acestea, dar când vin din gura unui insider capătă greutate. Ei bine, acum să punem toată această ticăloșie cap la cap cu ceea ce se petrece la noi. […]

Partea cea mai proastă este că, în sistemul sanitar autohton, interesele diverse au instrumentat un adevărat genocid oficial. De aproape doi ani de zile nu se mai tratează bolnavii cronici. Pe fondul falselor alerte ale unor valuri imaginare s-au închis spitale, cu scopul vădit de a le distruge. Un exemplu este cel al Spitalului Foișor. Motivul adevărat al acțiunii a fost cel de retragere a autorizării de funcționare a băncii de țesut osos care funcționa acolo. De când a venit la conducerea Ministerului Sănătății, Vlăduț cel fără de diplomă a dus o activitate concertată de distrugere a sistemului sanitar autohton. Desigur, ea a fost o continuare mai radicală a acțiunii începute de liberali încă de la preluarea puterii. Motivele sunt simple: oficialii noștri au dublă subordonare. Pe lângă slugărnicia față de mai marii industriei farmaceutice, există și o slugărnicie față de mai marii Europei care consideră că domeniile medicinei de vârf trebuie să se concentreze doar în câteva state. Le știți voi care. În timp ce țări precum Polonia, Ungaria sau Cehia s-au declarat vehemente în fața unei asemenea inițiative, România a sărit cu capul înainte.

Așa cum industria românească a fost preschimbată în perioada 1996-2000 într-un morman de fiare vechi, la fel se dorește a se face acum și cu medicina autohtonă. De-aceea pe vremea lui Băsescu s-au atacat vârfurile medicinei românești, de-aceea Ciorduța, cea care a hăituit pe nedrept medicii, a fost avansată pe un baban post european fără a avea calificarea necesară, de aceea toți hoții care fură cu nesimțire din sistem sunt protejați de mâna lungă a mafiei europene. Dar de ce s-ar dori asta? O să vă explic cum merge treaba cu transplanturile și apoi puteți extinde la nivelul tuturor domeniilor de vârf. Atâta timp cât transplanturile se fac în țară, costul operației și al tratamentului e digerabil pentru casele autohtone de sănătate. Dacă operația s-ar face în străinătate, costurile ar fi atât de mari încât casele de sănătate ar fi nevoite să instituie cozi de așteptare. Astfel se va ajunge în situația în care doar o miime dintre cei care azi își permit un transplant în țară să se califice la unul în străinătate. Pe de o parte, vor câștiga șmecherii cu spitalele, dar mai e un mecanism pervers: donarea de organe. România e o piață ideală ca sursă de donare de organe. Dacă se mai și introduce în legislație o șmecherie conform căreia trebuie să declari explicit că nu vrei ca organele tale să fie donate, piața donatorilor români crește spectaculos. Asta, dublată de intrarea într-un mecanism de genul Eurotransplant, va alimenta piețele externe cu organele prelevate de la români. Simplu, nu-i așa? Iată de ce este atât de îndârjită lupta pentru ridicarea autorizațiilor de transplant din România. Puteți extinde modelul prezentat aici la nivelul celorlalte domenii de vârf și veți vedea ce vă iese.

Din toată această situație se vede limpede genocidul coordonat de Plăvanul de la Cotroceni. Așa cum am mai spus, de aproape doi ani de zile bolnavii cronici n-au mai fost tratați corespunzător. Motivul este simplu: astfel se influențează creșterea exponențială a mortalității în rândul lor, putându-se continua în liniște isteria cu zecile de mii de morți de covid.

Eroarea pe care o fac cei care judecă incomplet cele ce se petrec pornește de la faptul că nu înțeleg că în fruntea țării avem o gașcă de criminali. Aceștia ucid cu sânge rece în numele unui ideal incert pentru cei mai mulți, dar extrem de aplicat pentru mafioții europeni și globali.

Iată realitatea, puteți s-o rumegați?

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Minciuni, minciuni și iar minciuni
Morișca stricată

 

yogaesoteric
28 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More