O analiză mult mai atentă, pertinentă asupra cărții „REVOLUȚIA EROTICĂ” ce a fost publicată de Loredana Pulpan (partea H)

Am realizat aceasta spre a remedia pentru cititorii atenți unele greșeli foarte grave care din păcate sunt prezente în paginile acestei cărți

de Irina Sublima

Citiți părțile precedente ale articolului: Partea A, Partea B, Partea C, Partea D, Partea E, Partea F, Partea G

  1. O mare greșeală: mușcăturile, zgârieturile

În repetate rânduri, între diferitele gesturi pline de dragoste, cum ar fi atingerile erotice delicate, mângâierile tandre, sunt enumerate în carte și unele atitudini bizare, care deși aparent inocente, pot constitui o formă de complicitate perversă la anumite comportamente dizarmonioase, chiar abjecte, de o orientare bizară, sadică sau masochistă.

Partea superioară a cefei este deosebit de erogenă la majoritatea femeilor. Mângâierile și mușcăturile, mai mult sau mai puțin apăsate, trezesc o plăcere intensă” (pag. 149).

Sfârcurile demne îi invită gura la joacă. Iar el cum le intuiește dorința?
Îi sărută, limba
i alunecă pe curburi apoi se întoarce spre aureolele încrețite și fierbinți și le linge cu nesaț. Îi frământă în palme și îi descântă. Îi bea, îi mângâie, își acoperă fața cu ei, îi înghite, îi linge, îi mușcă, le cântă” (pag. 149).

Mai ales zonele laterale se revelează a extrem de sensibile la mângâierile cu vârfurile degetelor, cu buzele, unghiile și chiar la ușoare mușcături” (pag. 158).

Cu palmele se vor frământa pectoralii, abia apoi vor fi abordate sfârcurile, la început cu mișcări ușoare, ca o boare de vânt și apoi prin ciupituri, trageri, mușcături ușoare” (pag. 159).

Îi frământă în palme și îi descântă. Îi bea, îi mângâie, își acoperă fața cu ei, îi înghite, îi linge, îi mușcă, le cântă” (pag. 294).

O femeie poate avea orgasm chiar și atunci când este sărutată pe sâni sau chiar când este mușcată fin de coapse. Îi va mângâia fesele cu pasionalitate, incitând-o pe femeie la mișcări viguroase din bazin” (pag. 426).

Mușcăturile, oricât de fine și aparent inofensive, pot ascunde însă tendințe agresive, sadice. Mușcăturile sunt definite ca fiind o „senzație dureroasă de arsură, de usturime”. Este foarte ușor ca prin astfel de gesturi în fond deplasate, iubiții să se rănească reciproc, sau să își amplifice în timp o agresivitate latentă ce poate genera un comportament animalic, „sado-maso”, care de fapt reprezintă un melanj nefast de durere și plăcere inferioară perversă. Nimic din farmecul, dulceața, armonia și iubirea Erotismului Pur nu are de-a face cu astfel de înclinații perverse.

O altă sugestie inadecvată este că femeile sunt invitate să-și înfigă unghiile în pielea, sau în spatele iubitului atunci când experimentează trăiri amoroase intense. La modul real vorbind, „a înfige” este un gest foarte dureros, chiar sfâșietor, ce implică „a face ca un obiect cu vârf ascuțit să intre adânc în ceva; aceasta implică a împlânta, a vârî”. Totuși, dacă ne gândim mult mai lucid, unul dintre crezurile dezinhibării amoroase care se lansase în anii ’60 era „hai să facem dragoste nu război” (engl.: „make love not war”). Înțelepciunea tantrică și Erosul Pur dezavuează toate manifestările pătimașe, violente, necontrolate sau instinctuale și chiar susțin doar o pasionalitate elevată, delicioasă și, desigur… pacifistă.

Iată nebunia pe care o sugerează autoarea:

În timpul interacțiunii amoroase, multe femei își înfig unghiile în spatele iubitului lor, ca urmare a intensității trăite, sau își încolăcesc coapsele în jurul său, pentru a-l simți și mai aproape” (pag. 159).

Atunci când femeia își lipește trupul de cel al bărbatului, ridicându-l, în unele posturi, arată că plăcerea ei este foarte intensă. Când își înfige unghiile în pielea sa, îi strânge tare încheieturile mâinilor și respirația îi devine din ce în ce mai intensă și rapidă, înseamnă că se apropie de orgasm” (pag. 169).

În ceea ce privește zgârieturile ce se săvârșesc cu unghiile pe piele, chiar dacă se precizează că sunt ușoare și nu adânci, o zgârietură este însă tot o formă de rană, este o leziune care se produce în acest mod asupra trupului cuiva și poate produce durere, poate răni. „A (se) zgâria” înseamnă „A(-și) face o rană ușoară pe piele cu unghiile, cu ghearele sau cu un obiect ascuțit” și în mod evident aceasta nu este niciodată un gest care să exprime iubire, bunătate, afecțiune, tandrețe.

Această zonă este cea mai sensibilă la zgârieturile ușoare cu unghiile, ce induc spasme involuntare și delicioase” (pag. 160).

De asemenea, fesele sunt foarte receptive la zgârieturi ușoare cu unghiile, la mușcături, la mângâieri tandre” (pag. 161).

Atunci când în mod oarecum nebunesc mușcăturile, zgârieturile și înfiptul unghiilor alternează în cadrul unei fuziuni amoroase, se poate vorbi doar despre dezlănțuirea unor energii dizarmonioase, inferioare necontrolate, ba chiar malefice, care se află la polul opus față de manifestările drăgăstoase, empatice și pline de delicatețe ce sunt specifice erotismului pur.

  1. Alte precizări

Sărutul franțuzesc

Pentru a completa așa cum se cuvine referirea care s-a făcut la pagina 158, în cadrul prezentării zonelor erogene, precizăm că sărutul franțuzesc este în realitate un tip de sărut pregnant romantic, erotic în care cei doi iubiți își ating cu pasiune limbile și pătrund cu limba unul în gura celuilalt, dezmierdându-se prelung, alternând aceasta cu unele mișcări de încolătăcire a limbilor, ba chiar de sugere a buzelor și a limbii.

Numele vechi, de origine latină, al sărutului franțuzesc este „Cataglottis”, din „Cata”=jos și „glottis”= limba.

În limba engleză, sărutul franțuzesc (french kiss) are numeroase alte denumiri, cele mai des folosite fiind: soul kissing (sărutarea sufletului), tongue kissing (sărutarea limbilor), tongue wrestling (lupta limbilor), slipping the tongue (alunecarea erotică a limbii), sucking face (sugerea feței), deep kissing (sărutare adâncă) și frenching (franțuzire).

În celebrul tratat erotic oriental Kama Sutra, se afirmă că printre zonele erogene ce sunt menite să fie dezmierdate și sărutate se află atât buzele, limba, cât și cavitatea gurii. Sărutul franțuzesc este un mare deliciu pentru toți îndrăgostiții rafinați, este momentul în care cei doi iubiți încep și apoi continuă să se descopere intim și se conving astfel și de compatibilitatea lor erotică.

Citiți continuarea articolului

Citiți și:
CÂTEVA CURIOZITĂȚI UIMITOARE ȘI MAI PUȚIN CUNOSCUTE DESPRE SĂRUT
Koka Shastra – un tratat medieval indian fundamental despre arta amorului

 

yogaesoteric
28 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More