Creștere cu 84% a incidenței relative a deceselor legate de afecțiuni cardiace în rândul bărbaților vaccinați, cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani

Analiză a Departamentului de Sănătate al statului Florida

Dr. Joseph A. Ladapo, medic chirurg general din Florida, a făcut precizări în legătură cu vaccinurile cu ARN mesager (ARNm), recomandând în mod specific să nu se administreze vaccinurile anti-covid-19 cu ARNm la bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, relatează The Defender.

Potrivit unei analize efectuate de Departamentul de Sănătate al statului Florida, în rândul locuitorilor vaccinați, cu vârsta de 18 ani sau mai mult, se constată o creștere cu 84% a incidenței relative a deceselor legate de afecțiuni cardiace în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani, în termen de 28 de zile de la vaccinarea cu ARNm.

Ca atare, medicul chirurg general al statului recomandă ca bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani să nu se vaccineze anti-covid”, se arată în analiză.

Cei cu afecțiuni cardiace preexistente, cum ar fi miocardita și pericardita, este necesar să fie deosebit de precauți atunci când iau această decizie.

S-a acordat mult mai puțină atenție siguranței, iar preocupările multor persoane au fost ignorate ‒ acestea sunt constatări importante care este necesar să fie comunicate locuitorilor din Florida”, a declarat chirurgul.

Citiți și:
Statistici semnificative! Vaccinul distruge!
Un polițist din SUA, vaccinat cu Pfizer, a ajuns în pragul sinuciderii din cauza efectelor adverse grave

 

yogaesoteric
2 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More