Un polițist din SUA, vaccinat cu Pfizer, a ajuns în pragul sinuciderii din cauza efectelor adverse grave

Nu mai poate munci și nici conduce mașina din cauza unei boli apărute după inoculare. Medicii au spus ca e de la stres

Steven A. Ordonia din Pensacola, Florida, a fost locotenent de poliție și veteran al Forțelor Aeriene ale SUA. Avea centura neagră de gradul doi la Taekwondo, ridica greutăți și alerga 16 km pe săptămână, dar, după ce a primit vaccinul de rapel Pfizer, bărbatul de 62 de ani a fost nevoit să se retragă și este în mare parte imobilizat în casă și nu poate conduce o mașină, relatează The Defender.

În martie 2021, Ordonia a primit o singură doză de vaccin covid-19 de la Johnson & Johnson. Potrivit acestuia, nu a existat „nicio problemă, nici măcar o durere de braț” în urma acestei vaccinări inițiale.

Dar după ce a primit „rapelul” Pfizer în decembrie 2021, Ordonia a declarat că a avut „dureri de cap majore, febră și frisoane”.

Am fost nevoit să anulez o întâlnire cu prietenii”, a spus Ordonia. „Am discutat despre injecție … spunând că mă voi face bine în câteva zile, că este doar injecția și așa mai departe”.

Cu toate acestea, la începutul lunii ianuarie, starea de sănătate a lui Ordonia nu s-a îmbunătățit. El a făcut un test covid-19, care a ieșit negativ. Dar simptomele sale au continuat să se agraveze.

Ordonia a declarat pentru The Defender:

A început cu dureri articulare simetrice, dureri articulare severe. M-am dus la medicul meu primar, care a suspectat poliartrită reumatoidă [AR]. Am așteptat să fiu trimis la medicul care se ocupă de AR, am trecut prin analizele normale de sânge etc.

Medicul a spus «nu există AR». M-am descurcat cu ea, căci nimic nu mă oprește! Mi-am continuat rutina obișnuită, lucrând prin durere. Nu au existat alte probleme în afară de durerile articulare.

Cu toate acestea, sănătatea lui Ordonia a luat apoi o întorsătură mai proastă. El a spus:

După aproximativ șapte săptămâni de dureri articulare, totul s-a oprit! Imediat, am început să am tremurături musculare. În principal [în] mușchii coapselor, dar la un moment dat, aici și acolo, îmi tremurau toți mușchii.

Am observat că începuseră să-mi tremure mâinile. Degetele de la picioare nu mai stăteau nemișcate în timp ce mă relaxam.

[Tremurăturile] au continuat, aș spune că mai multe săptămâni. Apoi, toate trepidațiile au încetat brusc.

Apoi am început să am mișcări incontrolabile ale membrelor, mișcări ale brațelor. … A devenit atât de grav încât aveam convulsii … Aveam accese de dificultăți de respirație, dureri de cap, confuzie, paralizie facială.

Medicii către Ordonia: „Este vorba de stres”.

Pe măsură ce simptomele sale se agravau, Ordonia a vizitat camera de urgență de patru ori în ianuarie și februarie 2022.

La fiecare consult medical mi s-a spus practic «nu e nimic în neregulă, e de la stres»”, a declarat Ordonia, care a spus că, deși le-a explicat furnizorilor de servicii medicale că era familiarizat cu situațiile stresante din munca sa de polițist, inclusiv arestări, altercații și mărturii în instanță, și că un astfel de stres „nu l-a deranjat [niciodată]”, aceștia l-au ignorat.

Abia pe 25 februarie, fiica lui Ordonia, o asistentă medicală, „i-a cam obligat să îl interneze [pe Ordonia]” în camera de urgență, deoarece „mișcările incontrolabile” pe care le avea „erau teribile”.

A urmat o ședere de șapte zile în spital ‒ și concluzia medicilor, inclusiv a neurologului său, a fost din nou că simptomele sale erau legate de stres.

Eram sigur că se înșelau”, a spus Ordonia. „Au vrut să mă trimită acasă [dar] nu am vrut să plec, deoarece mișcările incontrolabile și tremurăturile erau foarte, foarte obositoare.”

Voiam un răspuns și nu puteam să îl accept pe al lor”, a spus el.

Înrăutățirea simptomelor l-a adus pe Ordonia în pragul sinuciderii

După ce a fost externat din spital, Ordonia a spus că „a făcut tot posibilul” să se convingă că simptomele sale erau într-adevăr legate de stres.

Dar, în schimb, simptomele sale s-au înrăutățit și mai mult ‒ și au început să își pună amprenta asupra sănătății sale psiho-mentale.

În acest moment, am crezut că am o boală psihică majoră”, a spus Ordonia, „și mi-am chemat toată familia laolaltă. Le-am spus că mă sinucid… [că] mă voi sinucide, că nu pot controla această boală și nu pot trăi cu ea”, a mărturisit bărbatul.

Citiți și:
Document al efectelor adverse după vaccinarea cu serul Pfizer. Din totalul de 42.086 de efecte secundare, 1.223 au însemnat moartea
Dr. Adrian Cacovean: Dacă după vaccin ai pățit asta, ai grijă să nu mai pățească nimeni, raportează efectul advers!

 

yogaesoteric
28 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More