Crimele vaccinării anti-covid-19. Sindrom imunodeficitar, septicemii, decese – creștere de 2000% în SUA! (I)

Oare vom trăi acele vremuri în care guvernele din întreaga lume să fie forțate să recunoască adevărul, și anume faptul că injecțiile cu serurile anti-covid-19 fie cauzează o potențare dependentă de anticorpi, fie ceva mult mai rău: sindromul imunodeficienței dobândite – deși foarte rar, este perfect posibil ca un medicament sau un drog să provoace Sindromul Imunodeficienței Dobândite. Și iată că vaccinul anti-covid-19 a reușit. Acest sindrom distruge unele globule albe, anume limfocitele T4 sau CD4, care constituie baza activă a imunității antiinfecțioase. Această distrugere provoacă în consecință o deficiență masivă a sistemului imunitar.

Scoția

Public Health Scotland a anunțat în ianuarie că, începând cu data de 6 februarie 22, nu va mai raporta săptămânal cazurile de covid-19, spitalizările și decesele în funcție de statutul de vaccinare.

Graficele de mai sus au fost create pe baza cifrelor publicate de Public Health Scotland în „Covid-19 & Winter Statistical Report”, anunțate la 16 februarie 2022, și arată că ratele de infectare, spitalizare și deces la 100.000 de persoane cu covid-19 au fost în mod constant mai mari în rândul populației complet vaccinate.

Iată ce a făcut vaccinarea împotriva covid-19 populației din Scoția.

Noua Zeelandă

Următorul grafic arată numărul real de cazuri de covid-19 în funcție de statutul de vaccinare, între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie, în Noua Zeelandă. Datele au fost extrase dintr-un document oficial al Ministerului Sănătății din Noua Zeelandă.

Într acest grafic se observă clar între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie că populația complet vaccinată a reprezentat majoritatea cazurilor de covid-19, ceea ce este șocant.

Aceste rate de cazuri, la fel ca și ratele de cazuri din Public Health Scotland, cu siguranță „aruncă apă pe focul” celor care spun că „vaccinarea reduce șansele de a fi infectat cu covid-19”.

Următorul grafic arată eficacitatea vaccinului anti-covid-19 în două doze în lumea reală între 6 ianuarie și 11 februarie și între 12 februarie și 24 februarie 2022.

Între 6 ianuarie și 11 februarie, eficacitatea reală a vaccinului anti-covid-19 s-a dovedit a fi de minus 94,4%, dar până la 24 februarie, eficacitatea reală a vaccinului a scăzut la minus 281,35%. Aceasta înseamnă că persoanele complet vaccinate au avut de 3,8 ori mai multe șanse de a fi infectate cu covid-19 decât populația nevaccinată / vaccinată cu o singură doză.

Iată ce a făcut dubla vaccinare populației din Noua Zeelandă.

Canada

În ciuda faptului că guvernul a impus restricții foarte dure care, la rândul lor, au constrâns milioane de oameni să facă injecțiile cu serurile anti-covid-19, de la începutul anului, Canada a înregistrat o creștere a cazurilor de covid-19, spitalizări și decese.

Datele oficiale ale Guvernului Canadei arată că populația vaccinată, în ansamblul ei, a reprezentat 4 din 5 cazuri, spitalizări și decese de covid-19 din 21 februarie 2022, până la 17 aprilie.

Dar arată, de asemenea, că ratele de cazuri/spitalizare/decese la 100.000 de locuitori au fost cele mai ridicate în rândul celor triplu vaccinați în același interval de timp. Atât de ridicate încât datele arată că cei triplu vaccinați au în medie un risc de 4 ori mai mare de a fi infectați cu covid-19, de 2 ori mai mare de a fi spitalizați cu covid-19 și de 3 ori mai mare de a muri din cauza covid-19 decât cei nevaccinați.

Următorul grafic prezintă rata cazurilor de vaccinare la 100.000 de persoane vaccinate, în funcție de statutul de vaccinare, în Canada, între 21 februarie și 17 aprilie 2022.

Iată ce a făcut vaccinarea anti-covid-19 populației din Canada.

Anglia

Agenția britanică de securitate sanitară joacă, de asemenea, același joc ca și Public Health Scotland și, de la 1 aprilie 2022, a refuzat să mai publice date privind cazurile de covid-19, spitalizările și decesele în funcție de statutul de vaccinare.

Diagrame au fost create folosind cifrele conținute în rapoartele de „supraveghere a vaccinurilor” din săptămâna 5, săptămâna 9 și săptămâna 13 ale Agenției britanice de securitate sanitară (UKHSA).

Cifrele arată că ratele de cazuri între săptămâna 5 și săptămâna 13 din 2022 au fost cele mai ridicate în rândul celor triplu vaccinați din toate grupele de vârstă din Anglia. Și nu doar cu puțin, iar diferența dintre cei nevaccinați și cei triplu vaccinați s-a înrăutățit de la o lună la alta.

Toate grupele de vârstă au suferit, de asemenea, o rată de deces covid-19 mai mare la 100.000 în rândul celor dublu vaccinați, cu excepția celor cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani între săptămâna 5 și săptămâna 9.

Dar această grupă de vârstă a suferit o rată de deces mai mare în rândul celor nevaccinați doar în săptămâna 5, în săptămânile 9 și 13 înregistrându-se o rată de deces identică în rândul celor nevaccinați și dublu vaccinați.

Singura altă grupă de vârstă care a întrerupt tendința a fost cea a persoanelor cu vârste cuprinse între 30 și 39 de ani, care a revenit la o rată de mortalitate ușor mai mare în rândul celor nevaccinați în săptămâna 13. Dar, în afară de aceasta, toate celelalte grupe de vârstă au suferit o rată de deces mai mare în rândul celor dublu vaccinați de la începutul anului.

Acestea nu sunt genul de cifre pe care ar urma să le vedem dacă un vaccin este eficient. Acestea nu sunt nici măcar genul de cifre pe care ar urma să le vedem dacă un vaccin este ineficient. Ceea ce vedem aici este un vaccin care are efectul opus celui scontat.

O eficacitate a vaccinului împotriva decesului de minus 111% a fost înregistrată în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani, minus 138% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 70 și 79 de ani și minus 166% în rândul persoanelor de peste 80 de ani în săptămâna 9 din 2022.

Pentru persoanele de 40-49 de ani, în săptămâna 5 s-a înregistrat o eficacitate a vaccinului împotriva decesului de +16%. Apoi, în săptămâna 9, aceasta a scăzut la minus 32%. Dar apoi, în săptămâna 13, aceasta a scăzut la un șocant minus 121%.

Conform graficelor, majoritatea persoanelor dublu vaccinate au un risc de două ori mai mare de a muri din cauza covid-19 decât persoanele nevaccinate.

Eficacitatea reală a vaccinului anti-covid-19 în rândul populației triplu vaccinate, pe grupe de vârstă și săptămâni, în Anglia, între 3 ianuarie și 27 martie 2022, pe baza cifrelor privind rata cazurilor furnizate de Agenția britanică de securitate sanitară nu este nici pe departe aproape de eficacitatea de 95% pretinsă de Pfizer, nu-i așa? Eficacitatea vaccinului a fost de minus 391,43% în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani în săptămâna 13, în scădere de la minus 114,8% în săptămâna 5.

Cele mai îngrijorătoare scăderi par a fi în rândul persoanelor de 60-69 de ani și 70-79 de ani, deoarece se pare că au căzut de pe o stâncă între săptămâna 9 și săptămâna 13. Din fericire, scăderea în rândul persoanelor de 18-29 de ani pare să fi încetinit între săptămâna 9 și săptămâna 13, dar se situează încă la minus 231,22%, după ce în săptămâna 5 a fost de minus 29,8%.

Aceste cifre arată că persoanele de 60-69 de ani au o probabilitate de aproape 5 ori mai mare de a fi infectate cu covid-19 decât persoanele de 60-69 de ani nevaccinate, și arată că persoanele de 40-59 și 70-79 de ani au o probabilitate de peste 4 ori mai mare de a fi infectate cu covid-19 decât omologii lor nevaccinați.

UKHSA susține că eficacitatea vaccinului scade substanțial în timp și de aceea este important să se facă o doză de rapel. Dar aceasta este o minciună. Eficacitatea vaccinului nu se diminuează. Performanța sistemului imunitar da.

Eficacitatea vaccinului nu este de fapt o măsură a vaccinului, ci o măsură a performanței sistemului imunitar al unei persoane vaccinate în comparație cu performanța sistemului imunitar al unei persoane nevaccinate.

O eficacitate a vaccinului de -50% ar însemna că sistemul imunitar al persoanei vaccinate are acum o performanță mai slabă decât sistemul imunitar natural al persoanei nevaccinate. Ar însemna că vaccinurile anti-covid-19 au afectat sistemul imunitar, iar acest fapt este exact ceea ce arată cifrele publicate.

Cea mai scăzută performanță a sistemului imunitar a fost înregistrată în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 60 și 69 de ani, cu un șocant minus 80%, dar toate persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani, vaccinate de trei ori, nu au fost prea departe, cu o performanță a sistemului imunitar cuprinsă între minus 75% și minus 76%.

Chiar și persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani se aflau în această regiune la minus 70%, scăzând de la o performanță a sistemului imunitar de +11,35% între săptămâna 51 și săptămâna 2, ceea ce înseamnă că au suferit cel mai rapid declin al performanței sistemului imunitar.

Orice persoană cu vârsta de peste 60 de ani care a primit trei vaccinuri ar fi necesar să fie extrem de îngrijorată pe baza cifrelor de mai sus, deoarece acestea dezvăluie un declin extrem de rapid al performanței sistemului imunitar de la începutul anului 2022.

Dar asta nu înseamnă că toți cei sub 60 de ani nu au de ce să fie îngrijorați, toți aceștia suferă deja de un sistem imunitar care s-a degradat în medie între 70 și 76%.

Iată ce le-a făcut vaccinarea anti-covid-19 oamenilor din Anglia, din Scoția, din Noua Zeelandă și din Canada și, cel mai probabil, din restul lumii.

Citiți a doua parte a articolului

Citiți și:
Veste bună pentru unii și rea pentru alții: Dacă nu ai fost vaccinat împotriva covid poți răsufla ușurat
A patra doză de vaccin anti-covid, frecție la picior de lemn

 

yogaesoteric
7 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More