Crimele vaccinării anti-covid-19. Sindrom imunodeficitar, septicemii, decese – creștere de 2.000% în SUA! (II)

Citiți prima parte a articolului

Îmbunătățirea dependentă de anticorpi?

Cercetările intensive efectuate de experții în domeniul sănătății de-a lungul anilor au scos la iveală îngrijorări tot mai mari cu privire la „Antibody-Dependent Enhancement” (ADE), un fenomen în care vaccinurile agravează mult boala, pregătind sistemul imunitar pentru o reacție exagerată, potențial mortală.

ADE poate apărea în mai multe moduri diferite, dar cel mai bine cunoscut este supranumit „Calea calului troian”. Aceasta apare atunci când anticorpii neneutralizatori generați de o infecție anterioară sau de o vaccinare nu reușesc să blocheze agentul patogen la reexpunere. În schimb, aceștia acționează ca o poartă de acces, permițând virusului să pătrundă și să se reproducă în celule care, de obicei, sunt interzise (de obicei, celule imunitare, cum ar fi macrofagele). Acest fapt, la rândul său, poate duce la o diseminare mai largă a bolii și la reacții imune hiperreactive care provoacă boli mai grave.

În studiile clinice anterioare ale vaccinurilor candidate pentru combaterea SARS și MERS, cercetările au eșuat în faza de testare pe animale din cauza ADE, cunoscută și sub numele de priming patogen sau furtună de citokine.

Studiile clinice din faza a treia sunt concepute pentru a descoperi efectele secundare frecvente sau grave înainte ca un vaccin să fie aprobat pentru utilizare, inclusiv ADE.

Dar aici se află problema, niciunul dintre vaccinurile anti-covid-19 nu a finalizat faza a treia a studiilor clinice.

Studiul de fază trei al Pfizer nu se va încheia până la 8 februarie 2024, după ce anterior se estima că se va încheia în aprilie 2023.

Cu toate acestea, din informațiile adunate de Pfizer până în prezent în cadrul studiului în curs de desfășurare pe care l-au efectuat, este clar că în februarie 2021 erau pe deplin conștienți de faptul că intensificarea dependentă de anticorpi era o posibilă consecință a injecției lor anti-covid-19 și se pare că știau, de asemenea, în aprilie 2021, că fenomenul ucidea oameni.

Bolile potențate asociate cu vaccinarea (VAED) sunt prezentări modificate ale infecțiilor clinice care afectează persoanele expuse la un agent patogen de tip sălbatic, după ce au fost vaccinate anterior împotriva aceluiași agent patogen. Răspunsurile intensificate sunt declanșate de încercările eșuate de a controla virusul infectant, iar VAED se prezintă de obicei cu simptome legate de organul țintă al agentului patogen infectat.

Potrivit oamenilor de știință, VAED apare sub forma a două imunopatologii diferite, ameliorarea dependentă de anticorpi (ADE) și hipersensibilitatea asociată cu vaccinul (VAH).

Amplificarea dependentă de anticorpi ar explica cu siguranță de ce populația vaccinată prezintă un risc de două ori mai mare de a fi spitalizată și de a muri din cauza covid-19 decât populația nevaccinată, dar nu suntem siguri că ar explica de ce populația vaccinată are un risc de până la cinci ori mai mare de a fi infectată cu covid-19.

O altă afecțiune extrem de gravă care ar explica rata mai mare de cazuri, precum și rata mai mare de spitalizare/deces este Sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA). Este o concepție greșită comună că Sindromul Imunodeficienței Dobândite (SIDA) este cauzat doar de virusul HIV. Acest aspect pur și simplu nu este adevărat.

Imunodeficiența dobândită (sau secundară) este una dintre principalele cauze ale infecțiilor la adulți. Aceste tulburări de imunodeficiență afectează sistemul imunitar parțial sau în totalitate, făcând din trupul nostru o țintă ușoară pentru mai multe boli și infecții.

Atunci când tulburările de imunodeficiență afectează sistemul imunitar, organismul nu mai poate lupta împotriva bacteriilor și bolilor.

Mai mulți factori din mediul înconjurător pot provoca tulburări secundare de imunodeficiență.

Unele dintre cele mai frecvente cauze sunt:

  • Radiațiile sau chimioterapia, care pot duce la o tulburare de imunodeficiență secundară cunoscută sub numele de neutropenie
  • Infecțiile cauzate de virusul imunodeficienței umane (HIV) pot duce la sindromul imunodeficienței dobândite (SIDA)
  • Leucemia, un cancer care începe în celulele măduvei osoase și care poate duce la hipogammaglobulinemie – un tip de imunodeficiență secundară
  • Malnutriția, care afectează până la 50% din populația din țările subdezvoltate și îi face pe oameni vulnerabili la infecții respiratorii și diaree

Dar unele dintre cauzele mai puțin frecvente includ droguri sau medicamente.

Așadar, este perfect posibil ca un medicament sau un drog să provoace sindromul imunodeficienței dobândite, iar datele publicate de Public Health Scotland, Ministerul Sănătății din Noua Zeelandă, Guvernul Canadei, Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie, Oficiul Național de Statistică din Marea Britanie și Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA sugerează cu tărie că injecțiile anti-covid-19 ar fi necesar să fie adăugate pe listă.

SUA

CDC găzduiește un sistem de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri, unde pot fi raportate reacțiile adverse la vaccinuri. Baza de date conține reacții adverse raportate la toate vaccinurile disponibile în SUA, începând cu anul 1950. Așadar, am efectuat o căutare în baza de date pentru a verifica bolile și infecțiile comune asociate cu sindromul imunodeficienței dobândite.

Următorul grafic prezintă procentul de reacții adverse asociate SIDA raportate la VAERS la toate vaccinurile, în funcție de an.

Datele arată că 51% din toate reacțiile adverse asociate cu SIDA raportate începând cu anul 2000 au fost raportate în 2021, iar alte 16% au fost raportate în 2022 până în prezent.

Următorul grafic arată numărul de cancere comune asociate de obicei cu SIDA care au fost raportate la VAERS ca reacții adverse la toate vaccinurile (inclusiv la vaccinurile anti-covid-19), în funcție de anul raportat, și numai la vaccinurile anti-covid-19, în funcție de anul raportat.

După cum puteți vedea, a existat o creștere uriașă a rapoartelor în 2021 și în 2022 până în prezent, marea majoritate fiind atribuită injecțiilor anti-covid-19.

Numărul mediu de cancere comune asociate cu SIDA care au fost raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 este egal cu 21,3.

Numărul total de cancere comune asociate cu SIDA raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 430. Aceasta reprezintă o creștere de 1919%.

Cu toate acestea, este important de remarcat faptul că nu toate reacțiile adverse sunt raportate la VAERS. De fapt, CDC a recunoscut că doar 1 până la 10% din reacțiile adverse sunt raportate efectiv în sistem. Dar o analiză strălucită realizată de Jessica Rose Phd estimează cu exactitate că factorul de subraportare este de cel puțin 41,3.

Următorul grafic arată numărul de tulburări imunitare dobândite, inclusiv SIDA, care au fost raportate la VAERS ca reacții adverse la toate vaccinurile (inclusiv la vaccinurile anti-covid-19), în funcție de anul raportat, și numai la vaccinurile anti-covid-19, în funcție de anul raportat.

Încă o dată, a existat o creștere uriașă a rapoartelor în 2021 și în 2022 până în prezent, marea majoritate fiind atribuită injecțiilor anti-covid-19.

Numărul mediu de tulburări imunitare dobândite raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 este de 31.

Numărul total de tulburări imunitare dobândite raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 386. Aceasta reprezintă o creștere de 1145%.

Sepsisul este răspunsul extrem al organismului la o infecție. Este o urgență medicală care pune viața în pericol. Sepsisul apare atunci când o infecție pe care o aveți deja declanșează o reacție în lanț în tot trupul. Infecțiile care duc la sepsis încep cel mai adesea în plămâni, tractul urinar, piele sau tractul gastrointestinal.

Numărul mediu de cazuri de septicemie raportate ca reacții adverse la orice vaccin între anii 2000 și 2020 echivalează cu 75.

Numărul total de cazuri de sepsis raportate ca reacții adverse în 2021 a fost de 1593. Aceasta reprezintă o creștere de 2024%.

Chiar este indicat să credem că aceasta este doar o coincidență nefericită? Sau suntem martorii unui raport al publicului american către Centrele de control al bolilor, conform căruia injecțiile anti-covid-19 le provoacă dezvoltarea sindromului imunodeficienței dobândite?

Cifre alarmante de la Oficiul pentru Statistici Naționale

Office for National Statistics este cel mai mare producător independent de statistici oficiale din Regatul Unit și institutul național de statistică recunoscut al Regatului Unit. Acesta este responsabil de colectarea și publicarea de statistici legate de economie, populație și societate la nivel național, regional și local.

În cel mai recent set de date privind decesele în Anglia în funcție de statutul de vaccinare, care poate fi găsit aici, ONS arată că rata mortalității din toate cauzele în rândul celor complet vaccinați este mai mare decât rata mortalității din toate cauzele în rândul celor nevaccinați.

Astfel, nu numai că populația vaccinată are un risc mai mare de a muri din cauza covid-19, dar are un risc mai mare de a muri din orice cauză. Acest aspect susține și mai mult dovezile disponibile care sugerează că injecțiile anti-covid-19 provoacă daune incalculabile sistemului imunitar, determinând oamenii să dezvolte sindromul imunodeficienței dobândite.

Setul de informații ONS conține date privind ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare, pe grupe de vârstă, pentru toate decesele din Anglia.

Graficul următor prezintă ratele lunare de mortalitate standardizate pe vârstă în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele din toate cauzele, la 100.000 de persoane/an, în rândul adulților cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani din Anglia.

Linia verde reprezintă rata de mortalitate în rândul persoanelor nevaccinate, care, deși a fluctuat, a rămas destul de stabilă de-a lungul timpului.

Celelalte linii reprezintă însă diferite stadii de vaccinare și sunt extrem de îngrijorătoare. Liniile portocalii, galbene și roz reprezintă ratele de mortalitate în termen de 21 de zile de la primirea primei, celei de-a doua sau celei de-a treia doze. Și ele arată că riscul de deces crește semnificativ imediat după vaccinare.

Dar cele mai îngrijorătoare cifre sunt ratele de mortalitate în rândul celor vaccinați cu cel puțin 21 de zile în urmă, pe care le puteți vedea mai clar în următorul grafic.

În ianuarie 2021, rata mortalității la 100.000 de ani-personă în rândul persoanelor nevaccinate era de 67,7. Aceasta a scăzut apoi de la o lună la alta până la 33,1 în mai, înainte de a crește din nou în iunie la 44,8. Nu se poate observa însă același fenomen în cazul celor care au primit o singură doză cu cel puțin 21 de zile înainte de deces.

În ianuarie 2021, rata mortalității la 100.000 de ani-persoană în rândul celor parțial vaccinați a fost egală cu 119,9. Ceea ce înseamnă că rata mortalității era cu 77% mai mare decât rata mortalității în rândul celor nevaccinați. Aceasta a scăzut apoi la 68,3 decese la 100.000 de persoane în februarie, înainte de a urca la 90,1 în martie, apoi la 108,8 în aprilie.

Aceasta înseamnă că în acest moment rata mortalității în rândul celor parțial vaccinați era cu 193,3% mai mare decât rata mortalității în rândul celor nevaccinați. Dar nu la mult timp după ce a urmat administrarea celei de-a doua doze, situația s-a înrăutățit și mai mult.

Cea mai mare rată de mortalitate în rândul celor dublu vaccinați (cu cel puțin 21 de zile în urmă) a avut loc în septembrie 2021, cu 125,9 decese la 100.000 de persoane/an. În aceeași lună, rata mortalității în rândul celor nevaccinați a fost egală cu 46,8. Ceea ce înseamnă că rata mortalității la cei dublu vaccinați a fost cu 169% mai mare decât rata mortalității la cei nevaccinați.

Dar cea mai mare diferență statistică a avut loc în noiembrie 2021. Rata mortalității în rândul celor nevaccinați a fost egală cu 33,4 decese la 100.000 de persoane-an, în timp ce rata mortalității în rândul celor dublu vaccinați a fost egală cu 107. O diferență de 220,4%.

Graficul următor prezintă rata medie standardizată pe vârstă a mortalității care a avut loc între 1 ianuarie 2021 și 31 ianuarie 2022, în funcție de statutul de vaccinare pentru decesele din toate cauzele, la 100.000 de ani-persoană, în rândul adulților cu vârsta cuprinsă între 18 și 39 de ani din Anglia.

Rata medie a mortalității în aceste 13 luni în rândul celor nevaccinați este de 43,9 decese la 100.000 de persoane/an. Dar dacă ignorăm rata mortalității în primele 21 de zile de la vaccinare, constatăm că aceasta este de fapt cea mai scăzută rată de mortalitate dintre toate stările de vaccinare, iar acestea includ în rate și decesele covid-19.

Rata medie de mortalitate pentru cei parțial vaccinați (cu cel puțin 21 de zile în urmă) echivalează cu 66,3 decese la 100.000 de persoane. În timp ce rata medie de mortalitate a celor dublu vaccinați (cu cel puțin 21 de zile în urmă) echivalează cu 84,02 decese la 100.000 de persoane-an între 1 ianuarie 2021 și 31 ianuarie 2022.

În medie, cei vaccinați cu o singură doză au avut un risc cu 51% mai mare de a muri decât cei nevaccinați, iar cei dublu vaccinați au avut un risc cu 91,4% mai mare de a muri decât cei nevaccinați, între 1 ianuarie 2021 și 31 ianuarie 2022.

Cum vor putea explica guvernele din întreaga lume faptul că persoanele complet vaccinate: au un risc mai mare de a fi infectate cu covid-19; este mai probabil să fie spitalizate cu covid-19 și mai probabil să moară din cauza covid-19 decât cei nevaccinați? Cum vor putea explica guvernele din întreaga lume creșterea uriașă a ratelor de mortalitate din toate cauzele în rândul celor complet vaccinați în comparație cu cei nevaccinați? Cum vor putea explica guvernele din întreaga lume creșterea de la 1,145% la 33,715% a numărului de boli, cancere și infecții legate de SIDA raportate la VAERS – Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri al Centrelor pentru Controlul Bolilor din SUA – în 2021?

Linkurile către documentele oficiale sunt accesibile în textul original, AICI.

Citiți și:
Tenismenul Ugo Humbert: Medicii cred că problemele mele ar putea fi o reacție adversă la vaccinul anti-covid
Studiul de care nu ați auzit, realizat pe 23 de milioane de oameni, prin care se confirmă incidența problemelor cardiace după vaccinarea anti-covid

 

yogaesoteric
12 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More