Criza Celor 13: Națiunile „unite” au convenit să creeze o foamete globală pentru a „salva planeta”

Sub pretextul reducerii „emisiilor de metan”, treisprezece națiuni au semnat un angajament de a provoca o criză alimentară globală prin eliminarea producției agricole și închiderea tuturor fermelor. Anunțate la începutul acestui an de către Global Methane Hub, aceste treisprezece țări sunt: Argentina, Australia, Brazilia, Burkina Faso, Chile, Republica Cehă, Ecuador, Germania, Panama, Peru, Spania, Statele Unite și Uruguay.

Scopul lor este de a elimina carnea și alte produse folosite în agricultură, despre care se susține că poluează și aduc schimbări climatice, cum ar fi îngrășămintele pe bază de azot, chiar dacă azotul este gazul cu ponderea cea mai mare din atmosferă (aprox 78%) și fără de care plantele nu pot să crească.

După cum a declarat recent Luis Planas, ministrul spaniol al Agriculturii, Pescuitului și Alimentației: „Mă bucur să văd angajamentul comun al comunității internaționale de a reduce emisiile de metan din agricultură ca mijloc de a atinge obiectivele pe care le-am semnat în Acordul de la Paris privind clima.

Sistemele alimentare sunt responsabile pentru 60% din emisiile de metan”, avertizează Marcelo Mena, CEO al Global Methane Hub. El mai spune că agricultura distruge planeta. De aici și cererea lor de a închide fermele. Fără ferme, nu ai hrană. Iar fără hrană e foamete globală. Iată care este logica lor: HRANĂ = ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ. Așa că ei atacă hrana și o limitează. De la foamete până la depopularea planetei mai e doar un pas!

Printre practicile avute în vedere se numără înlocuirea unei părți importante din producția de carne de vită și de lapte, de carne de porc și de pui, pe care populația se bazează pentru proteine, cu larve de insecte, viermi de făină, greieri etc. ONU, Forumul Economic Mondial și alte ONG-uri promovează de ani de zile dietele fără carne și consumul de proteine din insecte, iar miliardarii au investit în fabrici masive de insecte care se construiesc în statul Illinois, în Canada și în Țările de Jos, unde viermii de făină, greierii și alte insecte vor fi procesate ca aditivi care vor fi introduși în alimente, de multe ori fără etichete clare care să informeze oamenii despre ce anume mănâncă.

Nu există un mod mai eficient de a depopula decât prin război, foamete și epidemii. Nu este interesant faptul că toate aceste trei metode de ucidere testate în timp sunt în joc chiar acum? Rezervele globale de hrană continuă să se restrângă și mai mult, iar foametea globală a crescut la niveluri extrem de alarmante……. Potrivit Organizației Națiunilor Unite, aproape 30% din populația globală nu are acces constant la hrană în acest moment, iar aproximativ 900 de milioane de oameni se confruntă cu „insecuritate alimentară severă”.

Citiți și:
Politica foamei
Ești flămând? Iată beneficiile foametei, conform celor ce fac planuri…

 

yogaesoteric
5 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More