Criza refugiaților. De ce se dorește amestecarea raselor umane?

 

Vă prezentăm în acest articol un punct foarte interesant de vedere, care aparține unui investigator englez, cu privire la situația actuală cu care se confruntă atât popoarele țărilor implicate în război, cât și populația occidentală, forțată să se adapteze la valurile de refugiați care iau cu asalt Europa.

Moris este un investigator care de mai mulți ani călătorește prin lume realizând materiale video despre problemele actuale ale omenirii.

„Mi s-a cerut să dezvolt mai mult afirmația pe care am făcut-o cum că refugiații sunt un scop al războiului, adică prin război se urmărește și apariția unui val de refugiați care să se amestece cu populațiile indigene. Am fost rugat să explic de ce se petrece aceasta, de ce se dorește acest lucru?

Putem face o serie de deducții și presupuneri, dar mai întâi trebuie să ne întoarcem la religii. Liderii religioși au condus lumea de mii de ani și încă sunt cei mai puternici oameni, chiar dacă se ascund după așa-zisa democrație și pretind că nu au putere. Religiile monoteiste – lumea iudeo-creștină – cred într-un singur Dumnezeu. Prin definiție aceasta presupune să nu adorăm alți oameni, alți semi-zei, alți șefi de trib… Cumva, cred că s-a dorit ca triburile să fie despărțite și astfel ai fi putut merge oriunde să proclami creștinismul sau orice altceva și ai fi fost acceptat. Cred că, într-un anume fel, războiul vizează clasa muncitoare, eficiența de lucru a lumii occidentală (care la ora actuală este cooptată de Asia, dar aceasta este o altă problemă).

Musulmanii sunt diferiți. Au pornit de la monoteism și l-au răsucit cumva către ei, adâncindu-se mai mult în acest cult, radicalizându-se. Încă formează triburi. Triburile sunt endemice în lumea arabă. Libia, Siria, Irak, Arabia Saudită, Yemen – în toate aceste țări există triburi. Și această tendință pornește de pe vremea lui Mohamed. El s-a căsătorit cu verișoara sa, pe fiica sa a căsătorit-o cu verișorul ei, așadar, în lumea arabă, verișorii s-au căsătorit între ei, în interiorul triburilor. Trebuie să realizați că în toate războaiele pe care Occidentul le vizează, la toți oamenii pe care îi bombardează, căsătoria între verișori este endemică. Nu este ceva sporadic, ci e o regulă. Mai adaug că acești oameni duc o viață foarte sănătoasă și trăiesc mulți ani. Cu toții am auzit rapoartele științifice, cum că relațiile între verișori afectează sănătatea urmașilor. Dacă doriți să dați crezare acestor rapoarte, fie, dar eu am vizitat aceste triburi, i-am văzut și trăiesc mult și mai sănătos.

Cred că războaiele religioase de astăzi sunt o continuare a acestor politici de rupere a triburilor; sunt vizate comunitățile tribale. Siria nu are foarte multe triburi dar există în schimb, multe clanuri și acolo. Irak, Libia, Arabia Saudită sunt compuse din nenumărate triburi. Acestea sunt vizate datorită triburilor lor.

Dacă ne întoarcem puțin în istorie, aproximativ 80% din populație a fost născută din căsătorii între verișori.

Dacă acceptăm principiul oferit de cercetători, că unirea unor gene diferite conferă o rezistență mai mare la boli, atunci este normal să ne dorim și să acceptăm să ne amestecăm genele.

Eu consider că, dimpotrivă, oamenii care trăiesc mai mult provin din gene omogene. Japonia este un foarte bun exemplu. Oamenii din această țară trăiesc foarte mulți ani. Oamenii din triburile existente în munții Caucaz trăiesc, de asemenea, foarte mult timp.

Să urmărim acum să raționăm: de ce sunt bombardați acești oameni și forțați să migreze ca să se amestece astfel gena umană?

Este imperativ din punct de vedere religios. Pentru evrei este foarte important acest lucru. Ei sunt dispuși să comită crime pentru a se asigura că genele umane se amestecă între ele. Ei nu scuză, nici nu acceptă niciun fel de uniune incestuoasă. Nu sugerez că ar trebui să acceptăm incestul, dar trebuie să fim clari, să le înțelegem tactica. Să înțelegem de ce suntem martorii acestor războaie împotriva comunităților în rândurile cărora cazurile de căsătorie dintre verișori sunt des întâlnite.

Am mai fost întrebat cum aș putea să știu că nu marile corporații dictează această politică. Avem complexul militaro-industrial și cu toții cunoaștem cât de mult contează interesele lor financiare. Mulți argumentează că sunt purtate războaie pentru ca ei să obțină profit. Este clar că ei sunt motivați financiar și fac ceea ce fac pentru bani; sunt mercenari din toate punctele de vedere. Dar nu sunt ei aceia care fac politica. De ce nu auzim un CEO sau un director al vreunei mari corporații discutând despre un subiect politic? Niciunul nu spune nici măcar o vorbă, nicăieri… Pentru că toți sunt controlați de Cabală. Cabala poate înlocui într-o clipă orice director de corporație dacă acesta și-ar depăși rolul și ar vorbi ce nu trebuie.

Așadar, să nu ne lăsăm păcăliți de așa-zisa democrație, de corporații, de directori și CEO… Ei nu au aproape nicio putere în acest joc. Cabala malefică evreiască este un grup foarte compact. Este un grup internațional, legat prin credințe religioase, cultură comună, loialitate între membri… Nu mă refer la evreii obișnuiți, care doar le execută ordinele. Mă refer la elita religioasă care creează aceste politici. Cea care privește spre anumite țări și decide să le secătuiască populațiile, trimițându-le în Europa.

Motivul pentru care populația albă din Europa a devenit o țintă este greu de înțeles. Este greu de raționat de ce o întreagă rasă de oameni devine subjugată. Dar este evident că aceasta se petrece chiar sub ochii noștri. Suntem martorii declinului bărbaților albi din vest, în special, dar desigur și al femeilor. Există diverse boli la nivelul maselor, inabilitatea oamenilor de a se concentra… Dar aceasta s-a făcut țintit. (Eu nu sunt așa de alb…)

Se poate vedea deja ceea ce urmează să se petreacă în lume. Există o politică deliberată a amestecului dintre rase. Și totodată s-a pus în scenă fanatismul religios, care se urmărește să fie amplificat.

Au încercat să provoace acest amestec de gene în Israel dar nu a mers conform planului. Au existat reacții, revolte.”

Notă: Moris își finanțează cercetările și trăiește de pe urma donațiilor primite de la cei care îi urmăresc videoclipurile.


Citiți și:

Viclenia planului Kalergi: genocidul popoarelor europene

De ce preia Germania cei mai mulți refugiați

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2015

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More