Minciuni la nivel guvernamental

Un video șocant despre cum sunt ascunse adevăratele pericole ale vaccinurilor pentru ca populația să fie forțată să accepte riscurile vaccinării

 

În luna februarie a anului trecut, în cadrul unei audieri în Senat pe tema vaccinurilor, Anne Schuchat, contraamiral, doctor și director al Centrului Național pentru Imunizare și Boli Respiratorii, a răspuns întrebărilor adresate de senatoarea Elizabeth Warren. Concluzia acestei ședințe regizate a fost că vaccinurile sunt sigure, eficiente, netoxice și nu au niciun efect advers.

În mod paradoxal, afirmațiile lui Anne Schuchat, „bazate pe cercetări științifice”, contrastează puternic cu raportul Institutului de Medicină al Statelor Unite care precizează că, în cazuri rare, vaccinurile provoacă afecțiuni neuronale și chiar moartea. Mai uimitor este că dr. Anne Schuchat nu ține cont în timpul acestei conferințe nici de posibilele efecte secundare ale vaccinurilor care sunt menționate chiar în prospectele acestora (!).

Redăm în continuare transcrierea acestui așa-zis dialog, din care se poate observa cu ușurință că schimbul de replici este regizat, dr. Anne Schuchat fiind o simplă marionetă:

Senator Elizabeth Warren:
Sunteți autoritatea oficială a Statelor Unite specializată în imunizare. Doresc să lămurim din punct de vedere științific următoarele aspecte:
Există vreo dovadă științifică cum că vaccinurile provoacă autism?

Dr. Anne Schuchat:
Nu!

E.W.:
Există vreo dovadă științifică cum că vaccinurile cauzează tulburări mentale profunde?

A.S.:
Nu, dar alte boli împotriva cărora realizăm vaccinuri pot produce astfel de reacții.


E.W.:

Există vreo dovadă științifică cum că vaccinurile au contribuit la dezvoltarea alergiilor sau a tulburărilor autoimune în rândul copiilor?

A.S.:
Nu!

E.W.:
Există aditivi sau conservanți în vaccinuri care pot fi toxici pentru copii?

A.S.:
Nu. Nu în cantitățile din vaccinuri!

E.W.:
Există vreo dovadă științifică din care să rezulte că cei mici (copiii) pot să dezvolte imunitate proprie împotriva acestor boli dacă au o alimentație sănătoasă și sunt activi?

A.S.:
Nu!

E.W.:
Care sunt riscurile ca un copil să răspundă negativ unui vaccin în comparație cu riscurile pe care le presupune neadministrarea unui vaccin, ce îl expune astfel unei boli mortale?

A.S.:
Vaccinurile sunt sigure și au o eficacitate ridicată. Este important pentru părinți să știe că vaccinarea este cea mai bună modalitate de a-și proteja copiii.

E.W.:
Părinții trebuie să știe că toate rezultatele științifice sugerează că vaccinurile moderne sunt sigure. Vaccinurile moderne sunt eficiente. Vaccinurile moderne reprezintă cea mai bună șansă pentru a ne proteja copiii de boli care altfel i-ar putea omorî. Nu-i așa?

A.S.:  Așa este!

E.W.:
Multumesc.

Dr. Anne Schuchat mai precizează că la copiii nevaccinați pot apărea afecțiuni precum tuberculoză, sifilis, tulburări neuronale sau chiar moartea. Coincidență sau nu, aceste afecțiuni sunt listate ca efecte secundare rare care pot apărea în urma vaccinării MMR.

Date care demască minciunile autorităților

La ora actuală există o multitudine de studii, publicate în reviste de specialitate de prestigiu, care au evidențiat că vaccinurile pot produce o gamă largă de efecte secundare, unele chiar foarte grave. Un exemplu în această direcție este studiul desfășurat de o echipă de cercetători polonezi. „Nu e rezonabil să credem că manipularea sistemului imunitar datorată unui număr mare de vaccinări la copii, într-un moment critic de dezvoltare a creierului, nu ar putea produce tulburări neuronale. Doctorii și cercetătorii au marcat anii ʼ60 ca fiind începutul înrăutățirii sănătății la copii datorate unor boli precum astm, diabet, tulburări neuronale și disfuncționale etc. Neîntâmplător, în acea perioadă s-au introdus vacinurile.”, afirmă ei.

Un studiu realizat în anul 2008, în cadrul departamentului de știință al Universității din Pittsburgh, SUA, a concluzionat că vaccinarea infantilă produce autism.

În anul 2010, un neurochirurg din SUA a câștigat 1,5 milioane de dolari în urma unui proces care a durat 10 ani. El a acuzat că fiica sa a devenit autistă în urma celor nouă vaccinuri primite. Acesta a fost primul dintre cazurile în care statul i-a dat câștig de cauză unei victime a vaccinării. Judecarea proceselor anti-vaccinuri se face de către o curte specială, nu există jurați, iar ședințele se țin cu porțile închise. Plata câtorva milioane de dolari anual puținelor victime ale vaccinurilor care sunt norocoase să câștige procesele intentate nu afectează câștigurile de miliarde ale companiilor farmaceutice.

Italia este o altă țară, pe lângă SUA, care a creat un Program Național de Compensare a afecțiunilor generate de vaccinuri. Acest fapt a survenit în urma unui scandal din anul 2006, când un copil vaccinat împotriva hepatitei B, difteriei, tetanosului și poliomielitei a devenit autist la scurt timp după aceea. Judecătorul acestui caz, Nicola Di Leo a considerat ca probă împotriva companiei farmaceutice GlaxoSmithKline studiul acesteia de 1271 de pagini, în care se preciza la un moment dat că există un risc de îmbolnăvire în urma injectării acestui vaccin.

Site-ul InfoWars.com a realizat un excelent raport video ce prezintă numeroase evidențe ale nocivității vaccinurilor.

 

 

Disonanța cognitivă – un efect nebănuit al controverselor cu privire la vaccinare

În ultimii ani, oamenii se confruntă cu o puternică stare de disonanță cognitivă. Vaccinarea este unul dintre subiectele în jurul căruia apare o astfel de perturbare.

Prin propagandă susținută, minciuni repetate și înșelătorie abil dirijată de guvernanți și mass-media, majoritatea oamenilor acceptă ceea ce li se spune, iar atunci când adevărul iese la iveală, ei se confruntă cu o stare de disonanță cognitivă, și apără cu tărie versiunile oficiale.

În psihologie, disonanța cognitivă este definită ca fiind o stare de stres mental și disconfort care apare atunci când o persoană are două sau mai multe credințe, idei sau valori diferite despre același subiect, sau când se confruntă cu informații noi care contrazic credințele, ideile sau valorile avute până în acel moment despre un anumit aspect.

Teoria disonanței cognitive, dezvoltată de Leon Festinger, explică cum această stare generează la oamenii care se confruntă cu ea o tendință spre neglijență și nepăsare pentru a diminua astfel iritarea care le este produsă de stresul mental.

Să ținem cont de câteva aspecte care ne sunt specifice și ne influențează în perceperea realității înconjurătoare:

• Tendința de a îmbrățișa ideile acceptate de mase mari de oameni

Cu toții avem tendința de a accepta orbește orice este susținut de marea majoritate, deoarece ne este greu să credem că atât de mulți oameni s-ar putea înșela într-o anumită privință. 


• Încrederea „oarbă” în autorități

Realitatea înconjurătoare accentuează importanța autorităților. Când suntem copii suntem ghidați de părinți și profesori. Dacă atunci când devenim adulți continuăm să păstrăm acestă programare mentală cu care ne-am obișnuit de mici, și ne lăsăm influențați de figuri autoritare precum așa-zișii experți academicieni, seniori politici etc., fără îndoială că vom fi decepționați la un moment dat.

• Incapacitatea de a crede ceea ce este „de necrezut”

Sistemul educațional și activitatea neîntreruptă a mass-media ne blochează sistemul de gândire. Așa cu a remarcat Albert Einstein, a gândi înseamnă să iei în considerare și ceea ce este de necrezut.

Pentru majoritatea oamenilor este imposibil să pătrundă dincolo de minciunile și dezinformările ejectate de mass-media controlată din umbră și să ajungă la o concluzie proprie, bazată pe logică și bun-simț. Discernerea binelui de rău, a adevărului de minciună este un proces dificil în zilele noastre și numai cei care văd dincolo de aparențe pot reuși aceasta.

• „Imposibil”

Atunci când adevărul iese la lumină ne este foarte greu să acceptăm că am fost păcăliți și manipulați ani în șir. Cum am putea concepe că realitatea în care am trăit și cu care ne-am obișnuit se năruiește brusc? Că cei puțini luați în derâdere până atunci sunt, de fapt, eroii?

Este important să înțelegem că suntem victimele acestui sistem bolnav care urmărește neîncetat să ne blocheze discernământul și capacitatea de a reacționa prompt atunci când este cazul. Trăim într-o disonanță cognitivă orchestrată cu abilitate și răbdare, ale cărei efecte le pot observa cei care au puterea să-și ridice privirea și să vadă dincolo de aparențele manipulatoare.


Citiți și:

Autoritățile americane recunosc implicit că vaccinurile provoacă autism, acordând despăgubiri de milioane de dolari unor copii afectați

Campania criminală de vaccinare cu Gardasil şi Cervarix vizează depopularea prin sterilizare

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogățesc companiile producătoare pot să ne ucidă

 

yogaesoteric
14 ianuarie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More