Criza refugiaţilor

 

Fluxul masiv de refugiați din țările arabe care au luat cu asalt Europa a condus în scurt timp la haos şi teroare în ţări cunoscute pentru siguranţa sau bunăstarea lor. Celor care au fugit din calea ororilor războiului din Siria li s-au alăturat numeroși indivizi care pot fi numiți mai degrabă invadatori – bărbați tineri, aparţinând unei culturi foarte diferite de cea europeană, care nu sunt dispuși să respecte și să se adapteze la datele civilizației de pe bătrânul continent. Violența, fanatismul, intoleranța față de religia creștină se numără printre noile provocări pe care liniștita Europă le are de înfruntat.

Știrile prezentate de mass-media oficială nu redau nici pe departe dimensiunea tragediei. Pentru locuitorii zonelor aflate pe ruta de migrație sau în destinațiile vizate de refugiați, viața a dobândit accente de coșmar.

Unul dintre numeroasele filme postate pe internet care prezintă tulburările provocate de migranți provine din insula Lesbos, una dintre porțile de intrare a acestora în Europa. Ceea ce s-a petrecut acolo în luna septembrie ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă pentru liderii politici europeni, care să-i determine să ia măsurile necesare pentru a stopa această veritabilă invazie musulmană. (Ceea ce s-ar fi făcut cu siguranță dacă s-ar fi dorit într-adevăr stabilitatea şi menţinerea nealterată a civilizaţiei europene.)

Conform mărturiilor localnicilor, imediat după sosirea ambarcațiunilor ticsite de migranţi, insula s-a transformat într-o veritabilă zonă de război: migranţii afgani îi atacau pe sirieni şi irakieni, îi hărţuiau pe greci, intrau pe proprietăţile acestora. Localnicii nu se mai simţeau acasă, în ţara lor, era ca şi cum ar fi trăit în Orientul Mijlociu. Deşi migranţii au venit în Lesbos ca victime ale violenţei, căutând, chipurile, pacea, de fapt au adus cu ei violenţa, transformându-i în victime pe grecii din Lesbos: copii nu mai puteau merge la şcoală, femeile nu mai puteau merge la muncă, proprietăţile oamenilor erau invadate de refugiaţi agresivi…

Lejeritatea cu care capii Uniunii Europene le cereau ţărilor europene să accepte sute de mii de refugiaţi sirieni a șocat. Cu atât mai mult cu cât ISIS îşi anunţase intenţia de a se folosi de criza refugiaţilor ca de un cal troian pentru a se infiltra în Europa de Vest.

„Porţile ecluzei” au fost deschise de Germania, care la jumătatea lunii septembrie a făcut anunţul năucitor că va primi 500.000 de azilanţi pe an… (Nu în 2015, ci anual!) Marea Britanie avea în plan să primească 20.000 de refugiaţi și chiar pregătise tabere pentru găzduirea lor. SUA declara că va accepta 5.000-8.000 de refugiaţi în 2016. Departamentul de Stat a menţionat şi că Națiunile Unite le-au repartizat americanilor un număr de 15.000 de refugiaţi pentru reinstalare. Prim ministrul Tony Abbot promitea să integreze în Australia 12.000 de sirieni.

În paralel, în februarie 2015 ISIS ameninţa că va trimite o jumătate de milion de migranţi în Europa ca armă psihologică, iar în septembrie 2015 presa dezvăluia că, odată cu refugiații, în Europa au fost introduși pe ascuns 4.000 de terorişti jihadişti.

În ciuda tuturor crimelor abominabile comise de ISIS, pericolul pe care terorismul în numele jihadului îl reprezintă nu părea să fie luat suficient în serios de liderii europeni. Apărea astfel tot mai evident că această criză a refugiaţilor este un eveniment orchestrat din umbră.

Cu îngăduința conducătorilor Europei, ISIS și-a urmat nestingherită planurile de infiltrare în ţările europene şi de destabilizare a lor. Consecințele nu s-au lăsat așteptate: atentate teroriste au avut loc la Paris și Bruxelles, altele este de așteptat că vor mai urma.

Chiar și fără prezența teroriștilor jihadiști, numărul imens de refugiați islamici este de natură să slăbească statele europene: economiile țărilor care îi vor găzdui riscă să fie paralizate.

Nu puteau liderii europeni să prevadă toate acestea? Bineînțeles că da. Dacă s-ar fi dorit cu adevărat, această situaţie s-ar fi putut stopa cu mult timp în urmă. Însă oricât de zguduitor ar putea să fie pentru unii dintre noi, acesta este adevărul: invazia musulmană a Europei este un eveniment plănuit în culise, ce vizează scopuri ascunse, ISIS fiind o unealtă de care conducătorii din umbră se folosesc cu o diabolică abilitate.

Suntem pregătiți pentru ce va urma și realizăm cu toții ce se petrece cu adevărat?


Citiţi şi:

Jihadişti printre refugiaţi 
Violurile şi hărţuirile sexuale au devenit teme «TABU» 

 

yogaesoteric
17 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More