Cucuveaua cu pene roşii

EXTRASE SEMNIFICATIVE DIN LUCRAREA LUI ION COSTIN GRIGORE
CUCUVEAUA CU PENE ROŞII
APĂRUTĂ LA BUCUREŞTI LA EDITURA “MIRACOL” , 1994

Fragmentele prezentate de noi sunt extraordinar de valoroase deoarece ele cuprind transcrierea unor înregistrări autentice făcute de fosta securitate în perioada anterioară evenimentelor de la sfârşitul anului 1989 şi imediat după aceea, în care realizăm cu uşurinţă că în aceste interceptări a unor discuţii este vorba de unii francmasoni cu grad înalt din România care deja erau în acţiune la noi. În plus aceste discuţii interceptate de securitate dovedesc pentru prima dată, fără putinţă de tăgadă  că, faimoasele “PROTOCOALE” sunt în totalitate reale şi că ele folosesc chiar şi acum ca directive de bază pentru toţi francmasonii atât cei de la noi din ţară cât şi pentru cei de pretutindeni. Pentru a înţelege mai bine adevărurile zguduitoare pe care aceste înregistrări le dezvăluie, este indicat ca aceste pasaje care ne pun la dispoziţie anumite chei secrete de înţelegere a anumitor realităţi de la noi să fie citite de mai multe ori cu o deosebită atenţie.

OCULTĂ
Nota Nr. 0023157 din 28 august 1989.
Din ascultarea, prin sondaj, a posturilor instalate în acţiunea “ Cristalul-89” a rezultat că, în ziua de 23 august a.c., obiectivul “RABI” a primit vizita unui necunoscut (din motive tehnice va fi numit BAZA1) cu care, după ce s-au salutat ceremonios, folosind şi formula “şalom”, au continuat discuţia în limba ebraică (unele expresii au fost amestecate cu idiş, iar altele chiar în limba română)
Citiţi textul integral….

PANEM ET CIRCENSES
24 iunie 1990. Notă. Domnule Director, raportez că diviziunea noastră a intrat în posesia unei casete audio conţinând discuţii de interes operativ purtate de persoane necunoscute în camera 4260 a Hotelului “Bucureşti”. (…) Raportez că din verificările efectuate a rezultat că, pentru ziua de 20 iunie a.c., când a avut loc discuţia, camera 4260 era rezervată de către un înalt personaj guvernamental, actualmente senator de Buzău (domnul Gelu Voican Voiculescu). Întrucât noi nu l-am putut aborda, vă rugăm să ordonaţi măsurile de rigoare.
Citiţi aici textul integral….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More