Culmea rasismului! O organizație pentru drepturile animalelor susține că laptele este un «simbol al supremației albilor»

 

Gruparea activistă pentru drepturile animalelor, PETA, susține că laptele este un simbol al supremației albe.

PETA a susținut mult timp că nu are partizanate de niciun fel și vrea doar să ajute animalele. Cel mai recent comunicat al organizației pentru drepturile animalelor pare însă că vrea să încurajeze oamenii să nu mai consume lapte.

Organizația afirmă că luptă cu supremația albă deoarece, potrivit PETA, cei care fac parte din supremația albă beau lapte în încercarea de a învinge minoritățile cu intoleranță la lactoză.

PETA se opune producției și consumului de lapte, deoarece crede că mulgerea vacilor este abuzivă și privează animalul de demnitatea sa. Nu este „natural” ca oamenii să bea lapte de vacă, care este destinat doar vițeilor nou-născuți. Oamenii sunt singurele animale care beau laptele altei specii și care continuă să bea lapte și după perioada copilăriei, se spune în comunicatul celor de la PETA.

Astfel, consumul de lapte vă poate face mai puternici fizic și mai sănătoși, însă poate fi legat de „supremația albă”, notează dailycaller.

Comunicatul de presă al PETA vine la pachet cu un videoclip intitulat: „Viața unei vaci la o fermă de produse lactate”, care arată că rumegătoarele sunt maltratate și exploatate în aceste ferme.

Textul despre lapte și supremația albă se dorește a fi și ecoul unui articol publicat în The New York Times, intitulat „De ce albii care deţin supremaţia se dau în vânt după lapte (și de ce geneticienii sunt alarmați)”.

PETA menționează personajul lui Christoph Waltz din filmul regizat de Quentin Tarantino „Inglorious Basterds” care bea un pahar de lapte în timp ce spune că „laptele a fost mult îmbrățișat ca un simbol al supremației albe”.

Organizaţia scrie că oamenii ar fi indicat să aleagă în locul acestui simbol al supremației albe soia, migdalele, orezul sau laptele de nucă de cocos.


Citiţi şi:

Te doare capul: o feministă de culoare acuză sistemul medical de rasism pentru că folosește… pansamente albe!!!

Șeful Bisericii Anglicane șochează: «Portretizarea lui Iisus ca bărbat alb ar fi nevoie să fie reconsiderată»

 

yogaesoteric
18 iulie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More