Cum a ajuns Arafat șeful cenzurii în România guvernată de caschete și epoleți

Într-o țară devastată de multiplele crize pe care le traversează și le îndură, Guvernul joacă la mare. Nu are preocupări banale, cum ar fi explozia facturilor la curent și gaze, prețul alimentelor și al carburanților, ci o arde ideologic înalt. Împarte țara în buni și răi. Și înființează clasicul „grup de lucru” în acest sens. În subordinea Departamentului Situațiilor de Urgență, evident, că asta e urgența majoră a României. Vă era teamă că nu mai are valoare de întrebuințare Arafat. Că nu-și mai găsește utilitatea. Uite că agenții guvernamentali cu caschetă și epoleți i-au dat iar de treabă. Monitorizează online-ul și dă verdicte!

Ai îndrăznit să asociezi corupția și/sau incompetența cu președintele sau guvernul, cu Iohannis sau Ciucă, ești declarat agent pro-rus, putinist infect de-a dreptul, mai periculos decât arma biologică. Se ocupă șeful pompierilor și al izoletelor de tine imediat. Puterea are banii și pârghiile administrative pe mână, dar creierele crețe din UM-urile arondate garnizoanei naționale premierului-general mută bobul pe pârtia adversarului.

Deci opoziția fură, opoziția e incompetentă, hai să interzicem însăși existența opoziției! Și să terminăm cu vânturile astea cu aparență democratică, cum ar fi libertate de gândire / exprimare sau alegeri. Ce dacă-s garantate prin Constituție. Să se abolească! Și, după aia, să dea președintele (pus pe viață în funcție) un decret de numire a guvernului și cine suflă-n front, „mă-sa-i curvă, tac’su bețiv”.

Iar nebunia fără margini, pusă pe hârtie de aceleași laboratoare care vor guvernare cu chipiu, nu se referă doar la presă, de orice tip ar fi ea, ci la toată suflarea care încă mai respiră, scrie pe net și vorbește în republică. După ce au emis enormitatea cu inventarea stării de criză și a guvernării militare în sprijinul democrației, acum legalizează turnătoria la locul de muncă (Ministerul Justiției susține sporirea și consolidarea protecției persoanelor care raportează încălcări ale legii – Ministerul Justiției) și instituționalizează (și plătesc) miliția gândirii.

S-au terminat banii pe care i-au sifonat prin ONG-urile grupului de prietenie Radu Tudor & co și au iar de cheltuit? Scriu ca apucatul, de când a erupt Ciucă al nostru ca mare speranță politică și administrativă, că țara asta se îndreaptă spre Argentina generalilor lui Peron, sunt eu nebun. Care e diferența între Putin, care decretează prin lege că în Ucraina nu e război, și scelerații ăștia, care te acuză de putinism dacă le dai în gât nepriceperea și lăcomia? Deocamdată, doar anii de pușcărie, da-i rezolvabil rapid și inconvenientul ăsta minor…

Autor: Victor Ciutacu

Citiți și:
Războiul nevăzut: Occident vs. Disidență! Cenzura presei, experimentul încercat în România
Războiul hibrid al tehnocraților: dezinformarea și propaganda ca arme
Presa în vreme de război

 

yogaesoteric
14 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More