Dispariția banilor fizici este sinonimă cu dispariția libertății

Credeți că ar fi bine să nu mai existe bani în numerar, iar statul să aibă practic controlul total asupra banilor voștri digitali?

Printre multe alte scopuri, războiul din Ucraina are și rolul de diversiune majoră, de a distrage atenția populației de la alte evenimente semnificative care se petrec în același timp și care vor avea consecințe majore asupra omenirii.

Să luăm doar câteva evenimente majore legate de domeniul financiar-bancar-monetar care s-au petrecut recent, și care, foarte probabil, ne vor afecta pe toți, mai devreme sau mai târziu:

1) Ca majoritatea statelor lumii, Rusia are rezerve naționale importante în dolari. Mai precis, Banca Centrală Rusă are circa 650 miliarde $, care însă au fost înghețate de SUA după începerea războiului. Acest fapt, fără precedent, a dat de gândit altor state care nu sunt tocmai în relație de prietenie cu SUA, cum ar fi China, care se pare că are rezerve de circa 3.000 de miliarde de dolari, care ar putea fi înghețate de SUA în cazul unui conflict în Taiwan, de exemplu. Rusia a reacționat prin a declara că de acum își va converti și menține rezervele monetare strategice în yuani (moneda chineză), ceea ce în mod sigur vor face și multe alte state ne-occidentale. Deja mai multe țări arabe mari producătoare de petrol (printre care Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite) au început să accepte yuanul ca monedă de schimb în tranzacții internaționale, în locul dolarului.

Efectele acestor schimbări, care vor pune probabil capăt unei ere unipolare, a dominației globale a dolarului, vor fi imense și este posibil să asistăm chiar la o mare resetare a sistemului financiar global, precedată de o criză economico-financiară epică.

Desigur că specialiștii regimului Biden erau conștienți de consecințele majore ale deciziilor SUA în plan financiar-bancar și nu pot fi bănuiți că le-au luat din ignoranță sau prostie, ci urmărind exact aceste efecte, ca parte a unui plan la nivel global.

2) În Australia, o țară – teren de testare, unde în ultimii 2 ani diverse tipuri de experimente sociale sunt duse până la extrem, se petrece un fenomen puțin luat în seamă în restul lumii: se închid sute de sucursale ale băncilor și se închid mii de bancomate, pe tot cuprinsul țării. Se forțează practic trecerea rapidă și totală la tranzacțiile bancare online ca singură variantă, digitalizarea totală a sistemului financiar-bancar și „tranziția accelerată către o societate fără bani în numerar”.

3) În urmă cu puțin timp, președintele Zelenski a semnat o lege prin care legalizează în Ucraina utilizarea criptomomendelor și a bunurilor virtuale, sub pretextul nevoii de a primi ajutoare în timp de război și în formă de donații în criptomonede.

4) În februarie, în timpul revoltei legitime și democratice a zecilor de mii de camionagii și luptători pentru drepturi și libertate din Canada, guvernul neomarxist canadian, condus de marioneta globalistă Trudeau, a luat o măsură extremă împotriva tuturor protestatarilor: nu numai că au înghețat și confiscat toate conturile și fondurile care colectau donații pentru aceștia, dar a dat o dispoziție prin care s-au blocat toate conturile private ale protestatarilor. O măsură fără precedent într-un stat așa-zis de drept și democratic, care practic a tăiat abuziv oamenilor accesul la proprii lor bani, călcând în picioare Constituția și drepturile fundamentale ale omului, inclusiv dreptul la existență… Iar asta se poate repeta oricând, odată precedentul creat.

Punând cap la cap evenimentele de la punctele 1-4 și potențialele lor efecte pe termen scurt, mediu și lung, putem să tragem concluzia că există o probabilitate crescută că se urmărește de fapt declanșarea unei crize majore în domeniul economic, financiar și bancar, după care să se poată impune digitalizarea totală a banilor și eliminarea banilor cash, într-o primă etapă în lumea occidentală, și ulterior și în restul lumii.

Iar atunci când oamenii nu vor mai deține bani în numerar, aceștia fiind exclusiv digitali, vor exista automat și toate pârghiile necesare pentru ca statul să controleze practic toți banii noștri, iar la nevoie să ne taie accesul la ei, dacă nu suntem obedienți față de regulile lor (vezi cazul camionagiilor canadieni)…

Practic, digitalizarea totală a banilor și eliminarea banilor în numerar care se pregătește reprezintă cea mai eficientă formă de control total al populației. Iar pandemia și războiul sunt doar două etape esențiale pentru a produce această schimbare radicală la nivel global.

Fiți vigilenți și nu vă lăsați prostiți de propagandă și diversiuni. Cauzele a ceea ce se petrece, mizele și consecințele urmărite sunt cu totul altele decât ce ni se prezintă în mass-media. Doamne ajută.

Citiți și:
China, războiul împotriva banilor fizici, criptomonedele, dominația mondială și necesitatea rezervelor de aur
Regele Cash este pe moarte
Noua normalitate și predicțiile pentru anul 2025

 

yogaesoteric
14 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More