Cum ajung să iubească robia cei stăpâniți de frică

Va exista, în cursul generaţiei următoare sau nu foarte departe de aceasta, o metodă farmacologică de a-i face pe oameni să-şi iubească robia, creând dictaturi fără lacrimi, ca să spunem aşa, şi producând un fel de lagăre de concentrare nedureroase pentru societăţi întregi, astfel încât oamenilor le vor fi luate libertăţile, dar le va plăcea, fiindcă vor fi distraşi de la orice dorinţă de a se răscula prin propagandă sau spălarea creierelor, sau prin spălarea creierelor îmbunătăţită prin metode farmacologice. Şi aceasta pare să fie ultima revoluţie.” (Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical Scool, 1961)

Pentru a face posibilă o asemenea schimbare sau o mare resetare este uşor de înţeles că este nevoie de un şoc foarte mare, la scara colapsului şi haosului întregii omeniri, sau chiar a unui atac nuclear.

Apoi este nevoie de un mandat implicit pentru a „face tot ce este necesar pentru a aduce din nou omenirea în stare de funcţionare”.

Să ne amintim doctrina şoc în care catastrofa / plandemia este văzută ca o şansă – în care „se pot face demersuri care altfel nu s-ar putea realiza”.

Dacă prăbuşirea este totală, putem realiza orice scop rău pe care dorim să îl realizăm”.

Şocul este nevoie să fie suficient de puternic pentru a-i lăsa pe oameni într-o stare de neputinţă totală, comparabilă cu cea a supravieţuitorilor din bombardamentele din Germania şi Japonia, după al Doilea Război Mondial. Nimic mai puţin nu va avea efect.

Proiectul colapsului este acum în plină desfăşurare.

Pe o tablă de şah multi-dimensională şi cu mize atât de mari, puteţi fi siguri că sincronizarea diferitelor mutări va fi atent coordonată. Şi după forma generală a tablei, se pare că ne apropiem de sfârşitul jocului.

Scopul jocului va fi să controleze necesităţile vieţii: accesul la alimente şi energie. Populaţia creează cererea pentru necesităţile vieţii; bancherii intenţionează să controleze oferta. Taxele se vor baza mai ales pe consum, în special de energie. Iată ce înseamnă sperietura încălzirii globale, cu taxele sale pe carbon şi creditele de carbon.

Nu numai că vom plăti taxe pe energie, dar cantitatea de energie pe care o putem consuma va fi stabilită prin directivă guvernamentală. Ni se vor emite credite de carbon, pe care le putem folosi pentru condus mașina, pentru încălzire, sau în cazuri rare, pentru călătorii.

Bugetele şi creditele de carbon sunt în mod clar destinate să devină componente principale ale economiei. Aşa cum am văzut în cazul măsurilor ce vizează limitarea încălzirii globale, sprijinite de elită şi comunitate, deficitul arbitrar al creditelor de carbon poate fi uşor reglementat sub pretextul preocupării pentru ecologie. Şi alarmismul petrolului este întotdeauna disponibil pentru a veni în ajutor. După cum s-au exprimat de mai multe ori purtătorii de cuvânt ai așa-zisei „elite”, la momentul potrivit, chiar masele de oameni vor cere o nouă ordine mondială și un tătuc care să-i rezolve.

Pentru a crea condiţiile necesare pentru introducerea economiei bazate pe credite de carbon, va fi nevoie ca monedele din Vest să cadă, să nu mai aibă nicio valoare, pe măsură ce naţiunile devin din ce în ce mai insolvabile, iar sistemul financiar mondial continuă să fie dezmembrat sistematic.

Odată cu colapsul, planurile de salvare şi eşecul total în a urma orice fel de strategii eficiente de recuperare, semnalele sunt foarte clare: sistemul va fi lăsat să se prăbuşească de tot, eliberând astfel terenul pentru o „soluţie” proiectată în prealabil.

Ground Zero poate fi văzută ca o metaforă, cu economia capitalistă reprezentată de turnurile gemene. Iar derivatele toxice ilustrează faptul că prăbuşirea este de fapt o demolare controlată.

Atunci elementele biometrice devin importante.

Aşa se vor putea – într-o etapă următoare – implanta cipuri şi atunci o mare parte din securitate se poate automatiza şi toată lumea poate fi urmărită în orice moment.

Cipul face legătura cu contul dvs., aşa încât veţi avea întotdeauna banii la dvs., împreună cu fişele medicale şi o mulţime de alte elemente de care nu aveţi habar.

Și legea marţială poate să fie parte a procesului de tranziţie, chipurile pentru a face faţă problemelor generate de colapsul economic.

Se permite crearea infrastructurilor de stat poliţienesc, necesare pentru a face faţă colapsului societăţii şi pentru a oferi securitate în procesul de reconstrucţie.

Legea marțială se decretează când are loc un război, în caz de cataclism major…

Alexandru Mironescu:

O viaţă salvată prin laşitate e mai rea decât moartea, şi e sub nivelul morţii. Există o calitate a existenţei mai mare în actul de a muri subordonat valorilor creştine care menţin chipul tău de om şi îl slujesc în lume, decât într-o existență îndelungată, îmbelşugată, dar salvată printr-o laşitate.

Nimeni nu se poate întâlni cu adevărul vieţii dacă se mişcă numai între paranteze.

Fireşte nu e vorba aici de eroismul spectaculos, dar este fără îndoială vorba de smeritul efort de a valida în lume, cu multe riscuri, pe cât îngăduie Dumnezeu, valorile creştineşti.

Toţi cei care vor să-şi salveze pielea şi căldicelul lor confort sunt sortiţi lichidării sufleteşti: devin «cadavre» vii.

Oricine nu e în stare în unele momente să rişte totul, să sfideze moartea mai curând sau mai târziu va fi victima, apoi robul sistemului anticreştin.

Libertatea interioară în Hristos – şi aceasta este esenţial – nu poate fi salvată decât cu ajutorul lui Dumnezeu.

Cu cât ne vom apropia de Sfârşitul Lumii, cu atât existenţa noastră lumească va fi mai dulce, mai bogată în plăceri, mai grea de părăsit. Omul, într-un fel, va fi ca într-un soi de rai. Sentimentul de catastrofă al despărţirii de viaţă va spori; şi dorinţa de cramponare. Fericiţi cei care vor crede în Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu până la sfârşit.”

Nicolae Steinhardt:

Vin unii şi-mi spun: aş duce o viaţă creştină ortodoxă, aş merge la biserică dacă aş putea… dacă aş avea condiţii, dacă ar fi… dar aşa e imposibil…

Şi le răspund:

«Asta e viaţa de care ai parte, ăsta-i lozul pe care l-ai tras; acum este necesar să fii creştin ortodox; dacă aştepţi să ai confort şi toate condiţiile impecabile şi timp liber şi să fie iar linişte şi bunăstare ca-n Bizanţ, ai putea pierde prilejul de a fi ceea ce spui că doreşti să fii.»”

Sfântul Marcu Ascetul:

Cel ce nu se lasă povăţuit de poruncile şi îndemnurile Scripturii, va fi condus înainte de biciul calului şi de boldul asinului” (Pilde 26, 3). „Iar de se va împotrivi şi acestora, i se vor strânge fălcile cu zăbală şi cu frâu” (Ps. 31, 10).

Citiți și:
Zece metode subversive, secrete prin care fiinţele umane de pe această planetă sunt cel mai adesea manipulate fără să-şi dea seama… (I)
România, Resetează-te! Urmează o Resetare mondială. Viața nu va mai fi niciodată la fel! Marea Resetare Mondială va fi Noua Ordine Mondială!

 

yogaesoteric
3 decembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More