România, Resetează-te! Urmează o Resetare mondială. Viața nu va mai fi niciodată la fel! Marea Resetare Mondială va fi Noua Ordine Mondială!

De aproape trei ani, nu auzim decât aceste cuvinte. Din gurile tuturor celor care se perindă prin haznalele tv., hârtiile igienice numite ziare și influencerii mediului virtual, mincinos.

Plăvanul turist vă spunea în 17 aprilie 2020 „Resetarea României e mai necesară și urgentă ca oricând”. Așa este!

Ce înseamnă Resetare? Conform Dex: „A reinstala unul sau mai multe programe într-un calculator”.

Întrebările sunt: cine e calculatorul? Care sunt programele? Cum sunt șterse programele actuale? Cine le reinstalează? Cum le reinstalează? De ce le reinstalează? Ce nu funcționează? Cui folosește?

Să le luăm pe rând!

Cine e calculatorul? Omenirea! În opinia psihopaților, omenirea este un calculator. Gates vă explică asta de când se ocupă el de Microsoft! Din garajul celebru. Cunoașteți termenul din dosarul acela mort pe care-l ancheta „slujirea”! Bine, dosarul îngropat de „slujire”! Toate guvernele lumii au demonstrat cât sunt de corupte, mai ales atunci când au început să folosească produsul lui. Odată cu Microsoft, Gates, a avut grijă să furnizeze și virusul necesar: corupția guvernamentală la nivel mondial! Îi aparține. Lui! Gates!

Acesta a fost primul pas al planului!

Care sunt programele?

Cele care vor să fie înlocuite în omenire. Normalitatea!

Rânduiala, credința, familia, identitatea de neam, tradiția, patriotismul, proprietatea, lumea liberă în general. Drepturile și libertățile persoanelor, democrația, educația, sănătatea, independența personală, alimentația, agricultura și toate celelalte. Totul vor să fie șters. Acestea sunt programele vechi! Ce sunt imperativ necesar să dispară!

Cum sunt șterse programele actuale?

Simplu! Printr-un Virus! Ca doar vorbim de calculatoare! Cine a făcut calculatorul, e în măsură să facă și virusul! Ăla care distruge hardul! Adică omenirea! Omese plătit de Gates și psihopații plătiți de el au dat drumul la Virus! Ăla din sfera conștiinței! Normal! Că doar se adresează calculatorului!

Conștiința oamenilor a luat-o razna! Comanda s-a numit Frică! Frică de moarte! De parcă ar trăi cineva veșnic!

Sminteala totală a luat locul rațiunii! De la sentimentul de frică, până la sminteală a fost un singur pas.

Au apărut alte programe! Neomarxismul, identitatea de gen, BBB, LBM, identitate de gen etc. Le recunoașteți toți. Toate sunt ale lor, ale autorităților progresiste. Nepoții lui Marx! Ei încearcă reinstalarea acestor noi programe.

Cum le reinstalează? Simplu! Plandemonie, decimare a populațiilor, „schimbare” climatică, război, crize de orice fel. Toate mincinoase!

Se încearcă reinstalarea nebuniei cu forța. Înțepări obligatorii, tăierea drepturilor și libertăților, oprirea circulației persoanelor, mărfurilor, hranei, medicamentelor de bază și mai ales migrația. Așa-zis necontrolată! Bineînțeles că totul e controlat!

De ce se urmărește reinstalarea programelor smintite?

Pentru controlul total al omenirii. Pentru instalarea definitivă a celui mai important program: Tirania. Adică, identitatea digitală prin inteligența artificială care să înlocuiască pe Dumnezeu. Zic ei! „Omul hăcuit!” Zice nebunul de Harari.

Ce nu funcționează?

Omul! Pentru că reacțiile oamenilor înseamnă emoții. Nu ai cum să controlezi mase imense de oameni, în speranța că vor răspunde toți la comenzi așa cum își doresc „programatorii” mondiali. Nu funcționează și sunt turbați. Pentru asta sunt în stare de orice. Să arunce planeta în aer! Nu mai au nicio limită!

Cui folosește?

Celor ce au transferat în ultimii trei ani avuția clasei de mijloc din toată lumea spre ei. Bogații care au devenit și mai bogați, smintiții care au devenit și mai smintiți, controlând averea lumii. Averea se controlează prin putere. Puterea corupe absolut! Schimbă individul în hienă absolută! Căreia îi place gustul sângelui și al morții.

Dar,

Pentru că întotdeauna există un Dar, oamenii au înțeles batjocora și încep să umple străzile, bulevardele, orașele. În toată lumea.

Oamenii au început să se dezmorțească și să înțeleagă că totul a fost o mare Minciună.

Și ca orice Minciună, are picioare scurte.

Adevăratele proteste sunt abia la început. Când focul nemulțumirilor oamenilor se va aprinde din sufletele lor pe străzi, atunci va începe de fapt Marea Resetare. Abia atunci „programatorii” diabolici vor vedea ce înseamnă să ștergi programe și să dai drumul la AntiVirus! Cel adevărat! Cu care și prin care, smintiții lumii vor fi aruncați din hard!

Delete! Și Restart!

Nu pentru noi! Doar pentru ei!

România, Resetează-te!

Pentru că tu ai cel mai puternic AntiVirus din câți există pe pământ! Și în Cer!

EL este Programatorul Cel mai important! Și are cei mai puternici și geniali IT-iști! O oaste întreagă: Sfinții Raiului!

Pentru că ei cunosc cel mai puternic program de curățare a răului! Și el este în derulare! Rotița se învârte și arată că programul se încarcă! Este în așteptare!

Voi este necesar să dați doar Enter!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Cum este posibilă Marea Resetare: 5 experimente psihologice folosite la controlul lumii
Eliberează-ne pe noi de rău: Arhiepiscopul Viganò – Considerații despre Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (I)

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More