Cum CBDC va institui tehnocomunismul: Planul de joc al băncii centrale în mai puțin de 3 minute

Întregul sistem financiar global este acum, în esență, o scenă a crimei de spălare de bani prin operațiuni secrete tehnocomuniste.

Băncile centrale, complicii lor de pe Wall Street și marile corporații conspiră împreună pentru a introduce distopia lor hipercentralizată – „moneda” digitală a băncii centrale, CBDC.

Această „monedă” a băncii centrale va fi, bineînțeles, legată inextricabil de sistemul de scoruri de credit social al inteligenței artificiale, care va supraveghea și controla algoritmic catârii fiscali, sclavi ai datoriilor, ce sunt modificați genetic.

Schema de durată a urgenței „pandemice” i-a încurajat pe bancheri în așa fel încât aceștia își arată acum „mâna”, provocând publicul cu acapararea puterii prin eliminarea banilor în numerar.

În unele state, mita UBI va fi un pas necesar pentru a se ajunge la adoptarea acestor măsuri, dar în prezent există suficiente guverne „penetrate” de Forumul Economic Mondial (FEM) care își vor supune în mod direct cetățenii unor legi monetare draconice.

Israel, națiunea cobai pentru Pfizer, este în fruntea acestui demers. Populația israeliană nu numai că este supusă unui holocaust lent prin injectarea repetată a unei arme biologice, care se află în prezent la doza 6, dar este acum agresiv împinsă într-un iad CBDC.

Tranzacțiile în numerar care depășesc 6.000 NIS (1.700 de dolari) vor fi ilegale, ca parte a efortului de a lupta împotriva spălării banilor și a activităților criminale; legea va excepta instituțiile de caritate și comerțul cu palestinienii din Cisiordania.

Prin invocarea spălării de bani și a activităților criminale, aceste guverne antiumane ilegitime nu fac decât să își proiecteze propriile crime, încercând în același timp să fure ultimele rămășițe ale libertăților oamenilor.

Dorim ca publicul să reducă utilizarea banilor cash”, a declarat pentru The Media Line avocatul Tamar Bracha, care este responsabil de aplicarea legii în numele Autorității fiscale din Israel. „Scopul este de a reduce fluiditatea numerarului pe piață, în principal pentru că organizațiile criminale tind să se bazeze pe numerar. Prin limitarea utilizării acestuia, activitățile infracționale sunt mult mai greu de desfășurat.

În 2018, Richard Werner a avertizat populația cu privire la agenda băncilor centrale de a lansa CBDC-uri. El a fost unul dintre primii care le-a semnalat.

Zerohedge promovează acum discursul său de la Institutul Gottlieb Duttweiler din Elveția. Se vor trezi mai mulți oameni în fața acestei potențiale amenințări?

Cu alte cuvinte, reduceți fluiditatea libertății și eliminați orice intimitate. Și nu este o coincidență faptul că Israelul are unul dintre cele mai avansate programe de pașapoarte „vaccinale”, care se va integra perfect în sistemul CBDC.

Scopul este nu numai de a asocia fiecărui om scorul său de credit social, ci și de a impozita, umfla (impozit invizibil), debranșa și depersonaliza în voie. Bazându-se pe programul DEATHVAX™, toată lumea va fi injectată cu nano-microcipuri care vor asimila bunul digital postuman în IA. Elitele vor dobândi în cele din urmă controlul asupra duratei de viață a subiecților lor, care trăiesc în capsulă și care sunt mâncători de nămol sintetic de gândaci!

Banca pentru Reglementări Internaționale (BRI) a fost înființată pentru a colecta și a plăti despăgubirile datorate de Germania după Primul Război Mondial, dar până la cel de-al Doilea Război Mondial a fost principala operațiune de spălare de bani din prada de război pentru naziști – ironia este întotdeauna bogată cu acești sociopați – și este astăzi, de fapt, banca centrală mondială sau banca băncilor centrale. BRI este nodul de control pentru toate celelalte entități de planificare centrală, cum ar fi Fed, BCE, BOJ etc. Aceasta controlează cea mai mare parte a banilor transferabili din lume, pe care îi folosește pentru a îndatora guvernele suverane în numele FMI.

În mod ironic, directorul general al BRI este un om a cărui lipsă de control al impulsurilor în ceea ce privește dependența de mâncare se transpune direct în compulsiunea sa insațiabilă pentru tiranie: „Nu știm cine folosește astăzi o bancnotă de 100 de dolari”.

Oameni de afaceri ca Agustin Carstens au autoritate mai puțin de zero pentru a ști ceva despre ceea ce folosește sau face cineva, sau orice altceva despre oameni, fie că este vorba de bani, de dosare medicale, de comunicații etc.

Nu că NSA și CIA ar avea aceste drepturi și nici Constituția nu le permite aceasta bancherilor tehnocomuniști internaționaliști; dimpotrivă, dar divagăm.

Furtul prin impozitare nu este nimic mai mult decât inginerie socială, la fel ca și această grabă către o lume nouă și curajoasă (brave new world), fără numerar. CBDC reprezintă unul dintre ultimii pași în soluția finală de inginerie socială.

Și, la fel ca ONU, Forumul Economic Mondial și OMS, BRI operează în afara tuturor legilor guvernamentale suverane. Este brațul monetar al guvernului mondial unic, care conduce prin intermediul „criteriilor” de mediu, sociale și de guvernanță descrise în Agenda 21 și Agenda 2030 ale ONU.

Pentru că o societate fără numerar deschide perfect calea pentru o societate fără proprietate!

De asemenea, nu este o coincidență faptul că CBDC este apoteoza de înaltă tehnologie a celui de-al cincilea punct din Manifestul comunist:

Centralizarea creditului în mâinile statului, prin intermediul unei bănci naționale cu capital de stat și monopol exclusiv”.

În prezent, acest punct ar putea fi actualizat după cum urmează: Hipercentralizarea CBDC globală singulară în mâinile unor tehnocrați internaționaliști cu monopol exclusiv. Celelalte puncte necesită o revizuire similară pentru tehnocomunismul de astăzi.

Națiunile eviscerate de FEM, precum Israel, Canada, Australia și Noua Zeelandă, vor fi baloane de testare pentru experimentele CBDC. Scopul evident, după eliminarea cu succes a numerarului în fiecare stat, este de a uni CBDC-urile respective într-o unică cripto-SDR CBDC, pentru o monedă mondială unică.

În această direcție, este interesant de urmărit prezentarea lui Richard Werner: Planul de joc al băncii centrale în mai puțin de 3 minute (video în limba engleză).

Citiți și:
Occidentul folosește războiul pentru tranziția spre o nouă monedă unică mondială!
Celebrul regizor Nikita Mihalkov despre pandemie, cipuri, vaccin, criptomonedă și Noua Ordine Mondială (I)

 

yogaesoteric
7 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More