O nouă explicație pentru moartea subită: Un student „moare de bucurie” după ce a aflat că a promovat examenele cu brio

În Egipt, încă de anul trecut este obligatorie vaccinarea tuturor celor peste 18 ani care urmează o instituție de învățământ. Menționăm aceasta în cazul în care vă întrebați dacă a fost sau nu vaccinat. La fel este și în India.

Cei vaccinați, nu vă mai bucurați, nu vă mai întristați, nu mai faceți sport sau alt efort fizic, nu, nu, nu…… Fiți zombi și veți fi fericiți!

Toată această nebunie este urgent necesar să fie stopată cât încă mai avem tineri și copii nevaccinați. Fără ei nu există viitor!

*

Un student „a murit de bucurie” după ce a descoperit că a luat cu brio examenele finale, potrivit familiei sale.

Mubarak Hussein Sayed Abdel-Jalil, în vârstă de 22 de ani, aștepta să afle nota finală după ce și-a susținut examenele la Facultatea de Științe a Universității South Valley din Qena, Egipt.

Când a rupt în sfârșit plicul, a fost încântat să afle că a trecut, dar apoi a simțit o durere bruscă în piept și a fost dus de urgență la spital. Medicii au descoperit că suferise un atac de cord și a murit mai târziu în aceeași zi.

Mubarak – student la geologie – tocmai își terminase al patrulea și ultimul an la South Valley University.

După ce trupul său a fost predat familiei, a fost înmormântat în cimitirul din satul Al-Jarfiya.

Dr. Youssef Gharbawy – rectorul Universității South Valley – a transmis condoleanțe familiei studentului.

Procuratura publică investighează decesul.

*

Un caz similar este cel al unei studente din India, care a suferit un atac de cord la jumătatea examenului, când un supraveghetor i-a dezvăluit că se afla în locul nepotrivit.

Fata, pe nume Anushree, începuse testul când i s-a spus că este necesar să meargă la un alt centru, deoarece se afla într-un loc greșit.

În timp ce alerga spre centrul corect, aflat la 100 de metri distanță, ea s-a prăbușit, ceea ce a dus la declanșarea unei anchete, potrivit India TV News.

Mahesh, unchiul lui Anushree, a declarat reporterilor că nepoata sa era sănătoasă și a cerut insistent ca o anchetă să aibă loc.

Alții l-au descris pe supraveghetor ca fiind „inuman” pentru că a insistat ca fata să reînceapă examenul la jumătatea lui. Oficialii au susținut că ar fi fost „imposibil” să facă aceasta.

Citiți și:
Risc dublu de infarct după vaccinările Moderna și Pfizer
O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură
Cazul grav al studentului de 22 de ani internat cu miocardită după serul Pfizer

 

yogaesoteric
7 septembrie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More