Cum i-a spălat Soros pe creier pe tinerii de 16-30 de ani şi i-a făcut să creadă orbește în bolşevismul internaționalist

Progresismul nu este decât un internaționalism bolşevic
 

Propaganda lui Soros și a rețelei progresiste mondiale a făcut ca Lenin și Marx să ajungă personaje pozitive în mintea tinerilor.

Pentru cine nu știe, progresismul nu este decât un internaționalism bolșevic 2.0.

Aceasta nu înseamnă că Marx nu a avut dreptate atunci când a vorbit despre exploatarea omului de către om și despre aberanta împărțire a profiturilor în favoarea celor bogați. Doar că soluțiile preconizate de Marx și de urmașii săi bolșevici au fost printre cele mai criminale din istorie lăsând în urmă milioane de morți și zeci de milioane de victime (închisori, lagăre de concentrare etc.).

Trebuie spus că bolșevismul, ca de altfel orice ideologie străină de tradițiile locului unde se vrea a fi implementată, s-a autohtonizat treptat. Așa s-a petrecut și cu bolșevismul internaționalist care s-a autohtonizat treptat în țările unde a fost implementat sub supravegherea și sub mitraliera Armatei Roșii Bolșevice Sovietice.

Comunismul autohtonizat a devenit oarecum respirabil pe vremea lui Ceaușescu, când cu toate minusurile lipsei libertății de exprimare, a lipsei libertății de asociere și a limitării proprietății private, statul român a fost orientat spre propria sa dezvoltare și România a reușit probabil cea mai importantă dezvoltare a sa din toată istoria ei. De aceea trebuie făcută o distincţie clară între bolșevismul internaționalist al anilor ’50 și comunismul autohtonizat ceaușist al anilor ’70-’80, a cărui tendință de despărțire de bolșevismul internaționalist a apărut chiar din ultimii ani ai lui Gheorghe Gheorghiu Dej.

Din acest motiv, era important pentru rețeaua internaționalistă progresistă ca bolșevismele autohtonizate să cadă și să fie înlocuite cu o nouă ideologie internaționalistă ateistă care să continue opera de dizolvare a statelor naționale. Lucru care s-a și petrecut după 1989, prin atragerea lui Gorbaciov în acest plan, care a crezut că va putea trece de la o dizolvare a comunismul autohtonizat la un nou progresism internaționalist.

Numai că planul rețelei internaționaliste prevedea ca, printr-o terapie de şoc, să aibă loc un transfer masiv de proprietate din proprietatea publică a acelor state către marile multinaționale mondiale și o sărăcire dramatică a populației acelor țări, înainte ca mirajul unei noi orânduiri neomarxiste, prin care în subteran se încearcă din nou dizolvarea statelor naționale, să devină atractivă pentru tinerii din noua generație, tineri care nu cunoscuseră ororile din trecut.

Scopul final al oricărei ideologii internaționaliste este dizolvarea statelor naţionale și distrugerea pilonilor care le susțin: a națiunilor, a familiei, a tradițiilor, a istoriei, a legăturilor dintre părinți și copii, a culturilor milenare autohtone șamd.

Prin urmare, în ciuda procesului natural de autohtonizare a propriei lor ideologii – bolşevismul – internaționaliștii progresiști de sorginte marxistă nu s-au dat bătuți și au pus la cale o nouă ideologie de extremă stângă, progresismul, un fel de neomarxism 2.0. Motivul? Versiunea 1.0 se autohtoniza și nu mai putea fi manipulată pentru realizarea scopului lor final: dizolvarea statelor naționale.

Prin urmare, după ce au prăbușit comunismul autohtonizat ce rezultase în țările Europei de Est din bolșevismul internaționalist și după ce au devalizat rapid avuţia acelor ţări printr-o terapie de şoc, rețeaua progresistă mondială s-a grăbit să-și propage noua ideologie, ideologia progresistă, care nu este altceva decât un neomarxism 2.0.

Au propagat această ideologie progresistă, noua lor ideologie internaționalistă ateistă, cu eforturi uriașe, căci propagau în esență aceeași ideologie care făcuse atâta rău în anii ’50 în fostele țări comuniste și în anii ’20 în Rusia. Pentru asta au dezvoltat o întreagă rețea de ONG-uri, finanțate de Soros și de alți miliardari din rețeaua progresistă mondială, ONG-uri care să propage pe plan local progresismul, noua lor ideologie internaționalistă de extremă stângă.

Statul național a fost atacat din nou, economia națională distrusă, resursele naturale concesionate pe nimic multinaționalelor străine, pământul ţării vândut masiv străinilor, istoria românilor și eroii noștri au fost făcuți albie de porci, marii noștri oameni de cultură, începând cu Eminescu, au fost înjosiți și blamați, strămoșii noștri daci batjocoriți, tot ce nu era familie tradițională și morală tradițională a fost exaltat ca însemnând „modernitate și progres”, în timp ce aceia care țin la tradiții și la obiceiurile milenare ale poporului nostru au fost insultați și catalogaţi ca fiind extremiști, primitivi, grobieni, cre(ș)tini (exact așa scriu soroșiștii) și au fost batjocoriți în toate felurile.

Ținta principală a progresiștilor a fost şi sunt copiii.

Ei lucrează la nivel de generaţii. Știu că fiecare nouă generație poate fi îndoctrinată după bunul lor plac dacă li se dau mijloacele și accesul ca să poată face aceasta. Acces și mijloace pe care le-au obținut treptat, treptat, reușind să modifice până și programele școlare și să creeze unele cu totul antinaţionale.

O propagandă agresivă a bombardat creierele copiilor în ultimii 15-20 de ani, nu numai în România ci peste tot în lume, mai ales în America și în Europa.

Propaganda progresistă s-a amplificat și a devenit de-a dreptul agresivă și coercitivă în ultimii ani, când a depășit stadiul de propagandă și s-a transformat în legi progresiste coercitive odată cu implantarea și ajungerea în poziții de putere cheie a numeroase personaje susținute de rețeaua progresistă.

Așa se explică de ce peste 30% dintre tinerii americani între 16 și 25 de ani au o părerea bună despre ucigași în masă ca Lenin și ca Stalin. Nu este vina lor.

Propaganda progresistă de azi nu mai vizează ca în trecut să manipuleze proletariatul. Muncitorii au dispărut în urma prăbușirii industriei grele, care a fost mutată în Asia. Propaganda progresistă vizează minoritățile de orice fel care sunt opuse în mod aberant unor alte părți și categorii sociale: copiii sunt ațâțați împotriva părinților lor, femeile împotriva propriilor soți și a propriilor familii, minoritățile de orice fel sunt ațâțate împotriva majorităților de orice fel șamd.

Dar ţinta lor principală sunt copiii. Motivul? Adulții vor muri iar copiii lor și copiii copiilor lor vor fi cei care vor vota mâine și care trebuie controlați la sânge.

O excelentă analiză despre cum acționează rețeaua progresistă mondială pentru distrugerea statelor naționale este cea făcută de cunoscutul ziar israelian Jerusalem Post.

Așa cum veți putea vedea dacă veți citi cele scrise de Jerusalem Post, acțiunile rețelei progresiste mondiale de distrugere a statelor naționale nu sunt „o invenție” cum încearcă să vă mintă presa de propagandă progresistă locală și internațională.

Citiţi şi:

De la marxism-leninism la neomarxism, marxismul cultural și corectitudinea politică

Răul din societatea de azi a fost programat pas cu pas cu mult timp în urmă

Erorile lui George Soros

 
 

yogaesoteric

8 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More