Cum se poate închide presa lumii – Mai multe website-uri oficiale ale agențiilor de presă din SUA, Marea Britanie și Franța au căzut după o „pană de internet”

The Guardian, Financial Times, New York Times, Evening Standard, Bloomberg și Le Monde au căzut marți, 8 iunie, devenind nefuncționale ca urmare a unei erori informatice care a provocat o „pană de internet”. Probleme au existat și la platformele Amazon, Spotify, Paypal și Reddit.

De vină ar fi fost o eroare informatică ce a apărut la furnizorul de servicii cloud Fastly, din Statele Unite, eroare care a provocat o „pană” timp de o oră, site-urile devenind inaccesibile. „În prezent, investigăm potențialul impact asupra performanței serviciilor noastre CDN”, a comunicat Fastly.

Am identificat o configurație de serviciu care a declanșat întreruperi în POP [punctele de prezență] la nivel global și am dezactivat această configurație. Rețeaua noastră globală revine online”, a mai precizat conducerea Fastly.

În 2020 s-au petrecut evenimente asemănătoare atunci când CenturyLink, un provider de internet a căzut pentru o zi întreagă, și împreună cu el, Cloudflare, Hulu, the PlayStation Network, Xbox Live, Feedly, Discord și alte zeci de site-uri au raportat probleme.

Citiţi şi:
Internetul lucrurilor, sfârșitul libertății omului
IADUL FĂRĂ CASH. Ceea ce s-a petrecut cu cardurile VISA se poate repeta oricând, cu orice fel de card bancar

 

yogaesoteric
3 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More