Curând, nimeni nu va mai ști ce este libertatea trupului și a spiritului iar venitul minim universal va fi regula

Profeţii ştiinţifice uimitoare despre societatea post-coronavirus. Adevăratul scenariu în cinci etape al crizelor globale generate de covid-19 şi reprogramarea planetei Terra

Începe să se contureze direcţia spre care se îndreaptă lumea după această plandemie declanşată de coronavirus. Dacă acest SARS-CoV-2 este „scăpat din laborator” special pentru a se atinge acest obiectiv global, sau este „natural” şi a devenit doar un motiv pentru marile schimbări planetare, aproape că nu mai contează. Cert este că această criză a devenit o oportunitate pentru liderii mondiali – la vedere sau nu – pentru a instaura o nouă orânduire social-economică la scară planetară.

Înainte de criza covid-19 omenirea era în pericol major de a intra, de la sine, într-un colaps economico-financiar fără precedent. Rata de înmulţire a populaţiei planetare, locurile de muncă, imposibilitatea creşterii economice tradiţionale etc. ar fi condus la prăbuşirea sistemelor bancare, implicit ale economiilor marilor state, ceea ce nu mai este un secret pentru nimeni, sunt publice aceste prognoze de la finele anului 2019!

Culmea este că tot din toamna anului 2019 au apărut şi primele zvonuri legate de o pandemie globală, ba chiar s-a derulat celebrul experiment „Event 201”, finanţat puternic de fundaţia Bill & Melinda Gates – fundaţie care milita pentru reducerea populaţiei Terrei, iar magnatul de la Microsoft atrăgea atenţia încă de acum 6 ani asupra unei pandemii decimatoare, ca fiind cel mai mare pericol al economiilor mondiale, mai mare chiar decât un război mondial.

Nu puţini sunt şi cei care spun că acum ne aflăm în plin al Treilea Război Mondial, dar nu unul tradiţional, ci unul hibrid, în care se confruntă – pe fond de coronavirus – marile puteri economice: China şi SUA pe de-o parte, Europa şi „coloniile” pe de altă parte.

Ce spun, în esenţă, marii „strategi” ai acestei „confruntări” – ceea ce urmează este o analiză-sinteză făcută jurnalistic –, mulţi dintre ei doar portavoce ale Ocultei care doreşte o nouă ordine mondială – o „tehnocraţie” în loc de „democraţie”, în paralel cu măsuri luate care să întrezărească acest deziderat planetar:

1. Criza medicală va mai dura încă aproximativ 6 luni, aşa încât să se asigure vindecarea sigură de covid-19.

În acest timp vor muri la nivel mondial – declaraţi ca având SARS-CoV-2 – încă câteva milioane de oameni (cei mai mulţi dintre ei neavând drept cauză principală a decesului coronavirusul, dar aşa vor fi trecuţi în statistici!), majoritatea persoane în vârstă (atehnologice). Panica globală va fi întreţinută de mass-media şi de autorităţile din domeniu, care vor lua măsuri ale stării de urgenţă din ce în ce mai restrictive, care limitează libera circulaţie, libera exprimare, dreptul la protest etc. (cu măsuri aspre de carantinare, amenzi, dosare penale şi multe altele), drepturile omului ajungând să fie încălcate masiv, iar populaţia va asista impasibilă, ba chiar majoritatea cetăţenilor vor cere aceste măsuri şi vor fi de acord cu ele…

Când lumea se va trezi la realitate – dacă se va mai trezi – va fi mult prea târziu!
Cei care vor spune adevărul vor fi blamaţi de „marea turmă”, primind oprobriul majorităţii. Mass-media şi reţelele de comunicare virtuală vor funcţiona din plin în acest sens, iar fake-news-ul va lua o amploare fără precedent ca formă de manipulare a maselor.

Pe fondul aceste crize majore, ţările dezvoltate vor rezolva reducerea populaţiei „balast”, adică vor trimite acasă migranţii, cei fără locuri de muncă, cei ce lucrau la negru, infractorii, prostituatele etc., toţi cei care nu-şi vor mai avea locul în noua societate supertehnologizată. Acest „balast” va migra „natural” către ţările de baştină sau către cele mai puţin dezvoltate.

2. Criza economică va atinge apogeul la momentul când criza medicală va da semne de „însănătoşire”.

Aşa că multă lume nici nu va realiza că a intrat dintr-o criză în alta, iar cea medicală va ajunge pe locul al doilea, urmând a fi reluată ori de câte ori măsurile crizei economice şi a celei sociale (restrângerea libertăţilor) vor cere o nouă situaţie de instaurare a fricii globale, o panică generalizată.

Vor fi impuse măsuri economice care să ţină lumea în casă, dar care să pară la prima vedere utile populaţiei, încurajatoare: amânarea creditelor la bănci, relaxare la plata utilităţilor, ajutoare de la stat, şomajul tehnic, încurajarea muncii de acasă, etc. Ideea generală este ca lumea să stea acasă şi să fie pregătită pentru noua revoluţie tehnologică: totul online, totul în World Wide Web! Mai apoi, lumea nu va mai merge la serviciu, tradiţional, aşa cum făceau 80% din cetăţenii planetei.

Introducerea sistemelor 5G, pentru care se dă o bătălie grea între SUA şi China, va conduce la o viteză uriaşă a netului, la un răspuns instantaneu. Băncile şi marii operatori economici vor încuraja noile tehnologii şi se vor orienta spre „acoperirea în cyberspace” după ce „acoperirea monetară” tradiţională devine desuetă (întâi a fost economia cu acoperire în natură – trocul –, apoi acoperirea în aur a banilor, apoi acoperirea în aur şi credite – creanţe –, acoperirea în aur, credite şi bogăţii ale solului şi subsolului, la care s-au adăugat pe parcurs – odată cu războaiele locale pentru supremaţia în bogăţii naturale – „acoperirea în forţa de muncă ieftină”, „acoperirea în tehnologie”… pe rând, aceste „acoperiri” ale valorii banilor fizici şi virtuali au ajuns la plafonare, întrucât nu se mai poate face şi „acoperire pe aerul respirat”, sau „acoperire în bogăţii de pe Marte”… Toate acestea erau „motoare” ale economiei globale false, care asigurau globalizarea şi funcţionarea băncilor şi multinaţionalelor, într-un uriaş joc piramidal sortit eşecului. Deja semnalele arătau că trebuie căutat şi „altceva”, aşa că se vorbeşte acum de „acoperire în cyberspace”, care include nu numai valoarea din online ca şi muncă, ci tot sistemul IT, puterea de calcul a computerelor planetare – care se dublează la fiecare doi ani – robotica, spaţiu virtual etc.).

3. Se introduce în cât mai multe ţări cu economii dezvoltate, la început, Venitul Minim Universal (VMU).

Adică toţi cei care sunt cetăţenii unui stat vor încasa o sumă lunară indiferent dacă muncesc sau nu! Experimentul în acest domeniu a fost făcut în ţările nordice ale Europei, cetăţenii încasând timp de doi ani câte 500 de euro lunar. Experimentul s-a încheiat în 2019 şi concluzia a fost că oamenii au devenit mai paşnici, mai manipulabili, mai „fericiţi şi mai sănătoşi”, dar nu a condus la reorientarea forţei de muncă.

Aceeaşi măsură a fost experimentată şi de Iran în 2011, dar ca o măsură religios-socialistă. Aici n-a avut mare efect întrucât suma era foarte mică şi ca în orice dictatură, nivelul de trăi era scăzut.

Ce înseamnă acest VMU?
Fiecare cetăţean primeşte de la stat – „în mod gratuit (netaxabil), permanent şi nerambursabil” – o sumă fixă, după anumite criterii (nu va fi o sumă egală pentru toată lumea): vârstă, pregătire profesională, pregătire intelectuală, creativitate, diverse talente artistice etc., în baza unui chestionar. Sumele vor fi cuprinse astfel între o valoare exemplificativă – 300 şi 1000 de euro actuali de persoană, funcţie de punctajul din chestionar, cu o reevaluare anuală (punctajul poate să crească sau să scadă funcţie de noile abilităţi/dizabilităţi).

Acest sistem, când se va globaliza, va conduce la o singură monedă planetară, virtuală, de tip bitcoin, cu acoperire în mediul virtual. Fireşte că statelor le va conveni aceasta, şi iată de ce.

Păi, în primul rând bugetarii. Statul cheltuieşte lunar sume mari de bani pentru asigurarea unui loc de muncă (spaţiu, chirie, dotare, facilităţi de transport, aglomeraţie, poluare, computer, energie electrică, termică, accidente de muncă, sănătate, asigurări sociale etc.), cheltuieli de multe ori mai mari decât salariile propriu-zise. Dacă lumea munceşte de acasă, sau nu munceşte şi stă doar acasă, aceste cheltuieli scad semnificativ pentru stat. Pe baza VMU fiecare îşi asigură acasă aceste cheltuieli de chirie, spaţiu de lucru, energie consumată, lipsa de transport etc.

Peste acest VMU, fiecare va lua o leafă pentru munca de acasă prin online pe baza unor comunicaţii ce se vor dezvolta exponenţial odată cu 5G, mai ales în mediul virtual, încât lumea va intra în spaţii virtuale şi va relaţiona ca şi cum ar fi la serviciu, aproape unul de celălalt, deşi se vor afla, poate, de cealaltă parte a planetei. Aceste venituri peste VMU vor fi impozitate, vor cere asigurări sociale şi medicale şi alte forme de taxe, inclusiv ale spaţiilor de lucru şi ale proprietăţilor.

Ca o reacţie, piaţa imobiliară va scădea, noile construcţii de spaţii la fel, întrucât lumea se va aduna să muncească „în familie”, sau în mici comunităţi „de lucru”, împărţind spaţiile dar însumând VMU ale tuturor membrilor, pentru o mai bună eficienţă. Tot ca o reacţie, de pildă, turismul se va diminua, va ajunge un lux, ca şi transportul aerian, fiind înlocuit cu „turismul virtual”, cu „vacanţe virtuale”.

Se vor dezvolta mijloacele care ţin lumea în casă (industria cinematografică, călătoriile „online”, industria sexului online şi robotic – care sunt deja în faza incipientă –, jocurile pe computer, sporturile făcute virtual, meciuri de fotbal generate pe teren virtual: un Messi al viitorului va juca de acasă „din sufragerie”, echipat cu tehnologie care îi va permite să intre pe un teren din cyberspace, în fata sutelor de milioane de spectatori 3D).

Cei care nu vor fi bugetari, căci s-a pus şi întrebarea asta, şi vor munci la companii private – în mare parte multinaţionale, vânzări şi servicii online etc. – fireşte că vor fi impozitaţi peste VMU, la fel şi companiile care vor avea taxe suplimentare la stat. Astfel, statul va avea suficienţi bani ca să ţină lumea în case (se şi experimentează chiar în acest moment şomajul tehnic global cu 75%).

Spania a anunţat că va fi prima ţară care, pe fondul crizei de coronavirus, va implementa – deocamdată „cu caracter temporar” – Venitul Minim Universal).

4. Odată cu introducerea şi pe măsura dezvoltării acestor noi norme, cu o populaţie paşnică şi ţinută „în arest la domiciliu”, într-o lume total virtuală, situaţia se va „limpezi” (deja reţelele de comunicare fac aceasta, deocamdată nu la o asemenea performanţă tehnologică, dar au deja socializare „la distanţă” – distanţare socială – prezintă filme, poze, concerte şi evenimente live, ştiri şi televiziune live; închipuiţi-vă un Facebook peste 10 ani cu tehnologie 5G în care lumea va avea impresia că intră în spaţii virtuale ca şi cum ar fi acolo „în persoană”).

Tehnocraţia prin puterea de calcul uriaşă şi viteza 5G va crea aceste spaţii virtuale perfecte (deja grafica jocurilor pe computer este foarte aproape de asta), încât vor avea loc, de pildă, operaţii la distanţă prin mijlocire virtuală pentru pacienţi care se află la sute sau mii de km faţă de medicul care îi operează cu ajutorul unui robot, vor fi pe străzi maşini fără şofer, ale comunităţii, vor dispărea maşinile personale etc.

Roboţii industriali vor fi ceva foarte comun – 90% din acoperirea forţei fizice de muncă – iar roboţii casnici şi de divertisment vor deveni la fel de banali precum sunt azi frigiderele şi consolele multimedia. Ochelarii virtuali şi lentilele de contact pentru mediul virtual – supertehnologizate şi superprogramate cu sute de aplicaţii – se vor răspândi pe scară largă şi vor lua locul smartphone-urilor. Asta, fireşte, într-un interval de 5-10-15-20 de ani, în etape. Dar deja nu mai este vorba despre science-fiction.

Cine va deţine tehnologia, internetul, viteza 5G, acela va deţine puterea şi în mod evident va avea putere şi asupra oamenilor.

5. Criza politică este cea care urmează.

Lumea îi va vedea pe cei care au implementat tehnocraţia în locul democraţiei ca pe nişte zei care au adus pacea şi liniştea planetară, fără a realiza că s-au pierdut libertăţile fundamentale…

Partidele politice sub forma actuală devin vetuste, inutile. Când ai o populaţie deja ţinută sub control, care nu mai reacţionează înafara spaţiilor virtuale – devenind „mici dumnezei pe pământ” –, ce nevoie mai ai să o mai ţii ancorată în tabere politice?! Partidele politice nu vor mai exista, cum şi celebrul „dividae et impera”, necesar controlului din aşa-zisa democraţie, nu va mai fi necesar, căci în spaţiile virtuale chiar persoana însăşi se „divide” şi „conduce”, nemaifiind nevoie de comunităţi în formă fizică.

Nu va mai există – de comun acord – dreptul de a alege şi de a fi ales. Liderii mondiali se vor alege singuri ca interfeţe ale unei caste, după ce se va fi ajuns inevitabil la Guvernul Mondial. Căci acolo unde virtualul şi cyberspace-ul nu mai cunosc limite şi graniţe, totul se va petrece simultan la nivel global, cu un guvern unic, cu o monedă unică, cu o bancă unică şi o uriaşă multinaţională globală. La vârful piramidei. În jos, coborând piramida, vor fi administraţii locale etc.

Aici este necesar să fie spus că şi sistemul juridic se va schimba fundamental. Va fi unul de tip represiv, cu procese şi sentinţe virtuale, online, „de la distanţă”. Arestul va fi evident la domiciliu, asigurat de tehnologie, iar „deţinutul” va evolua într-un mediu virtual anume ales pentru „reeducare”. Forţele poliţieneşti vor fi dotate cu cea mai performantă tehnologie de urmărire a persoanelor „recalcitrante”, aşa că noua ordine globală se anunţă una liniştită, fără războaie, crime, violuri etc – ca în statele de azi democratice – populaţia planetei va scădea în limitele impuse de Guvernul Mondial (undeva la maximum două miliarde populaţie planetară, după cum anunţă Oculta că e suficientă „lume” spre a putea fi controlată complet), reproducerea speciei nemaifiind o necesitate, iar cyber-sexul fiind total satisfăcător.

Cât despre controlul populaţiei din punct de vedere al sănătăţii, acesta se poate face cu implanturi, cipuri şi alte asemenea „gadgeturi”, care vor fi ceva banal, ca şi cum ai purta azi un inel sau un cercel, sau o proteză de şold.

Nimeni nu va mai ştii vreodată – din noile generaţii – cum a fost înainte, cu democraţia, prin manipulare o vor considera o formă istorică învechită, fără conţinut şi progres, ceva la care nimeni nu va mai dori să se întoarcă, fiind generatoare de conflicte, războaie, inechităţi, „asuprirea omului de către om”, „distrugerea mediului înconjurător”, responsabilă de „încălzirea globală” şi de rapacitatea capitalismului, care a pus în pericol însăşi existenţa şi sănătatea planetei.

Guvernul Mondial, fără războaie, fără economie concurenţială, fără inechităţi între state, va fi considerat suficient. Ce dacă omul nu va mai fi liber? Nimeni nu-şi va da seama, nimeni nu va mai şti ce este libertatea adevărată, cea a trupului şi spiritului! Căci şi religia va fi una singură, una tehnologică, ştiinţifică, de ale cărei dogme vechile generaţii s-ar îngrozi.

Se va trăi într-un uriaş comunism virtual, tehnologic, o replică la scara cyberspace a acelei cunoscute lozinci cu „societatea multidezvoltată”. Şi nu vorbim de un viitor îndepărtat, în maximum 20 de ani aceste scopuri vor fi atinse!

Notă: Acest articol are la bază articole apărute în presa internă şi internaţională, cât şi studii aprofundate de prognoză socială, economică, juridică, religioasă etc., care se pot consulta cu uşurinţă în mediul online.

Citiţi şi:
Interviu cu Jean Tardy despre Marea Resetare: «O formă de control social complet» (I)
Raymond Kurzweil: „Oamenii vor deveni hibrizi până în 2030”

yogaesoteric
7 iunie 2021

1 Comentariu
  1. ewanyan spune

    Aș dori să subliniez o realitate de care nu se ține cont în acest articol, de aceea s-a ajuns la concluzia unor minți psihopate că;„…în maximum 20 de ani aceste scopuri vor fi atinse!”,aceste toate expuse vin din întuneric, dar noi oamenii suntem fii luminii iar Divinitatea ce ne-a creat nu va renunța niciodată la noi, deoarece noi toți suntem El.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More