Cvadruplu vaccinată și paxlovidată, Jill Biden a fost prinsă din nou cu covid. Sigur și eficient

Jill Biden a fost din nou prinsă cu covid, deși e cvadruplu vaccinată – în termeni faucieni dublu „booster”-izată – și cu tratament de Paxlovid de la Pfizer la bord.

„Prima Doamnă” a SUA a fost testată pozitiv cu revenire de covid-19, după cum a confirmat directorul ei adjunct de comunicare Kelsey Donohue, special pentru CNN.

Biden, care în luna august se afla în Rehoboth Beach, Delaware, a fost testată din nou pozitiv pentru covid-19 cu un test antigen. Donohue a adăugat că un „număr mic de contacte apropiate”, cu care Biden a avut contacte recente au fost notificate.

Biden a fost testată pentru prima dată pozitiv pe 15 august, în timp ce se afla în vacanță în Kiawah Island, Carolina de Sud. Prima doamnă a avut „simptome asemănătoare unei răceli”, potrivit lui Alexander și i-a fost administrat un tratament cu medicamentul antiviral Paxlovid, care poate declanșa un caz de reapariție a covid-19 la unele persoane la câteva zile după un rezultat negativ al testului.

Biden a avut două teste negative consecutive în zilele anterioare și a călătorit din Carolina de Sud către Delaware pentru a se alătura președintelui Joe Biden, a informat sursa oficială citată de CNN.

Ideologul și țarul vaccinării, respectiv Anthony Fauci și Albert Bourla de la Pfizer, au avut și ei covid cu același număr de doze injectate, la fel ca și pseudo-președintele SUA, Joe Biden, cel puțin potrivit declarațiilor lor.

În aceeași zi în care Jill Biden a fost găsită pozitiv, președintele Biden a fost testat negativ, a declarat un oficial de la Casa Albă pentru CNN. În conformitate cu liniile directoare ale Centrelor americane pentru controlul și prevenirea bolilor, președintele va lua măsuri de protecție și va purta mască timp de 10 zile în interior, deoarece este considerat un contact apropiat, a precizat oficialul, la acel moment.

Sigur că noi îl credem pe cuvânt, mai ales că Biden nu purta mască în spații publice sau instituții oficiale nici când acestea erau obligatorii conform propriului lui decret…

Citiți și:
Studiu israelian: Medicamentul Paxlovid nu oferă niciun beneficiu adulților mai tineri. Nouă lovitură pentru Pfizer
Ministrul CVADRUPLU vaccinat și DUBLU mascat al Sănătății din Germania a făcut covid

 

yogaesoteric
28 ctombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More