Ministrul CVADRUPLU vaccinat și DUBLU mascat al Sănătății din Germania a făcut covid

Cele patru doze de vaccin și două măști (foto) nu l-au ferit prea mult pe ministrul Karl Lauterbach, fanatic susținător al vaccinării obligatorii.

Ministerul Sănătății de la Berlin a anunțat într-un comunicat că Lauterbach are simptome ușoare și lucrează – evident pentru binele nației și sănătatea poporului – din auto-izolare.

Deutsche Welle nu a uitat să amintească (cu ironie?):

Lauterbach, 59 de ani, membru al Partidului Social Democrat, a făcut patru doze de vaccin.”

Comunicatul ministerului trage spuza pe turta vaccinului, arătând că infectarea lui Lauterbach „demonstrează că, în cazul foarte contagioasei tulpini Omicron, infectarea nu poate fi exclusă cu totul, chiar și cu multă precauție”.

Așadar, nu este vorba că vaccinul, chiar și în patru doze, NU e „sigur și eficient”, nici că masca („multă precauție”) nu te apără.

Nu! Tulpina Omicron a fost prea contagioasă!

Anul trecut, tabloidul german Bild, ziarul cu cel mai mare tiraj din Europa, le-a cerut scuze cititorilor pentru că, prin articolele sale, a întreținut isteria și frica.

Peste ocean, Joe Biden, de patru ori vaccinat, la fel ca Lauterbach, a fost testat pozitiv la covid pe 21 iulie.

Citiți și:
A patra doză de vaccin anti-covid, frecție la picior de lemn
Patru doze și degeaba
Medic israelian, triplu vaccinat cu Pfizer, a infectat cu varianta Omicron un alt doctor triplu vaccinat. Bărbatul se întorcea de la o conferință din Londra, unde a purtat mască

 

yogaesoteric
6 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More