Dacă MISA nu ar fi existat… (VI)

Citiţi a cincea parte a acestui articol

Continuăm să vă prezentăm mărturiile primite pe adresa redacţiei ca răspuns la exerciţiul de autoevaluare lansat prin provocarea de a vă imagina ce s-ar fi petrecut cu viaţa dumneavoastră „Dacă MISA nu ar fi existat…” şi „Dacă MISA nu ar exista…”. Mulţi yoghini continuă să relateze despre vindecări miraculoase ale unor boli, dar şi despre direcţia divin integrată pe care au primit-o prin intermediul acestei şcoli de yoga, sau despre beneficiile practicii pe care o realizează de ani de zile.


Geta: „Dacă MISA nu ar fi existat…
… atunci aş fi fost un spirit rătăcit pe Terra.
… atunci nu aş fi cunoscut acei oameni minunaţi care au creat această Şcoală Esoterică.
… atunci nu aş fi cunoscut inefabila stare de Absolut.
… atunci nu aş fi descoperit Divinitatea în toată plenitudinea Sa.
… atunci nu aş fi ştiut să mă apropii de Domnul Iisus şi de Dragostea Sa.
… atunci nu aş fi ştiut că Domnul Iisus Cristos poate să-mi fie Ghid Spiritual.
… atunci nu aş fi avut de ce să-I mulţumesc Iolandei şi lui Nicuşor în fiecare clipă a vieţii mele, în momentele de cumpănă.
Dacă MISA nu ar exista…
Eu consider că MISA a ajutat şi ajută în special tinerii să înţeleagă că «sky is the limit» (cerul este limita), adică să descopere Infinitul şi să-şi lărgească astfel orizonturile. Poporul român nu e conştient încă de cât bine a făcut şi face în continuare această şcoală, prin instructorii ei şi, nu în ultimul rând, prin inegalabilul profesor de yoga care este Gregorian Bivolaru. Nu vreau să descriu ce-ar fi dacă MISA nu ar exista pentru că… acest lucru nu mai e posibil, MISA devenind parte din viaţa şi spiritul a nenumăraţi cetăţeni oneşti – bineînţeles că «nu există pădure fără uscături», din păcate. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat posibilitatea de a vă împărtăşi gânduri şi stări inefabile din viaţa mea, deşi am urmat doar 5 ani cursurile MISA, 5 ani din prima promoţie – 1990, mai, Cluj-Napoca.”

Dana L.: „Dacă MISA nu ar fi existat… Nu aş fi înţeles ce înseamnă viaţa trăită cu un scop nobil, acela de a-L descoperi pe Dumnezeu în fiinţa ta. Nu aş fi trăit cu atâta intensitate. Este greu de spus în cuvinte tot ce înseamnă MISA şi mai ales mentorul ei spiritual GRIEG. Am trecut prin multe încercări cu ajutorul lui DUMNEZEU şi al lui Grieg. M-am vindecat de o boală la picior pe care medicii nu puteau să o vindece şi pe care o duceam de 14 ani. Am un copil minunat, care mi-a spus cu sinceritate: «Mami, dacă nu aş fi fost la cursul de yoga nu aş fi înţeles atât de multe la şcoală». Sunt multe de spus despre bunătatea oamenilor din MISA, despre altruism, bunăvoinţă, despre a fi om. Comuniunea cu Dumnezeu, capacitatea de a iubi, fericirea, toate devin fără măsură aici la şcoala de yoga MISA. Cei care iubim MISA şi pe GRIEG suntem oameni conştienţi de tot ceea ce am primit şi sper să pot mulţumi şi să-mi exprim recunoştinţa pentru că MISA există. Mulţumesc.”

Tamara: „MISA – poartă spre cunoaştere de sine.
Într-adevăr, de 7 ani de când practic yoga la MISA m-am cunoscut mai mult pe mine însămi, am devenit mai conştientă de mine şi am devenit chiar mai sinceră cu mine. Vă mulţumesc.”

Maria I.: „Ce idee frumoasă aţi avut cu acest proiect! Ar fi interesant să răspundă şi cei care se află de cealaltă parte a baricadei adevărului şi spiritualităţii… Pe câţi i-a zdruncinat forţa spirituală cu care este încărcată această şcoală care merge înainte cu tenacitate? Pe câţi i-a făcut să îşi revizuiască părerile asupra propriilor valori? Pe câţi i-a ajutat să «vadă»?…”

Claudiu D.: „Mulţumim frumos că ne aduceţi aminte în continuu de graţia de care avem parte!”

Mariposa: „Sunt fericită!
Dacă MISA nu ar fi existat, nu aş fi citit atât de multe relatări extraordinar de frumoase care mă impulsionează să mă transform, îmi dau încredere şi speranţă. Sunt fericită că MISA există! Consider că toţi cei care avem şansa să facem parte din MISA trebuie să mulţumim tot timpul pentru aceasta. Mulţumesc MISA că exişti!”

Ramona B.: „Dacă MISA nu ar fi existat… nu aş fi descoperit sublimul sentiment al iubirii trăită în mod divin! Nu aş fi ştiut cum să-mi deschid sufletul faţă de viaţă; nu aş fi ştiut despre atributele dumnezeieşti pe care le descopăr cu încântare şi uimire în viaţa şi în fiinţa mea. Nu m-aş fi cunoscut pe mine însămi aşa cum am învăţat să o fac la această şcoală… Nu aş fi ştiut să mă apropii de Dumnezeu… Există nenumărate aspecte pentru care sunt profund recunoscătoare şi care nu ar fi existat în viaţa mea dacă MISA nu ar fi existat. Iar MISA nu ar fi existat dacă nu ar fi existat Grieg… Graţia extraordinară de a fi permanent sub îndrumarea unui ghid spiritual autentic nu ar fi existat în viaţa mea… dacă nu ar fi existat MISA!
Dacă MISA nu ar exista…
Sufletul meu are nevoie de acest context spiritual, numit MISA, pentru a se împlini. Pe scurt: dacă MISA nu ar exista… aş fi probabil o fiinţă frustrată, căutând fericirea în afara mea.”

Smaranda Dragoş: „În cazul meu, dacă MISA n-ar fi existat, atunci n-ar fi existat paradisul aici pe Pământ, cu tot ce cuprinde el acolo, în Împărăţia Tatălui Ceresc. Mă refer la acea armonie, iubire necondiţionată, frumuseţe, lumină, fericire, beatitudine şi infinită pace. Înainte să-l întâlnesc pe Grieg, tânjeam după o cunoaştere a tuturor misterelor acestei lumi. Speram să pot găsi o carte sau pe cineva care să-mi poată răspunde la acele întrebări care mă frământau. Surpriza a fost uluitoare. Pe parcursul practicii yoga am ajuns să mă apropii atât de mult de mine însămi, că la un moment dat am încremenit de uluire. Tot ce căutam eu se afla condensat în mine însămi. Era şi lumina, dar şi întunericul. Am simţit o dorinţă puternică să cunosc lumina şi aceasta m-a propulsat către dimensiunea spirituală a vieţii mele de zi cu zi. Am trăit starea de unitate cu totul, şi am simţit că dacă am rupt acel fir de iarbă, atunci întregul univers s-a cutremurat. Din punctul meu de vedere, dacă MISA n-ar fi existat, atunci aş fi trăit separată, într-un mod inconştient, faţă de această realitate subtilă dumnezeiască, care există şi se manifestă continuu aici pe Pământ şi care este Duhul Sfânt. Astfel că MISA există tocmai pentru că este o realitate vie a Duhului Sfânt aici pe Pământ.”

Mihai H.: „Imposibil… Dacă MISA n-ar fi existat, multă lume ar fi bâjbâit încă în întuneric, în căutări îndelungate fără răspuns. Şi am fi fost cu toţii cu mult mai săraci spiritual. MISA a fost şi rămâne, mai presus de orice, «copilul» lui Grieg. Un copil către care el a canalizat totul: muncă, iubire, resurse şi o mare investiţie de speranţă. Speranţa că, în cele din urmă, oamenii se vor trezi şi vor înţelege… De fapt în această istorie rămâne în primul rând intenţia şi reuşita de a-i ajuta pe alţii, chiar cu preţul unor sacrificii ce ar părea tuturor mult prea mari. Muncă titanică, cursuri redactate, mii de cărţi citite şi conspectate, încă din vremea când nu erau la îndemână xeroxuri şi computere, ore întregi cu muzica bine aleasă pentru stări şi exemplificări, ore de curs şi practică, de meditaţie şi de aplecare asupra problemelor celor care cereau disperaţi ajutor… Şi asta nu acoperă decât un procent din tot… Multă iubire faţă de oameni – fie că ei veneau sau nu la curs, cărţi şi materiale cumpărate în mod constant pentru a dota o bibliotecă unică… Şi enumerarea poate continua. Promit să revin cu o explicaţie mai amplă pe care o să o trimit pe mailul redacţiei!”

Radu: „Dacă MISA nu ar fi existat, aş fi crezut în continuare că sunt perfect 🙂 iar dacă MISA nu ar exista, viaţa mea ar fi fără culoare.”

Raca B.: „Dacă MISA nu ar fi existat… nu ar fi apărut în viaţa mea acea rază puternică de căldură, lumină şi înţelepciune ce mă însoţeşte şi mă susţine. Nu aş fi perceput minunata gamă multicoloră a vieţii…”

Dan Bulgăre: „În primul rând, viaţa mea ar fi devenit extrem de banală şi cred că dacă MISA nu ar fi existat, nu aş fi avut probabil ocazia să-l întâlnesc pe Grieg. Dacă MISA nu ar fi existat, probabil că zăceam într-o comoditate plină de ignoranţă şi din când în când viaţa trebuia să-mi dea nişte şuturi pentru a învăţa şi eu câte ceva. Aşa, pot spune că, datorită faptului că MISA există, am învăţat foarte multe lucruri despre viaţă şi învăţ în continuare. Dacă MISA nu ar fi existat, probabil că din 2010, această planetă s-ar fi îndreptat către autodistrugere şi evenimentele apocaliptice s-ar fi dezlănţuit într-un mod ireversibil. Dacă MISA nu ar fi existat, probabil că planurile francmasonilor şi ale aşa-zişilor iluminaţi ar fi devenit posibile şi probabil că le-ar fi implementat demult pe întreg mapamondul. Dacă MISA nu ar exista, cred că mă înspăimântă acest gând pentru că mi-e şi frică să mă gândesc la un viitor fără yoga, la un viitor dezolant.”

Dan Teo: „Dacă MISA nu ar fi existat… atunci pe cine ar fi chemat Dumnezeu pentru salvarea planetei? Dumnezeu şi-a chemat copiii Lui conştienţi, pe care tot El i-a pregătit prin MISA. Unde se găseşte pe această planetă un grup pregătit să-i ceară lui Dumnezeu să salveze această planetă albastră de uneltirile satanei prin oamenii lui?! Cine are ochi să vadă şi cine are urechi să audă! Iar cine nu vede şi nu aude nici nu merită încă să ştie mai multe! Cel ce nu-l recunoaşte pe drac decât după împunsături şi lovituri, acela merită să le primească şi le va primi până se va trezi şi-l va recunoaşte!”

D. I. B.: „Dacă MISA nu ar fi existat…
1. Aş fi demonstrat încă tuturor în mod «riguros» că Dumnezeu nu există (acum, ca instructor yoga, găsesc cea mai mare fericire în a-i susţine pe cursanţi în procesul prin care Îl descoperă din aproape în aproape );
2. Tata ar fi murit acum 6 ani (e bine mersi), mama ar suferi încă groaznic cu sănătatea (e binişor) – ei nu sunt la curs, au beneficiat indirect;
3. Nu aş fi avut parte de o Mare Iubire în viaţa personală, şi evident nici de MAREA IUBIRE cu DUMNEZEU TATĂL;
4. Nu aş fi trăit starea de orgasm în fuziunea amoroasă cu iubitul (acum trăiesc multe feluri de orgasm, în special pe cel cervico-uterin);
5. Nu m-aş fi vindecat miraculos de chisturi ovariene, fibroame uterine şi rană pe col; probabil aş fi fost operată demult…;
6. Aş fi arătat cu 10 ani mai bătrână decât arăt, aş fi avut sânii de 3 ori mai mici, aş fi fost în continuare o fiinţă seacă, interesată doar de câştig;
7. Aş fi zâmbit cam de 100 de ori mai rar (cel puţin!);
8. Aş fi continuat să ripostez în cadrul oricărui conflict (acum am un real talent de a le dezamorsa şi multă compasiune pentru cei care le generează);
9. Nu aş fi avut puterea să divorţez şi nici să renunţ la o carieră universitară sigură pentru o afacere proprie, care acum face mult bine comunităţii;
10. Aş fi trăit departe de ţară, având carieră de succes şi prosperitate, dar sărăcie cu lustru pe dinăuntru; acum aici am prosperitate mult mai mare decât visam când am decis să rămân, şi mai ales beneficiez de cea mai mare comunitate spirituală autentică de care am auzit pe această planetă.
MULŢUMESC, GRIEG!”

Ana-Maria D.: „Dacă MISA nu ar fi existat… nu aş fi avut atât de mare succes în plan social, sunt foarte sigură că nu aș fi reuşit să trăiesc fiecare zi ca pe o sărbătoare, nu aş fi reuşit să-mi păstrez curiozitatea şi puritatea sufletului, nu aş fi simţit bucuria şi energia vieţii care îmi inundă fiinţa, nu aş fi trăit fericirea să întâlnesc atâtea persoane frumoase. Dacă MISA nu ar fi existat… cred că nu L-aş fi întâlnit niciodată pe Dumnezeu.”

Mig Might: „Dacă MISA nu ar fi existat… nici jumate din tot ceea ce sunt azi nu ar fi existat. Pentru mine MISA a fost un refugiu pentru suflet, în cele mai grele momente din viaţă dar şi în cele mai frumoase stări experimentate vreodată. Cea mai veritabilă educaţie şi mai plină de adevăr, de la MISA am primit-o şi mă mândresc în felul meu că am făcut parte din această şcoală!”

Daniel C.: „Dacă MISA nu ar fi existat… probabil aş fi murit. Acum, datorită lui Grieg şi a medicinei ayurveda şi a practiicii yoga trăiesc, plâng, iubesc, alerg, mă rog, muncesc, iubesc, scriu… Mulţumesc, Grieg. Mulţumesc, Aurora. Mulţumesc, mulţumesc tuturor. Sunt fericit!”

Nicoleta: „Dacă MISA nu ar fi existat… Nici nu vreau să-mi imaginez aşa ceva, dar văd în jurul meu cum sunt fiinţele pentru care MISA nu există şi mă doare că nu pot participa şi ele la bucuria mea de «a fi», pe care cu siguranţă nu aş fi trăit-o fără ajutorul învăţăturilor spirituale primite la această şcoală. Pentru acestea şi pentru toate darurile minunate care mi-au fost oferite de când fac yoga (sănătate fizică şi spirituală, înţelegerea legilor divine, bucuria de a trăi, de a iubi şi de a fi iubită) îi mulţumesc lui Dumnezeu, care se manifestă prin Grieg, pentru noi, şi Îl rog să mă ajute până voi atinge şi eu starea de desăvârşire spirituală.”

Smile Forever: „În primul rând îi mulţumesc lui Dumnezeu că Grieg a ales să vină printre noi acum, nici prea devreme, înainte să mă nasc, şi nici prea târziu, adică să fiu prea bătrână ca să mă mai transform sau să nu mai fiu deloc, fizic vorbind… căci norocul mi-a surâs: aveam 22 de ani când l-am cunoscut pe Ghidul nostru spiritual; în urma unor rugi disperate interioare de a-mi găsi sensul vieţii. Chiar dacă eram studentă, bogată, cu casă şi maşină şi mereu surâzătoare, eram nefericită, sau eram fericită pe bucăţi şi asta doar când reuşeam să fiu prima la şcoală. Aşa că regretatul şi minunatul Valeriu Popa m-a îndrumat spre acest curs! Şi am fost binecuvântată, căci graţie Ghidului spiritual şi implicit şcolii de yoga MISA, am învăţat să mă iubesc, să mă integrez în lume, am devenit mai frumoasă şi mai deşteaptă; am trăit experienţe personale paranormale minunate pe care fără ajutorul acestei şcoli nu mi le-aş fi putut nici imagina; ajungând la acest curs şi făcând parte din MISA, eu am simţit că Dumnezeu mă iubeşte.”

G. I. (40 ani): „Dacă GRIEG n-ar fi existat, cred că nu aş fi avut o viaţă. Pot să spun sincer că întâlnindu-l pe GRIEG am fost în situaţia ce poate fi lejer numită «norocul prostului». Chiar dacă nu am realizat lucruri mari, spiritual vorbind, consider că simplul fapt că l-am întâlnit pe GRIEG mi-a transformat (salvat) viaţa din temelii, şi asta chiar dacă poate nu voi atinge culmi spirituale. A fost un noroc chior pentru mine numai simplul fapt de a-l fi întâlnit pe GRIEG. Multă sănătate, GRIEG!

Dacă MISA nu ar fi existat… aş fi fost varză, vai de steaua mea. Dacă după 20 de ani de cursuri MISA sunt cum sunt, nici nu pot să-mi închipui ce-aş fi fost fără MISA. Aşa că măcar atât ar trebui să conştientizeze unii care au plecat şi acum «semnalizează din prostie». Un lucru este absolut sigur şi anume că atunci când mă doare capul, ştiu că am o metodă prin care îmi pot reveni foarte rapid, când mă dor oasele, sau o parte a corpului, am asana-e la degetul mic, când sunt devitalizat (după vreo pierdere sau oboseala după muncă) fac câteva respiraţii yoghine (pranayama) şamd. Însă cel mai valoros lucru este acela că la MISA am învăţat un mod divin de a privi viaţa şi de a mă privi personal, şi unic, pentru faptul că efectiv nu există, cel puţin în ROMÂNIA, alternativă reală la această cale spirituală. Aşa, grupuleţe d-astea cam cât o echipă de fotbal mai sunt pe ici colo, dar un grup aşa de puternic, solid şi închegat precum MISA, NU EXISTĂ în România. Trebuie să fii nebun de legat să nu vezi asta, şi din păcate sunt şi d-ăştia… ştim noi cine [cavalerul dreptăţii cu sabia strâmbă (lemne), M.R.]. Şi toate astea se datorează lui GRIEG, care a fost şi este INIŢIATORUL şi SUFLETUL acestei şcoli de yoga, al acestei şcoli spirituale. Pentru tot ce mi-a DAT îi spun cu ocazia asta SĂRUT MÂNA… şi iartă-mi prostia şi răutatea interioară pe care am avut-o uneori. Mulţumesc GRIEG şi mulţumesc MISA pentru că existaţi (şi în viaţa mea). Mulţumesc şi yogaesoteric, pentru tot ce oferă.”

Mulţumim tuturor celor care ne-au trimis aceste mărturii impresionante şi îi invităm şi în continuare pe cititorii site-ului nostru să răspundă cu sinceritate, curaj şi luciditate la provocarea „Dacă MISA nu ar fi existat…”

 

va urma


Citiţi şi:

Viaţa mea de când practic YOGA – o viaţă plină de lumină divină

Efectul sinergic de grup în atingerea stării de conștiință supramentală

Sugestii benefice pentru armonie, succes şi sănătate

 

yogaesoteric
11 noiembrie 2013

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More