Dacă reușești să instaurezi frica, oamenii nu se mai gândesc nici la legislație, nici la drepturi, ci doar la cum să-și salveze pielea

Nu este o pandemie, este o psihoză.” – Florian Colceag

Primul episod din seria „Oameni interziși” realizată de Luis Lazarus i-a avut ca invitați pe Florian Colceag, profesor universitar, „antrenor de genii”, și Diana Iovanovici Șoșoacă, senator al României. O emisiune excelentă în care sunt prezentate puncte de vedere pline de curaj și înțelepciune, diferite de cele pe care le vedem la televizor.

Florian Colceag

Punctele de vedere prezentate în mainstream media par unanim acceptate, dar de fapt sunt acceptate doar de guvern și de unii aflați vremelnic în funcții politice. Cei care au alte păreri sunt pur și simplu interziși, nu au acces la media oficială”, spune în introducere Luis Lazarus.

Doi invitați aparent foarte diferiți, dar care se completează reciproc și care împărtășesc aceleași idei. De asemenea, împărtășesc și faptul că n-au mai fost invitați în emisiunile oficiale ale televiziunilor după ce și-au exprimat cu onestitate opiniile:

Diana Șoșoacă: „În timp ce vorbeam la Inedit TV împotriva vaccinării copiilor, s-a întrerupt emisia, pe Facebook am fost blocată la o oră după ce am anunțat că voi milita împotriva vaccinării copiilor, a fost blocat contul soțului meu imediat ce am făcut o filmare cu telefonul lui, nu mai pot intra pe niciunul din zecile de grupuri în care eram, nici măcar în mail nu-mi mai apar toate mesajele.

Luis Lazarus: „Mie mi-a fost anulat contul de stream… și a fost necesar să-l plătesc din nou deși era plătit, mail-urile mi-au fost anulate… Iată că a fost nevoie să lucrez de dimineață ca să refac toate acestea și să reușesc să transmit o emisiune seara.

Florian Colceag: „Este sindromul slăbiciunii, ei se simt atacați și se apără: de opinii, de adevăr, de realitate, de viață, se izolează și caută să-i suprime pe ceilalți. De ce? Pentru că între timp au făcut multe lucruri rele care s-au adunat, iar ei au devenit foarte fragili. Pentru că este ceva global, nu doar românesc, înseamnă că este un război în spate, un război informațional, în care unii atacă și alții se apără, acuzându-se unii pe alții. Ne întrebăm de ce sunt așa de absurzi în ceea ce fac. Sunt prinși într-un joc.

Cum putem învinge? Care e soluția, întreabă Luis Lazarus.

Florian Colceag: „Crizele se autodistrug prin crearea crizelor. Plictiseala fără contact uman duce la disperare, iar disperarea la aplatizarea sufletelor. Inteligența fără conștiință e cel mai periculos aspect. Soluția este contactul cu natura ca să recăpătăm contactul cu realitatea. Este foarte multă putere în mâna câtorva oameni bătrâni, senili, infantili și care nu mai sunt normali. Au moștenit averi imense pe care le-au mai înmulțit și banii au devenit otrăvitori.

Diana Șoșoacă: „Am observat că cei din guvern nu au niciun fel de contact cu oamenii din popor. Mi-au spus că sunt teorii ale conspirației când le-am spus că oamenii suferă de foame, că nu mai au locuri de muncă, își vând copiii, sunt firme închise pentru că nu mai au cu ce plăti, sunt oameni care nu-și mai permit să plătească lumina, adică 80% din populația României. 98% din parlament nu au ce căuta acolo pentru că nu știu nimic din ce ar trebui să știe pentru a conduce o țară. Normal că e o disonanță totală între un om profesionist care ajuns acolo pe meritele lui și alții care doar reprezintă partidul fără să aibă vreo părere proprie. Nu-mi doresc să devin politician pentru că politica din România înseamnă minciună, superficialitate, bătaie de joc, injurii, ilegalitate, neconstituționalitate, petreceri pe ascuns în timp ce poporul moare de foame.

Diana Iovanovici Șoșoacă

Diana Șoșoacă: „Pregătiți-vă să vă apărați copiii cu prețul vieții, asta e ce vor să atace: viitorul. Este dincolo de interesul financiar. A început un război din care poporul trebuie să iasă învingător.

Florian Colceag: „Există soluții bune, extraordinar de bune. Important e să avem un ideal. Faceți astfel încât să fiți exemple pentru copiii voștri.

Care e opinia dvs. despre felul în care a apărut pandemia în China? întreabă ascultătorii.

Florian Colceag: „Europenii joacă șah, chinezii joacă go. La go blochezi intrarea adversarului în câmpul tău. China a jucat go, și-a adus toți banii în țară, au cumpărat datoriile, n-au mai depins de alții. Sunt inteligenți, harnici, dar necruțători.

Diana Șoșoacă: „Cum au reușit? Ca naziștii: prin frică. Dacă reușești să instaurezi frica, oamenii nu se mai gândesc nici la legislație, nici la drepturi, ci doar cum să-și salveze pielea.

Luis Lazarus își exprimă părerea că toți au planurile lor, China are un plan, America are un plan, Rusia are și ea planul ei, noi nu avem niciun plan, suntem o remorcuță. Este necesar să ieșim cumva din acest cerc vicios.

Diana Șoșoacă: „Copiii au nevoie de modele. România e mai mult decât fake-ul pe care-l vedem la televizor. Avem personalități internaționale, ca dl profesor sau alții care sunt exemple în țările pe unde au plecat. Vizitați mai întâi România, arătați-le copiilor minunile din România mai întâi, înainte să-i duceți în străinătate. Dacă vă iubiți copiii, nu-i vaccinați anticovid, nu au nevoie de așa ceva. Iar copiilor le spun să fie deștepți așa cum îi știu și să nu se vândă pe o tabletă, pentru că destul s-au vândut generațiile României, destul ne-am vândut țara, destul că există acești incompetenți și inculți la guvernare. Copiii trebuie să ne dea o lecție așa cum ne-au dat tot timpul: să fie fericiți și să-și învețe părinții să gândească.

Florian Colceag: „Dumnezeu are un plan cu noi, vezi doar numărul extraordinar de mare de copii cu abilități. Așa că să respectăm copiii și să-i ajutăm să se dezvolte, asta e ceea ce putem face. Eu am încredere în voi, faceți ca și copiii voștri să aibă încredere în voi, luați deciziile corecte. Doamne ajută!”, ne încurajează în încheiere dl Florian Colceag.

Citiți și:
Prof. Florian Colceag: Mi s-a petrecut odată sa cunosc un asasin economic autentic și experimentat
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?

 

yogaesoteric
15 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More