Daniel Ghiță, mesaj tranșant împotriva vaccinării obligatorii a copiilor!

Deputatul Daniel Ghiță a relansat discuția despre obligativitatea vaccinării într-o postare pe Facebook în care arată că nu este de acord cu „vaccinarea obligatorie covid-19 a studenților și copiilor”!

Copiii sunt îngerașii noștri, nu cobai pentru un GuWener incompetent și corupt!”, mai spune Daniel Ghiță.

Într-o declarație pentru Sputnik, Ghiță a explicat că nu este de acord nici cu ceea ce el a numit „șantajul” exercitat împotriva angajatorilor sau a angajaților pentru vaccinare. Conform spuselor deputatului, mulți angajați din domeniul firmelor de pază sau din Horeca sunt obligați indirect să se vaccineze, în caz contrar ei pierzându-și locul de muncă dacă îl aveau deja sau nefiind acceptați la angajare.

Șantajul la adresa românilor este tot o formă de vaccinare obligatorie”, a atras atenția campionul.

În postarea sa, Daniel Ghiță s-a alăturat mesajului tuturor parlamentarilor PSD din București și Ilfov, transmis de senatoarea Gabriela Firea, prin care se cerea redeschiderea tuturor școlilor și testarea în masă a elevilor și a profesorilor.
Guvernul trebuie să renunțe la presiunea vaccinării, asupra profesorilor și să pună în aplicare, urgent, un plan concret de testare în toate unitățile de învățământ. Guvernele conduse de Orban și de Cîțu au nenorocit o întreagă generație de elevi! Au refuzat testarea, deși știau că cei mici nu se pot vaccina, și au ținut școlile închise, deși știau că mii de elevi nu au acces la învățământul on line”, se arată în mesajul comun.

În postare se amintește de raportul OECD care arată cât de proastă a fost decizia guvernului Orban care a refuzat redeschiderea școlilor.

PSD a propus și testarea în masă și redeschiderea școlilor, cu mult înainte ca dezastrul să se producă. Și în noiembrie 2020 și în ianuarie 2021. Orban și Cîțu, dar și miniștrii Educației și ai Sănătății din guvernele PNL care s-au încăpățânat să facă de capul lor și au generat acest eșec de proporții, sunt principalii vinovați pentru catastrofa educațională din România, care afectează și pune în pericol evoluția și destinul a sute de mii de copii”, se mai spune în postarea respectivă.

Citiţi şi:
Doar studenții vaccinați sau cu test negativ pot susține examenele la UMF Iași. Ce se petrece cu cei care nu vor să se imunizeze
Universitatea Oxford a oprit testarea vaccinului AstraZeneca pe copii şi adolescenţi
Școala online și ‘măturătorii fericiți’

yogaesoteric
7 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More