De ce imigranții nu merg în țările arabe bogate?

 

În Europa vin (sunt aduşi, finanţaţi, organizaţi, pregătiţi de anumite ONG-uri ce să spună la interviu, ce să mintă pentru a fi acceptaţi, să-şi arunce documentele, inclusiv să spună că sunt creştini) cu milioanele, sunt primiţi cu braţele deschise şi li se oferă cazare, masă, îngrijire medicală şi bani de buzunar… fără limită de timp! Şi pentru asta, mulţi dintre ei se revanşează: atacă, violează, jefuiesc şi ucid. Nu sunt pedepsiţi, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intră în închisoare pentru câţiva ani doar în cazuri de crime deosebit de grave.

Sunt consideraţi un fel de cetăţeni extra-legali, ale căror drepturi sunt de multe ori superioare cetăţenilor autohtoni – pentru asta chiar se consideră superiori autohtonilor, pe care îi tratează cu dispreţ. Din cauză de toleranţă, diversitate, anti-rasism, anti-fascism, mai nou islamofobie şi crime de ură! Din cauză de valori europene! După expirarea pedepselor nu sunt expulzaţi pentru că în ţările de origine drepturile fundamentale le-ar fi puse în pericol! Toate acestea au loc pe două continente, aşa că robinetul nu mai poate fi închis. Dar nici nu se doreşte aşa ceva! De ce? Pentru că în viziunea celor care conduc din umbră aceste manevre, ei reprezintă viitorul Europei!

De când a început invazia arabo-africană, mulţi dintre comentatorii fenomenului au acuzat ţările arabe bogate că refuză să primească refugiaţi, pe cei de aceeaşi credinţă, limbă şi cultură. Preşedintele Ligii Arabe răspunde, dar ştim chiar din mărturia lui Soros că invazia este finanţată (prin el) de către cine nu se spune, pionul la înaintare fiind Soros.

Ahmed Aboul Gheit, preşedintele Ligii Arabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez pentru America Latină. Jurnalista l-a întrebat pe Ahmed Aboul Gheit: „De ce ţările arabe nu primesc imigranţi?”.

AAG: Pentru că noi nu suntem țări de destinaţie pentru imigranţi. Dar rămânem deschişi.

TV: Atunci, vă rog să ne explicaţi de ce toţi aceşti imigranţi şi refugiaţi nu vor să vină în ţările dumneavoastră?

AAG: Este foarte simplu: pentru că noi nu facem diferenţe între oameni! Atunci când trec frontierele noastre şi cer azil, este necesar, ca prim pas, să semneze un document care îi obligă să respecte toate drepturile şi legile ţărilor noastre, şi care stipulează că în caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnaţi, în procedură de urgenţă, la aceleaşi pedepse ca şi populaţia locală (care pot merge în unele cazuri până la pedeapsa capitală) şi vor fi trimişi înapoi în ţările lor atunci când îşi vor termina executarea pedepsei.

De asemenea, noi îi obligăm să semneze un acord care prevede că ajutorul financiar pe care îl primesc pentru integrarea în ţările noastre este necesar să fie rambursat integral în doi ani de zile, în caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate şi vor fi expulzaţi definitiv în ţările lor.

Dacă cineva nu ştie să scrie şi să citească, acesta îşi va pune amprenta pe document. De asemenea, nu este acceptată nicio scuză de genul „nu cunosc cultura locală”, ceea ce este greu de crezut în cazul persoanelor de origine arabă, şi acest gen de scuze nu sunt luate în considerare.

TV: Nu găsiţi prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentală dă dovadă de mult mai multă suplețe ca dumneavoastră.

AAG: Deloc! Pentru că dacă eu caut refugiu şi cer ajutor în altă ţară, găsesc că este datoria mea absolută să mă supun, cuvânt cu cuvânt, legilor acelei țări, iar în caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace.

Europa Occidentală va sfârşi prin a se trezi şi a privi realitatea în faţă. Ar fi necesar ca liderii Europei Occidentale să fie trimişi la Doha, în Qatar, sau oriunde în Arabia Saudită, să ceară azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu. Acolo se vor trezi! Şi asta îi va face să judece, nu-i aşa?


Citiți și:

Un avertisment cutremurător pentru Europa ce provine de la directorul Centrului de drept arab şi musulman
Imigranții sunt supărați că Suedia nu le oferă case, joburi și iubite. «De ce primiți refugiați, dacă nu le puteți oferi o viață demnă și împlinită?»
Cartierele de tip «no-go area» din Europa Occidentală și utopia asimilării imigranților

 

yogaesoteric
15 mai 2019

 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More