De ce își doresc globaliștii să invadeze Venezuela?

 

Conform unui raport recent dat publicității, pe care îl comentează site-ul Zero Hedge, „Criza datoriei SUA a atins proporţii apocaliptice. Un nou şi oribil raport detaliază motivul pentru care 63 dintre cele mai mari oraşe ale SUA sunt în total faliment: au datorii şi cheltuieli excesive”.

În aceste condiții apare mult mai ușor de înțeles că în viziunea globaliștilor ce acționează în principal prin intermediul Statelor Unite, dacă ei nu invadează Venezuela, atunci 63 dintre cele 75 de oraşe mari ale SUA, care sunt în faliment, vor fi afectate de o criză gravă ce va duce întregul lor sistem în faliment. Și atunci vor trebui să aplice Jade Helm (o stare de urgență militară) şi Legea Marţială.

Soluția disperată, dar criminală pe care o întrevăd acești siniștri exponenți ai Noii Ordini Mondiale este tipic banditească: să atace sub orice pretext o țară mică dar foarte bogată în resurse, Venezuela, în scopul de a-i fura aurul, petrolul și coltanul (un minereu metalic negru opac, din care sunt extrase elementele niobiu și tantal, foarte necesare în industria produselor electronice). SUA ar obține astfel o pradă estimată la 330 mii de milioane de dolari, care ar rezolva problemele interne cu plata pensiilor şi îngrijirea medicală privată şi publică.

Jade Helm (în traducere Timona de Jad) este o operaţiune a cărei denumire vine de la culoarea jadului, care este asemănătoare culorii dolarului, valuta atât de necesară pentru a evita falimentul total al SUA. Odată declanșată, această operaţiune militară şi poliţienească ar reţine şi interna în lagăre de concentrare (deja construite) aproximativ un sfert din cele 325 milioane de americani. Obiectivul final este teribil: eliminarea fizică şi îngroparea a zeci de milioane de oameni în acele lagăre construite de FEMA (Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență).

Aplicarea legii marţiale, ca și operațiunea Jade Helm, fac parte din operațiunile FEMA, agenție a cărei agendă a fost aprobată sub mandatul lui Barack Obama. Casa Albă poate declanșa operațiunile FEMA fără niciun fel de aprobare din partea Congresului sau Senatului, pentru că legea permite ca acestea să intre imediat în acţiune. Rămâne de văzut dacă, în acest caz, Donald Trump decide să le aplice.

Probabil Trump va da undă verde operațiunilor FEMA dacă nu apare o stabilizare sau reducere a creşterii datoriei SUA. Însă această normalizare este puţin probabilă, fără jefuirea materiilor prime din Venezuela. Deja în Orientul Mijlociu Statele Unite a pierdut controlul prin prezenţa chineză şi rusă; în Africa la fel, mai ales în partea de est a continentului, în Republicile Djibouti, Somalia şi Etiopia, unde acum există o importantă prezenţă chineză. În Algeria este acum dominantă prezența rusă, iar în Sahara influenţa chineză împiedică vestita companie petrolieră saudită ARAMCO să obţină petrolul brut cu care să șantajeze apoi Europa, în caz de conflict. În caz de război, Europa ar suferi un colaps energetic imediat. Traficul ar înceta din lipsa combustibilului, încălzirea ar fi sistată în cele mai multe țări. Revenirea treptată la folosirea cărbunelui în unele state din Europa este dovada că centralele nucleare nu sunt o soluție sigură (pentru că pot fi sabotate), iar țările europene dependente de petrol sau gaze își pot epuiza rezervele în doar o săptămână. Aceasta ar fi situația în caz de război dacă lucrurile nu se negociază şi dacă se intră în stare de urgență dictată de legea marţială. Şi de aceste scenarii nu prea sunt conştienţi nici analiştii guvernelor, nici politicienii independenţi.

Tocmai de aceea globaliștii americani și cei ai UE vor să invadeze Venezuela, acțiune care, după socoteala lor, ar rezolva aprovizionarea cu energie nu numai în SUA, ci şi în Europa. Iresponsabilitatea guvernelor marionetă ale Europei și ale AIPAC-ului nord-american a condus la această situație aproape fără ieșire. Fără amestecul Pentagonului şi al CIA într-o operațiune menită să fure materiile prime ale Venezuelei şi să menţină blocajul economic exercitat încă din 2008, aceste guverne se vor trezi cu repercusiuni foarte directe. Adică în incapacitate aproape totală de a mai asigura aprovizionarea cu petrol brut şi gaz, atât în SUA cât şi în Europa. Se va ajunge la o stare de criză acută prin paralizarea economiei, a activităţii civile, a încălzirii caselor, ceea ce ar scoate fără îndoială cetăţenii furioşi în stradă. Anarhia va putea fi stopată numai prin represiune militară şi închiderea populației în lagărele morţii. Elita s-ar refugia în bazele lor subterane (DUMBS) bine protejate, în aşteptarea decimării cetăţenilor.

Potrivit anumitor dezvăluiri făcute de insideri din guvernul SUA, a fost deja pregătit un număr imens de sicrie din plastic, pentru situația eliminării masive a populației, care ar putea fi declanșată de falimentul sectorului financiar, al serviciilor sociale şi al serviciilor de sănătate. În fiecare sicriu încap trei-cinci trupuri adulte, depinzând de greutate. Ar fi de ajuns apoi un excavator pentru a îngropa sicriele, fără prea mare cheltuială de energie, cum ar fi în cazul incinerării.

Întrebarea ar fi: de ce, pentru prima dată, îngroparea s-ar face în sicrie şi nu în gropi comune? Pentru că toate trupurile vor fi inventariate, și chiar dacă sunt cinci îndesate în același sicriu, fiecare va fi identificat cu un cod QR şi în multe cazuri cu microcip inserat încă din timpul detenţiei, când are loc pregătirea pentru exterminare. Ideea este ca cei care au relevanţă socială să poată fi deplasați şi ascunși și să fie departajați de cei care nu au relevanță. Și, mai presus de toate, pentru a putea contabiliza pe piaţă valoarea financiară a fiecărui individ şi s-o reducă din datoria ţării sau s-o adauge prin Legea Maritimă.

În imaginea de mai sus puteți vedea un mare număr de astfel de sicrie, gata pregătite într-o tabără FEMA. De obicei ele sunt stivuite unele în altele, ca și cofrajele, pentru a fi depozitate mai ușor.

Puteți viziona aici rezultatele unei investigații pe tema taberelor FEMA pregătite pentru starea de necesitate în SUA.

Până acum termenul militar de „zone curate” se aplica în mine, prin utilizarea de explozibili. Începând de acum este foarte probabil că procedeul de „curățare” se va aplica la zone populate de cetăţeni săraci, loviți de nenorocire. Dacă SUA nu reuşeşte să fure materiile prime din Venezuela, nu rămâne altă regiune de secătuit decât cea a propriului teritoriu ce trebuie „curățat”. Poate doar pământurile rare şi preţioase ale Afganistanului, că doar pentru asta stau acolo armatele Occidentului, păzind viitorul teren destinat pentru spoliere. Dar dacă se va ajunge la secătuirea teritoriului american, atunci SUA se va vedea obligată să aplice Legea Marţială pentru a opri revolta celor 20 de milioane de săraci. Și a celor 100 de milioane care nu își încasează pensiile private şi care nu vor mai avea îngrijire medicală primară privată. Nu mai vorbim de îngrijirea medicală publică din SUA, pentru că aceea mai este doar pentru copii şi pentru primul ajutor și serviciile incluse sunt foarte, foarte sumare.

Introducerea accelerată a tehnologiei 5G la care asistăm în ultima perioadă are și ea un rol major în tot acest scenariu. În unele conferințe ce au avut loc de curând (vezi de exemplu aici) s-a explicat că această operațiune 5G face parte dintr-un program ce pregătește aplicarea extinsă a Legii Marţiale. Este vizat controlul total al străzilor şi a tot ceea ce se petrece în interiorul locuinţelor. Monitorizarea video/ascultarea se face prin intermediul televizoarelor, telefoanelor mobile şi computerelor, precum şi prin intermediul monitorizării consumului electric prin contoare smart (wi-fi), care dezvăluie dacă o incintă este locuită sau nu. Pe scurt, vor încerca să reprime, să aresteze şi să elimine orice cetăţean – nu numai dintre cei săraci, ci şi dintre cei cu o calitate bună a vieţii – care protestează dacă nu își primește pensia şi îngrijirile medicale, sau dacă e nemulțumit că nu poate să-şi facă plinul la benzinării, că nu se poate mişca nici pe jos, nici cu maşina… Pentru că, evident, va surveni epuizarea proviziilor şi paralizarea aprovizionării cu alimente.

Este necesar să mai știm că rezervele de aur ale altor țări – rezerve pe care Anglia şi SUA le păstrează în baze militare cum ar fi Fort Knox, West Point, US Mint Denver, Maine, Massachusetts şi alte baze secrete care sunt distribuite în întreaga ţară – ar putea fi sechestrate de administrațiile SUA și Angliei şi nu vor fi livrate în caz de creştere a datoriei acestor țări. Cu alte cuvinte, Statele Unite şi Anglia nu mai sunt țări sigure pentru depozitarea aurului. În caz de faliment, aceste două ţări vor lua fără ezitare aurul altor state care l-au depozitat în rezervele lor. Acesta este motivul real pentru care numeroase țări – printre care Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția, Ungaria sau Turcia – au decis să își repatrieze rezervele de aur, adică să le scoată din SUA sau Anglia.

Banca Angliei a refuzat deja să restituie aurul pe care Venezuela l-a depus acolo și o face fără niciun drept şi cu scuze mincinoase, așa cum puteți vedea aici. Însă în realitate este vorba despre umplerea unei găuri financiare pe care britanicii doresc să o acopere fraudulos, cu rezerve de aur încredințate temporar de alte ţări, cu aurul pe care îl au în custodie.

După refuzul Băncii Angliei de a permite Venezuelei să-şi repatrieze aurul în valoare de 1.200 milioane de dolari (14 tone de aur), și alte ţări au început să pună la îndoială faptul că Regatul Unit şi SUA sunt locuri sigure pentru depozitarea rezervelor naţionale. Pe această linie a transmis un avertisment și David Gibson, director al GoldVu, o mare companie internaţională de tranzacții cu metale preţioase. În timp ce toate țările își retrag aurul înapoi în țară, veșnicul guvernator al Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, insistă că e mult mai bine să ne păstrăm în continuare rezervele în Anglia. Dar anti-românismul lui nu mai miră pe nimeni…


Citiţi şi:

Venezuela urmărește să își rezolve criza financiară prin utilizarea unei monede virtuale

Oameni ai străzii din America sunt răpiţi şi apoi trimişi în tabere FEMA

Legea Amiralității: modul în care sunt controlați oamenii

 

yogaesoteric
18 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More