De ce mass-media occidentală a început războiul împotriva vaccinului?

Acum chiar și o parte din mass-media pune mari semne de întrebare în privința vaccinării anticovid.

Fostul congresmen Ron Paul a subliniat că o serie de articole din mass-media principal au început să pună la îndoială standardele cu privire la aspectele cheie ale eficacității și obligativității vaccinării, în special atunci când vine vorba de propunerile controversate privind numărul dozelor de rapel.

Acum chiar și mass-media principală pune mari semne de întrebare în privința vaccinării”, a scris el în Liberty Report. Câteva titluri ale unor articole recente din Bloomberg și BBC au fost neașteptat de critice în ceea ce privește „narativul oficial”.

Primul articol de știri pe care Ron Paul și gazda sa Daniel McAdams îl evidențiază, este de la Bloomberg. Iată cum începea foarte neașteptatul articol din Bloomberg, „Vaccinații sunt îngrijorați iar știința nu are răspunsuri ”, care a fost publicat în august:

Anecdotele ne spun ce nu ne pot arăta datele: se pare că persoanele vaccinate contractează coronavirusul la o rată surprinzător de mare. Dar nu este clar cât de des se petrece, și nici nu se știe cu siguranță cât de probabil este ca aceștia să răspândească virusul altora.

Deși încă este evident că vaccinarea oferă o protecție puternică împotriva virusului, există o îngrijorare tot mai mare că persoanele vaccinate pot fi mai vulnerabile la afecțiuni grave decât se credea anterior.”

În aceeași zi, a apărut pe portalul BBC, o publicație finanțată de guvernul britanic, un articol cu titlul… „Este mult mai bine acum să fac covid decât vaccin?

Articolul începe astfel:
Acum avem o întrebare serioasă care implică problema copiilor, dacă ar trebui vreodată vaccinați. Și dacă să folosim virusul sau mai multe doze de rapel pentru a întări imunitatea adulților. Ambele au devenit probleme controversate.

«Am putea cădea într-o groapă pe care ne-am săpat-o singuri, crezând că putem ține covid departe de noi doar prin doze de rapel făcute în fiecare an», mi-a spus prof. Eleanor Riley, imunolog la Universitatea din Edinburgh.

Cu doar o lună sau ceva mai mult în urmă, astfel de declarații cum sunt cele cuprinse în aceste câteva articole din mass-media ar fi putut determina suspendarea cuiva pe Facebook sau Twitter.

Dar articolele subliniază cât de „experimental” este întregul scenariu, în ciuda faptului că acum guverne din diverse țări impun la scară largă vaccinuri anticovid-19 cu doze de rapel, la colț de stradă (ca în Israel).

Experții din sănătate avertizează să nu te grăbești să faci a treia doză de rapel”, abcnews.go.com

În curând am putea vedea oficiali din domeniul sănătății punând presiuni să se facă un al treilea rapel, un al patrulea, și tot așa…

(Ran Israeli: Suntem sortiți pieirii? Prim-ministrul Israelului este nebun (sau un idiot): „Cei care au făcut două doze de vaccin își văd de treaba lor simțindu-se protejați… și nu înțeleg că protecția celor două doze este scăzută împotriva variantei Delta – trebuie să-și facă rapid a treia doză!”)

Chiar și The Daily Beast, care a petrecut o mare parte din pandemie acuzând „ezitarea vaccinării”, recunoaște că în „ultra-vaccinatul” Israel numărul de infecții a urcat vertiginos… („Criza ultra vaccinatului Israel este un avertisment îngrozitor pentru America”)

Se pare că o parte din mass-media a început de fapt să recunoască o foarte prematură „grabă” pentru repetarea dozelor de rapel, pentru că deocamdată nu știm prea multe.

Citiți și:
Deși este o tribună vaccinistă, The New York Times recunoaște că imunitatea naturală este de preferat, pentru că durează ani de zile sau chiar o viață întreagă
CDC modifică definiția vaccinării. Nu mai „produce imunitate”, ci „produce protecție”

 

yogaesoteric
10 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More